05 / 05 / 2024

espark avm 14 şubat etkinliği

espark avm 14 şubat etkinliği

ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi eğlendirici aktivitelerine devam ediyor. Eskişehir Espark Alışveriş Merkezi, gelenekselleşen “Aşk Tüneli”nin yanı sıra özel dekorasyon ve etkinliklerle 14 Şubat Sevgililer Günü’ne hazırlanıyor...

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri 1.2 milyar TL'yi aştı! 

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'de yer alan 14 adet bağımsız bölümünün 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu? 

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar? 

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'de yer alan 14 adet bağımsız bölümünün değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

O AVM'den akılalmaz kampanya! Hem iPhone 14 hem de 10 bin lira shoppara hediye! Resmen açıklandı, sakın kaçırmayın!

Kocaeli Esas 41 AVM hem iPhone 14 hem de 10 bin Lira değerinde shoppara kazanma fırsatı sunuyor. İşte Esas 41 Burda AVM iPhone kampanyası detayları...

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

AVM Ciro Endeksi Nisan'da yüzde 14,2 arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ve Akademetre Research tarafından hazırlanan AVM Perakende Ciro Endeksi’nin Nisan ayı sonuçları açıklandı. 

AVM arzı 2020 sonunda toplam 14 milyon metrekare olacak!

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2018 4. Çeyrek Raporu'na göre; 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor. Gelecek arzın yüzde 80’ini İstanbul, Ankara ve Bursa’daki AVM projeleri oluşturacak.

Rize Hamamderesi AVM tamamlama ihalesi yarın!

Rize Hamamderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesindeki 1 Adet Avm İnşaatı Tamamlama İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Rize Hamamderesi AVM tamamlama ihalesi 30 Ocak'ta!

Rize Hamamderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesindeki 1 Adet Avm İnşaatı Tamamlama İşi ihalesi 30 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bursa Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesi satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 14 bin 761,05 metrekare yüzölçümlü Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesini ihale ile satışa sunuyor...

Türkiye'de AVM arzı 2020 sonunda 14 milyon metrekare olacak!

Pamir & Soyuer Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018 1. Çeyrek Raporu'na göre 2020 sonunda Türkiye’deki alışveriş merkezi arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor.

Ece, 14 AVM'yi nasıl farklılaştıracak?

Türkiye'de 14 AVM'nin kiralama ve yönetimini yapan Ece, Almanya'da başlattığı dijitalleşme çalışmalarını Türkiye'ye de taşıdı. Her AVM'nin sanal bir kopyasını oluşturacak olan şirket, otoparklar, yemek alanı ve ortak alanlarda da yenilik yapacak.

Maltepe Piazza AVM açıldı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe Piazza AVM kapılarını açtı. AVM'nin yılda 14 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor...

AVM Ciro Endeksi yüzde 14,1’lik artış ile zirveye yükseliyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından açıklanan Şubat ayı AVM Ciro Endeksi'ne göre yüzde 14,1’lik artış yaşandı..

espark avm 14 şubat etkinliği Haberi

espark avm 14 şubat etkinliği


Espark Alışveriş Merkezi, gelenekselleşen “Aşk Tüneli”nin yanı sıra özel dekorasyon ve etkinliklerle 14 Şubat Sevgililer Günü’ne hazırlanıyor.


ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi eğlendirici aktivitelerine devam ediyor. Sevgililer Günü öncesinde alışveriş merkezinde özel dekorasyon, etkinlikler hazırlanırken, mağazalar da bu güne özgü kampanyalar düzenliyor. Mağaza yetkilileri, “Sevgililer Günü alışverişinizin ayrı bir keyfe dönüşmesini istiyorsanız, Espark Alışveriş Merkezi’nde trio eşliğinde unutamayacağınız romantik müzik ziyafeti sizleri bekliyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda gelenekselleşen “Aşk Tüneli”nde siz de sevgilinize duyduğunuz hisleri kağıda dökün. Kanal 26 işbirliğiyle hazırlanan ilk defa yapılacak “Aşkını Kanatlandır” etkinliği ile tüm Türkiye’ye aşkınızı duyurabilirsiniz. Espark Alışveriş Merkezi bu Sevgililer Günü’nde de tüm kampanya ve etkinlikleriyle sizleri bekliyor” diye belirttiler.



Van...