06 / 05 / 2024

esnaflara avmlerden mazağa mı verilecek

esnaflara avmlerden mazağa mı verilecek

AVM'lerdeki mağazaların yüzde 5'inin esnafa verilmesi şartı, AVM yöneticilerinin gündeminde. Özellikle yemek katında esnafa geniş yer verildiğini söyleyen yöneticiler, esnaf ve zanaatkâr tanımının yapılmasını istiyor...

Esnaflara 250 bin TL'ye kadar 12 ay ödemesiz kredi müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! Bu yıl sonuna kadar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan "Hayata Dönüş Kredisi" kapsamında, esnaf ve sanatkarlara kredi müjdesi geldi. Esnaflara 250 bin TL'ye kadar 12 ay ödemesiz kredi paketi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! Bu yıl sonuna kadar...

Esnaflar bu haber size, kısa bir süre önce açıklandı! Tam tamına 100 milyar Türk Lirası...

Türkiye'de esnaflara yönelik yeni paketler açıklanmaya devam ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, önemli bir paketin daha detaylarını açıkladı. Gelin birlikte detayları inceleyelim.

Havsa Belediyesi'nden esnaflara kira desteği!

Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla dükkanlarını kapatmak zorunda kalan esnaflara 500 TL'ye kadar kira desteği verileceğini açıkladı.

Maltepe'de işyeri açmak isteyen 17 esnafa ruhsat verildi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, işyeri açmak için ilk kez ruhsat başvurusunda bulunan 17 esnafa, ruhsatlarını verdi. Başkanlık makamında düzenlenen törende konuşan Kılıç, ruhsat alan esnaflara bol kazançlar diledi.

Dünyaca ünlü ayakkabı firması Ecco ilk mazağasını Marmara Forum AVM'de açacak!

Dünyaca ünlü ayakkabı firması Ecco, önümüzdeki hafta Marmara Forum AVM'de açacağı ilk mağazasıyla Türkiye'ye giriyor. Firmanın en büyük hedeflerinden biri ise Güneydoğu'da deri fabrikası kurmak...

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ'nin hisse satışına 4 şirket talip oldu!

Devletin finansal açmaza düştüğü için ağustosta yönetimine el koyduğu Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ'nin satışı için Menderes Tekstil, Polat İnşaat, Gür-İş ve Bereket Enerji ilk 4'e girdi..

HotStop, dünya metropollerinde şube açacak!

HotStop, 2012 yılında dünya metropollerinde şube açacak. AVMlerden kampüslere, iş merkezlerinden beachlere, konut projelerinden istasyonlara kadar Türkiyenin farklı mekanlarında konumlanan marka, dünya metropellerinde şube açmaya hazırlanıyor

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Zorlu, gayrimenkulde İzmir'e ağırlık veriyor

İzmir'deki Küçükbay'a ait Orkide Alışveriş Merkezi'ni alıp adını Passtel olarak değiştireren Zorlu Grubu, İzmir'de yeni yatırımlara hazırlanıyor.

ATSO‘nun binası satışa çıkacak

Önümüzdeki aylarda yeni hizmet binasına taşınmaya hazırlanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), mevcut hizmet binasını kapalı teklif alma açık artırma usulüyle satışa çıkaracak.

My World`ün 4. etabı gelecek hafta satışa çıkıyor!

Ağaoğlu, My World'un 4. etabında satışa sunduğu yeni projesi Starland'i, bugüne dek geliştirilmiş en iddialı 'finansman modeli' ile birlikte sunarak bir 'ilk'e imza atıyor.

Başbakan açıkladı! Merkez Bankası Ataşehir`e taşınıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin bir yıllık Eylem Planı'nı açıkladığı toplantıda, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusuna noktayı koydu.

esnaflara avmlerden mazağa mı verilecek Haberi

esnaflara avmlerden mazağa mı verilecek

AVM'lerdeki mağazaların yüzde 5'inin esnafa verilmesi şartı, AVM yöneticilerinin gündeminde. Özellikle yemek katında esnafa geniş yer verildiğini söyleyen yöneticiler, esnaf ve zanaatkâr tanımının yapılmasını istiyor.


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gündeme getirdiği ve Meclis'te bulunan Perakende Yasa Tasarısı'ndaki 'Alışveriş merkezlerinde (AVM) esnafa yüzde 5 kota' konusu AVM yöneticilerini harekete geçirdi. Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin en önemli AVM'lerinin 45 üst düzey yöneticisi Bursa'da bir araya geldi. Toplantının ana konusunu ise "esnaf" ve "zanaatkar" tanımı oluşturdu. AVM Yöneticileri Grubu Başkanı Murat İzci, "Bizler zaten özellikle fast food katında tostçusundan kumpircisine kadar geniş bir gruba yer veriyoruz. Burada esnafla hangi grup kastediliyor, anlayamadık" dedi. Bazı AVM'lerde esnaf için yer ayrılmasına rağmen, uzun süreler boyunca buraların kiralanmadığını da belirten İzci, şöyle konuştu: "Şimdi ayrılan bu yüzde 5'lik...