05 / 05 / 2024

Eşrefpaşa ve Hatay

Eşrefpaşa ve Hatay

İzmir’in 66 yıllık simgesi olan Eşrefpaşa ve Hatay’ı birbirine bağlayan Varyant Yolu, bakımsızlığı ile görenleri üzüyor. Kentin en önemli bağlantı yollarından biri olan Varyant Yolu’nun son hali vatandaşların tepkisini çekti.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Gaziantep ve Hatay'da ulaşım süresi kısalıyor! 

Gaziantep'i Hatay'a bağlı olan İskenderun Limanı'na bağlayacak Dörtyol-Hassa Demiryolu ve Otoyolu Projesi için çalışmalar başlatıldığı açıklandı. Yapılacak olan bu iki proje Gaziantep ve Hatay'da yaşayanların hayatını kolaylaştıracak. 

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Naci Görür'ün 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' dediği 18 kent hangileri?

Prof. Dr. Naci Görür, yaptığı deprem uyarılarıyla sık sık gündem oluyor. Görür, şimdi de 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' diyerek 18 kenti açıkladı. Peki akıbeti Kahramanmaraş ve Hatay gibi olan 18 kent hangileri? 

Bhive Real State Gayrimenkul Turizm E-Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bhive Real State Gayrimenkul Turizm E-Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah A.A. Abdelghafar tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Çiftçiler hemen bakın! Şubat ayı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi peş peşe gelen açıklamalara bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan nakdi mazot ve gübre desteği ile kırsal kalkınma desteklerine ilişkin açıklama yapıldı. Çiftçiler hemen bakın! Şubat ayı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi peş peşe gelen açıklamalara bakın!

Kandilli'den büyük İstanbul depremi açıklaması! Peş peşe tarihler açıklandı! İstanbul depremi 7'nin üzerinde...

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 9 saat arayla meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin depremselliği yeniden gündem oldu. Kandilli'den büyük İstanbul depremi açıklaması! Peş peşe tarihler açıklandı! İstanbul depremi 7'nin üzerinde...

Ön siparişe katılma ve teslim alma hakkı kazanacaksınız! Togg NFT açık artırması başlıyor!

Milli araba Togg akıllı cihaza ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması yarın akşam saat 19.23'te Trumore uygulamasında olacak. NFT satın alan kullanıcılar, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasında hak sahibi olacak.

3600 ek gösterge resmen değiştirecek! İkramiye ve maaşlarda deprem geliyor! Peş peşe rakamlar açıklandı! 

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak tarihinden itibaren resmen yürürlüğe alındı. 3600 ek gösterge resmen değiştirecek! İkramiye ve maaşlarda deprem geliyor! Peş peşe rakamlar açıklandı! 

1 dolar yarından sonra işte bu kadar olacak! Peş peşe bu açıklanan bu rakamı görenin resmen nutku tutuldu! Hemen bakın

Pek çok yatırımcının güvenli liman olarak gördüğü ve tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun yarından sonra ne kadar olacağı açıklandı. 1 dolar yarından sonra işte bu kadar olacak... Peş peşe bu açıklanan bu rakamı görenin resmen nutku tutuldu... Hemen bakın...

Bim’den ucuza çeşit çeşit anne ve bebek ürünleri! Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri yeni kataloğunda çeşit çeşit anne ve bebek ürünleri satışa sunacaklarını duyurdu. Peki hangi anne ve bebek ürünleri Bim’e geliyor? İşte Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi..

Mahfi Eğilmez açıkladı: Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı nedir?

Ekonomist Mahfi Eğilmez, enflasyon ve hayat pahalılığı arasındaki farkı açıklayan bir yazı kaleme aldı. Eğilmez yazısında, “Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı sanki aynı anlama geliyormuş gibi görünseler de aslında çok farklı kavramlar.” ifadelerini kullandı.

Eşrefpaşa ve Hatay Haberi

Eşrefpaşa ve Hatay

Yolun yanındaki duvarlardaki yazılar görüntü kirliliği oluştururken, çevredeki metruk binalar da tehlike saçıyor. UNESCO'ya başvurmaya hazırlanan İzmir'in, tarihi semtinin içler acısı bir halde olduğunu ifade eden vatandaşlar, "Varyant'ta güvenlik sorunu var. Gündüz bile yürüyemiyoruz. Çevrede birçok boş ev var. İçerisinde kimler yaşıyor bilmiyoruz. Bu evlerin hem bakımı, hem de güvenliği için bir şeyler yapmalı. Varyant'ın sesinin artık duyulmasını istiyoruz" dedi. 


Çocuklar buraya nasıl gelsin?


Kredi ve Yurtlar Kurumu İzmir Bölge Müdürlüğü ve Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi'nin burada olması nedeniyle çok sayıda çocuk da bu yolu kullanıyor. Özellikle Oyuncak Müzesi'nin karşısındaki metruk bina velileri ise korkutuyor. İçeride yakılmış yorganları gören vatandaşlar, hem güvenlik güçlerinden hem de belediyeden önlem almasını istiyor. 


Yeni...