15 / 05 / 2024

ESPA at D Hotel Maris Seven Star Global Luxury Award spa

ESPA at D Hotel Maris Seven Star Global Luxury Award spa

ESPA at D-Hotel Maris, Dünya Çapındaki Lüks Markaları Değerlendiren Seven Star Global Luxury Award Ödülü’nü aldı. Yarışmada ESPA at D-Hotel Maris ‘En İyi Spa Kategorisi’nde ödüle layık görüldü...

İstanbul’u depreme hazırlayacak çatı düzenlemesi reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun depremle ilgili İBB Meclis gündemine sunduklarını açıkladığı dört maddeden biri olan kentsel dönüşümün önünü açacak çatı katlarına ilişkin düzenleme reddedildi. AKP-MHP grubunun oyları ile reddedildi.

Knauf Insulation ile yeşil çatı dönemi!

Knauf Insulation Genel Müdürü Gürcan, "Bu kapsamda ‘yeşil çatı sistemleri’ günümüzde beton yapıların ortaya çıkardığı sorunları büyük oranda ortadan kaldırabilecek çözümlerden biridir" şeklinde konuştu...

Emlak Konut ile GYODER'in kampanyası firmaları harekete geçirdi!

Emlak GYO ile GYODER'in kampanyası etkili oldu. Kampanya müşteriyi bu şirketlere yöneltince bu iki çatı dışında kalan şirketler de kampanyaya yöneldi.

Vodafone Arena'nın çatısı bir dünya rekoru!

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeletinin tamamen kapatıldığı ve monte edildiği bildirildi. Çatı inşaatını yapan firmanın Genel Müdürü Selçuk İz "Yapmakta olduğumuz çatı dünyanın en zor çatılarından bir tanesi, bir dünya rekoru" dedi.

Meram kentsel dönüşümünde imzalar atıldı!

Meram Belediyesi’nin açtığı Çaybaşı ve Hacıfettah Mahalleleri’ni kapsayan Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde arsa sahipleriyle yapılan anlaşmalar neticesi imzalar atılmaya başlandı.

Hatay Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi toplantısı 1 Eylül'de!

Hatay İli, Antakya İlçesi'nde yapılması planlanan Hatay Katı Atık Düzenli Depolama projesine ilişkin ÇED toplantısı 3 Eylül'de yapılacak.

Düzce Belediyesi atıl durumundaki işyerlerini değerlendiriyor!

Düzce Belediyesi tarafından merkez ve kalıcı konutlardaki atıl iş merkezlerindeki işyerlerine yönelik çalışma yapılıyor. Düzce belediyesi mülkiyetinde 102 adet işyeri bulunuyor.

Edirne'ye Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi yapılıyor!

Edirne'de Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi yapımı için sözleşme imzalandı. Firma yetkilileri Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi'nin yapımını 10 ay içinde bitirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Ahmet Atış: Kentsel dönüşüm insan odaklı olmalı!

Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış, "Bunun başında yapılacak olan kentsel dönüşümün "insan" odaklı olması geliyor. Sadece bina yenileyerek dönüşüm yerine yeni bir yaşam sunacak projeleri hayata kazandırmayı tercih ediyoruz" dedi.

Kütahya kentsel dönüşümde ilk adımlar atıldı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kentin büyük bir değişim ve dönüşüm içerisinde olduğunu kaydetti. Başkan Saraçoğlu, kentsel dönüşüm başta olmak üzere bir çok büyük projede de ilk adımların atıldığını anlattı.

Neşat Arslan: Buca'da ivedilikle dönüşüm başlamalı!

AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arşları, nüfus yoğunluğunun arttığı Buca'da kentsel dönüşümün ivedilikle başlatılması, kent içi trafiğinin metro ile desteklenerek giderilmesi gerektiğini bildirdi.

Küçükçekmece'de Türkiye'nin en büyük dönüşüm projesine imza atılacak!

TOKİ, Büyükşehir ve Küçükçekmece Belediyesi arasında yapılacak protokol ile Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atılacakmış. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o haber...

2004 yılında Küçükçekmece'de Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atılacakmış!

2004 yılında TOKİ, Büyükşehir ve Küçükçekmece Belediyesi arasında yapılacak üçlü protokol ile Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atılacakmış. 120 hektar alanda gerçekleşecek projenin ilk etabında 2 bin 800 toplu konut yapılacakmış.

ESPA at D Hotel Maris Seven Star Global Luxury Award spa Haberi

ESPA at D Hotel Maris Seven Star Global Luxury Award spa


Türkiye’de ilk kez bir resort otelde ESPA deneyimi sunan D-Hotel Maris, bünyesinde bulundurduğu “ESPA at D-Hotel Maris” markası ile uluslararası alanda adından söz ettirmeye devam ediyor. ESPA imzası taşıyan özel tasarım spa merkezi “Seven Star Global Luxury Award” tarafından dünyanın en iyi spaları arasında ödüle layık görülen Türk markası oldu.

Uluslararası otoritelerden oluşan ve dünyanın lider seyahat, turizm ve otelcilik endüstrilerinin belirli kategorilerinde değerlendiren The Seven Star Global Luxury Awards Komitesi, bu yılın en iyilerini seçti. Hotels ve Resorts, Spas, Hotel Collections, Restoranlar, Barlar ve Clublar, Havayolları, Charter Jetler, Charter Yatlar, Destinasyonlar, Lüks Tur Operatörleri ve Lüks Araç Kiralama gibi kategorilerden seçkin markaların misafirler ve juri üyeleri tarafından değerlendirildiği yarışmanın kazananları 28 Haziran 2013’te Marbella'da yer alan Villa Padierna Palace...