04 / 05 / 2024

Esra Nur Demir

Esra Nur Demir

NSS İnşaat Turizm Gıda Tekstil Elektrik Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Esra Nur Demir, Abdulsamet Duran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Jelanı Alı Khan ve Esra Nur Çot ortaklığında kuruldu.

Uçr Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Uçr Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Uçar tarafından kuruldu.

Emlakkulisi.com Haber Müdürü Esra Nur Açkı evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Müdürü Esra Nur Açkı ile adL ve Love My Body markalarının dijital satış ve pazarlama uzmanı Fatih Ulusoy dünya evine girdi. 

Aladağ Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Aladağ Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Nur Aladağ tarafından kuruldu. 

Asr Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Asr Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi Esra Nur Aladağ tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tesra Internatıonal Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tesra Internatıonal Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esra Nur İkram ve Tarık İkram ortaklığında 100 bin TL sermaye ile Kadıköy 'de kuruldu.

Ahmet Nur Çebi'den Vodafone Arena açıklaması!

Beşiktaş Kulübü'nün olağan divan kurulu toplantısında söz alan ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, yeni statları Vodafone Arena'nın inşaatında kullanılan demir konusunda kendisine yapılan eleştirilere cevap verdi.

Eser İskele İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser İskele İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Esra Erkut Demiröz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Kadıköy, Ethem Efendi Caddesi, İlker Apartmanı'nda kuruldu.

Alpsoykan Mimarlık ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpsoykan Mimarlık ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile, Kadıköy Cadde Bostan Mahallesi'nde, Esra Nur Alpsoykan Müdürlüğü'nde kuruldu.

NSS İnşaat Turizm Gıda Tekstil Elektrik Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NSS İnşaat Turizm Gıda Tekstil Elektrik Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Esra Nur Demir, Abdulsamet Duran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mavi Safir İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Safir İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Esra Nur Akova, Hakan Çamur, Ümüt Bilgin, Safir Grubu Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol, Umut Evleri'ni açtı!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, kadınları dört duvar arasından çıkarmak için kurdukları semt konaklarının ‘Umut Evleri' sayesinde eksiğinin tamamlandığını söyledi.

Fatih'te Umut Evleri, başkan Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol tarafından açılıyor!

Esra Erol'un çocuk gelinlerin dramını anlattığı ‘Kara Duvak' adlı kitabının geliri ile açacağı umut evlerine bir destek de Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'den geldi

Esra Nur Demir Haberi

Esra Nur Demir

NSS İnşaat Turizm Gıda Tekstil Elektrik Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Esra Nur Demir, Abdulsamet Duran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta kuruldu. 


NSS İnşaat Turizm Gıda Tekstil Elektrik Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır.  1- Her türlü gıda maddelerini almak, satmak ,imalatını,ithalatını ve ihracatını yapmak, ilgili  gıda maddelerini paketlemek için gerekli tesisler kurmak, devir almak,devretmek, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek. 2-  Her türlü restoran, kafe, lokanta gibi tesisler kurmak ,işletmek kiralamak,kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak yaptırmak. 3-Şirket yurt içinde ve yurtdışında gıda ve yemekle ilgili her türlü üretim alım satım yapmak sıcak yemek için tesisleri kurmak işletmek,resmi gayri resmi devlet daireleri...