23 / 07 / 2024

esnaf kredisi faizi

esnaf kredisi faizi

Türkiye Halk Bankası tarafından, esnaf ve sanatkarlara kullandırılmış ve bakiyesi 2020 yılına devreden krediler ile gelecek yıl kullandırılacak kredilerde yüzde 50 ve yüzde 100 faiz indirimine gidilecek.

Bankalar Temmuz faizlerini duyurdu! 1 milyon 300 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri tam bu kadar oldu!

Konut kredisi çekerek ev sahibi olmayı planlayanlar, bankaların konut kredisi faizlerini araştırıyor. Peki hangi bankada konut kredisi faizi ne kadar? En düşük konut kredisi faizi hangi bankada? 

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan 10 yıl vadeli 2 Milyon TL konut kredisi ve taksit detayları...

Ziraat Bankası ve Vakıfbank konut kredisi faizi güncel oranları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların uygulamış olduğu konut kredisi detaylarını araştırıyor.

Halkbank açıkladı! Halkbank esnaf kredisi faizlerini güncelledi...

Halkbank esnaf ve sanatkarların kullandığı borcu devam eden krediler ile ilgili faiz oranını yükseltmesinden sonra açıklamada bulundu. Yapılan  açıklama kapsamında faiz oranlarında güncelleme yapılmak zorunda kalındığı ifade edildi.

TOGG T10X için 12 ay faizsiz kredi kampanyasında son 3 gün!

Araç satın almak isteyen vatandaşlar için sıfır araç kredisi faizi ne kadar?, Faizsiz araba kredisi var mı? diye merak ediliyor. Buna göre, TOGG T10X modeli için faizsiz kredi imkanı sağladığını açıkladı. Togg'un sınırlı sayıda T10X için başlattığı 12 ay faizsiz kredi imkanı için geri sayım başlamış

Bankalardan faizsiz kredi kampanyası! Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor?

İhtiyaç kredisi faizleri oldukça yüksek oranda, 12 ay vadeli 100 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi faizi yüzde 3,99 ila yüzde 5,99 arasında değişim gösteriyor. Vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların yeni müşterilere özel sundukları sıfır faizli kredi kampanyaları merak ediliyor.

Bankalar peş peşe açıkladı! 100 bin ihtiyaç kredisi faizi ne kadar, geri ödemesi kaç TL? 

İhtiyaç kredilerinde ortalama faiz 24.4 puan yükselişle yüzde 86.2'yi buldu. Peki 100 bin ihtiyaç kredisi faizi, geri ödemesi kaç TL? İşte ayrıntılar...

ABD'de 30 yıl vadeli konut kredisi faizi yüzde 7,01'e yükseldi!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,01'e çıkarken, mortgage başvurularında da yüzde 0,1'lik artış yaşandı. İşte açıklanan o son dakaika rakamlar...

Borcu olanlar için tek tek açıklandı! Bankalarda deprem: Ziraat Bankası 100 bin TL kredi!

Bankaların düzenlemelerinin ardından ihtiyaç kredisi faizleri yeniden gündem oldu. Peki Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faizi ne kadar? Ziraat Bankası 100 bin TL kredi nasıl alınır? İşte Ziraat Bankası 100 bin TL kredi... 

Ev alacaklara son dakika faiz müjdesi: Denizbank konut kredisi hesaplama! İşte 500 bin, 1 milyon TL kredinin taksitleri

Yeni ev alacaklar banka banka konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Peki DenizBank'ta konut kredisi faizi ne kadar? 500 bin, 1 milyon ve 1 milyon 500 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ve geri ödemesi kaç TL?

Halkbank’tan 1,5 Milyon TL konut kredisi imkanı! 

Konut kredisi çekmek isteyen vatandaşlar kredi maliyetlerine ilişkin son günlerde yaşanan ekonomik gelişmeleri yakından takip ediyor. Bankalardan gelen kredi oranları da merak edilen konular arasında. Peki Halkbank’ın konut kredisi faizi ne kadar oldu?

ABD'lilerin hali Türklerden perişan! ABD hayali kuranlara duyurulur!

Ekonomik kriz Amerikalıların canını okuyor. Ev giderleri için yapılan harcamalar geliri aşarken, halkın yarısı şu anda kredi kartı borçlarıyla cebelleşiyor. Konut kredilerinde ise durum içler acısı... Ev kredisi faizi yüzde 7,79’a ulaşmış durumda...

Kredi sıkıntısı çekenler müjde! O banka 500 bin TL'yi faizsiz veriyor! Şartları karşılayanlara tıkır tıkır ödeniyor!

Halkbank Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli Esnaf Kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında verilen kredi desteğinde faiz olmayacak. İşte kampanyanın tüm detayları...

Ziraat Bankası Tüketici Kredisi Faizi Belli Oldu!

Ziraat Bankası'nın tüketici kredisi faizi belli oldu. Peki, Ziraat Bankası 50.000 TL tüketici kredisinin aylık ödemesi ne kadar?

esnaf kredisi faizi Haberi

esnaf kredisi faizi

Türkiye Halk Bankası, esnaf ve sanatkarlara kullandırılmış ve bakiyesi 2020 yılına devreden krediler ile gelecek yıl kullandırılacak bazı kredilerde yüzde 50 ve yüzde 100 faiz indirimi uygulayacak.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararla Türkiye Halk Bankasınca esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifleri kefaletiyle veya doğrudan esnafa kullandırılmış bakiyesi 2020 yılına devreden krediler ile gelecek yıl Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) kefaletiyle ya da doğrudan esnaf ve sanatkarlara kullandırılacak kredilere uygulanacak faiz indirim oranları belirlendi.

Buna göre, 2020 yılında kullandırılacak krediler ile geçmiş yıllarda kullandırılan kredilerden bakiyesi 2020 yılına devreden kredilere yüzde 50 faiz indirimi uygulanacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; geleneksel, kültürel, sanatsal değeri olan kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında (el...