24 / 07 / 2024

esma kıvrak

esma kıvrak

Seramik sektöründe yeni bir atılım gerçekleştiren Seranova, UNICERA Fuarı'nda dünyanın önde gelen sektör profesyonelleri ile dekorasyona ilgi duyan kesimlere yeni ve yenilikçi ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Sahte tapu dolandırıcıları kıskıvrak yakalandı! 21 gün sonra e-Devlette göreceksiniz kumpası!

Ankara'da sahte tapu dolandırıcıları kıskıvrak yakalandı. Şebeke, kurbanlarına 'tapuları 21 gün sonra e-Devlette göreceksiniz' yalanıyla kandırdı. 

Mande Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mande Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Esma Dilara Ertürk ve Meltem Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Autograph Mimarlık Dekorasyon Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Autograph Mimarlık Dekorasyon Tekstil Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kıvrak tarafından kuruldu.

Esma Esad'ın Londra'daki malikanesine el konulacak!

Beşşar Esad'ın eşi Esma Esad ile ilgili terör eylemlerini kışkırttığı ve teşvik ettiği nedeniyle ön soruşturma başlattı. Bu kapsamda  Esad'ın Londra'daki malikanesine de el konulacak.

Esma Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esma Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Safa Çiloğlu tarafından kuruldu.

Studıo Makk Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Makk Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Esma Alavanda ve Kaan Maral ortaklığında kuruldu.

EU Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EU Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esma Uçar tarafından kuruldu. 

Hamit Kütük ve Esma Karabulut KT kira sertifikalarından ayrıldı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Kütük ve Esma Karabulut yönetim kurulu üyeliği görevlerinden ayrıldı.

Tepe Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Mert Kıvrak tarafından kuruldu...

Aura Danışmanlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Danışmanlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Emir, Esma İşcan ve Gökhan Emir ortaklığında kuruldu. 

Kmf Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kmf Yapı Anonim Şirketi bugün Ferhat Kıvrak tarafından Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Antalya Büyükşehir'den Meryem Kıvrak’a ev!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Demre’de bir harabede yaşam mücadelesi veren 58 yaşındaki Meryem Kıvrak’a konteynır ev gönderdi. Yeni evine kavuşan Meryem teyze “En büyük hayalimi Başkan Türel gerçekleştirdi” dedi.

Yeni Adres Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Adres Danışmanlık Anonim Şirketi, Esma İpek Akpınar Yönetim Kurulu Başkanlığı, Petek Coşkun, Murat Aktürk, Kenan Öden Yönetim Kurulu Üyeliğinde 240 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Eyüp'te kuruldu.

esma kıvrak Haberi

esma kıvrak


Yerli ve yabancı sektör profesyonellerinin yoğun ilgi gösterdiği Seranova standı, Uşak el halılarını marka yapan Esma KIVRAK'ın el halısı tezgahında geleneksel halı dokumacılığı etkinliğine de sahne oldu.  


Seramik sektörünün güçlü markası Seranova, 27 Şubat-03 Mart 2013 tarihleri arasında TÜYAP'ta düzenlenen UNICERA 25. Uluslararası Seramik, Mutfak, Banyo Fuarı'nda, Türkiye ve dünyanın seramik sektörü profesyonelleri ve ziyaretçilerini yeni ve yenilikçi Seranova ürünleriyle buluşturdu. Seramik sektöründe yenilikçi modern tasarım ürünleriyle büyük beğeni kazanan Seranova standı, Uşak el halılarını kişisel çabalarıyla dünya markası yapan halı uzmanı Esma KIVRAK'ın el halısı tezgahında geleneksel halı dokumacılığı  etkinliğine de ev sahipliği yaptı.


Seranova'nın hedefi zirve

Seranova'nın 2013 yılında gerçekleştirdiği büyük atakla bayilik sisteminden bayi konseptine, modern tasarım anlayışı ve farklı ürün gruplarına kadar tepeden tırnağa yeni bir atılımla...