06 / 05 / 2024

Essa Almasrı

Essa Almasrı

Arabıan Gulf Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Essa Almasrı tarafından 1 milyon TL sermaye ile 2 Eylül 'de Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1069.Sokak' ta kuruldu.

Essa Konut Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essa Konut Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erman Şen ve Serkan Sarpdağ ortaklığında kuruldu.

Essa Slim nerede? Essa Slim fiyat listesi!

Essa Slim nerede sorusunun yanıtı ve Essa Slim fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede 387 adet konut yer alıyor. 

Essa Slim projesiyle Basın Ekspres'e 387 yeni konut geliyor!

Essa Yapı, Bağcılar Kirazlı'da hayata geçireceği 387 yeni konut için düğmeye bastı. Konutların yanı sıra 22 adet ticari alanın da yer alacağı proje Essa Slim adıyla yükselecek...

Stride Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stride Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan İessa ve Bader Nabeel Ebrahım Hasan Kamal ortaklığında kuruldu.

Essa Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Essa Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de Hüseyin Paker tarafından kuruldu.

Smart 2evi Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Smart 2evi Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ahmad Almasrı ve Wessam Saab ortaklığında kuruldu.

Royal Trading Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Trading Turizm Ve Ticaret Limited  Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Baha Ghazı a. Almasrı tarafından kuruldu.

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Almasrı tarafından kuruldu.

Saher Alşam Group Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saher Alşam Group Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamd Almasrı tarafından kuruldu.

Rimal Global Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rimal Global Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Andy H Sakka, Cevat Babakaloğlu, Essa Saad S A Al-Kaabi ve Gamaleldin Ali Altıum Ali ortaklığında kuruldu.

Om Alkora Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Om Alkora Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Essa Almasri tarafından kuruldu..

ACS Mimari İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ACS Mimari İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Fanar, İssam G. Hafez Salem ve Yousef Essa B. A. Al-Mohannadi ortaklığında kuruldu. 

Sersebil Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sersebil Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Shukrı Almasrı tarafından kuruldu. 

Essa Almasrı Haberi

Essa Almasrı

Arabıan Gulf Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Essa Almasrı tarafından 1 milyon TL sermaye ile 2 Eylül'de Esenyurt, Akevler Mahallesi'nde kuruldu.


Arabıan Gulf Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...