03 / 05 / 2024

Esra Oflaz evi

Esra Oflaz evi

Esra Oflaz Güvenkaya eşi Ziya Güvenkaya ve kızları Almila ile tatil için gittikleri Bodrum Mandarin Oriental'daki evlerinde Hello Dergisi'ne poz verdi.

Esra Oflaz Bodrum'daki villasını kiraya verdi!

Sabah Gazetesi köşe yazarların Bülent Cankurt, bugünkü köşe yazısında iş insanı Esra Oflaz'ın Bodrum'daki villasını kime kiraladığı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

İşte Esra Eron'un Ulus'taki maskülen evi!

Ünlü sunucu ve model Esra Eron, Ulus'ya kız Alya ile birlikte yaşıyor. Eron çatı dubleksi maskülen ve modern tarzdaki evinin kapılarını InStyle Home Mayıs sayısına açtı.

İşte Merve Oflaz'ın Bebek'teki evi!

Selim Sabah ile olan 5 yıllık ilişkisini sürpriz bir kararla noktalayan ve yeni bir aşka yelken açan Merve Oflaz, Bebek'e ocak ayında taşınmış.

Esra Oflaz evinin kapılarını Hello Dergisi'ne açtı!

Esra Oflaz Güvenkaya eşi Ziya Güvenkaya ve kızları Almila ile tatil için gittikleri Bodrum Mandarin Oriental'daki evlerinde Hello Dergisi'ne poz verdi.

Esra Oflaz Güvenkaya evinin kapısını Instyle Home'a açtı!

MCD’nin kurucusu ve Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya evinin kapılarını Instyle Home'a açtı. Altı oda ve bir salon olarak hazırlanmış yaşam alanlarına kitaplık ve çalışma alanı için bir galeri katı eklenmiş.

Esra Dermancıoğlu'nun evi!

‘Fatmagül’ün Suçu Ne’ dizisinin yengesi olarak üne kavuşan Esra Dermancıoğlu, Boğaz manzaralı evinden çıkarken, objektiflere ilk kez yansıdı. Evinden çıkarken görüntülenen Dermancıoğlu, gazetecileri fark edince kaçtı.

Esra Dermancıoğlu'nun Boğaz manzaralı evi!

‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinin ‘yenge’si olarak tanınan Esra Dermancıoğlu’nun İstanbul’un lüks semtlerinden Tarabya’da oturduğu öğrenildi. Evinden çıkarken görüntülenen Dermancıoğlu, gazetecileri fark edince kaçtı.

Esra Oflaz Güvenkaya Bodrum Cennet Koyu'ndan villa satın aldı!

Esra Oflaz Güvenkaya, Bodrum Cennet Koyu'ndaki The Residences at Mandarin Oriental'dan 4 milyon Euro değerinde villa satın aldı...

Esra Oflaz Güvenkaya evinin kapılarını açtı!

MCD ve Oflaz Medya Grubu Başkan Yardımcısı Esra Oflaz Güvenkaya, eşi Güneykaya Şirketler Grubu Başkanı Ziya Güvenkaya ve dört yaşındaki kızları Almila Su, şehir merkezinde konumlanan modern bir rezidansın 580 metrekarelik apartman dairesinde yaşıyor

Esra Erol Bolu ve Düzce'de Umut Evi açıyor!

Ünlü televizyoncu Esra Erol, çocuk gelinlerin dramını anlattığı kitabı 'Kara Duvak'ın geliriyle kadınlar için 'Umut Evi' açmaya devam ediyor

Umut Evi, Silivrikapı Semt Konağı'nda açıldı!

Ünlü sunucu Esra Erol'un; erken evliliklere dikkat çekmek için yazdığı ve iki ayda 75 bin satan ilk kitabı 'Kara Duvak'ın geliriyle hazırlanan Umut Evi projesi için ilk adım İstanbul'da atıldı

Kızılay, üç günde 190 Hürriyet Evi kurabilecek

Limak Bitlis Çimento şirketi 50 bin lira bağışlarken, tekstil ve hazır giyim firması LC Waikiki, 10 ev karşılayacak şekilde 82 bin 500 lira katkı yaptı. Ankaralı işadamı Hayrettin Özaltın 15 Hürriyet Evi, TAV Havalimanları Holding ise 10 Hürriyet Evi için

Mevlana Evi çadıra göre daha kullanışlı ve ekonomik!

Düzce Batı Karadeniz Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi'nden Van'daki depremzedelerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 490 Mevlana Evi 49 kamyon ile yola çıktı. Evlere "Mevlana" ismi verilmesinin nedeni Kızılay'ın misyonunu da anlatması...

Esra Oflaz evi Haberi

Esra Oflaz evi

Esra Oflaz Güvenkaya eşi Ziya Güvenkaya ve kızları Almila ile tatil için gittikleri Bodrum Mandarin Oriental'daki evlerinde Hello Dergisi'ne poz verdi.


Güvenkaya, kızıyla daha fazla vakit geçirdiğini birlikte birçok aktivite gerçekleştirdiklerini söyledi.


Güvenkaya özetle şunları aktardı: "Bu evi istememin en büyük nedeni Almila ile daha fazla vakit geçirmekti. Sabahları spor yapıyorum. Sonra evdeki ofisimde çalışıyorum. Ardından Almila ile kitap okuyor, yüzüyor, İspanyolca öğreniyoruz. Eşim iş seyahatinde olmadığı zamanlar bize katılıyor. Burada zaman sakız gibi uzuyor"


İşte o ev;