04 / 05 / 2024

Essa Flora kdv oranı

Essa Flora kdv oranı

ESSA Yapı tarafından hayata geçirilen Essa Flora projesi, % 1 KDV avantajı ile ilgi odağı oldu. Fiyatların 645 bin TL'den başladığı projede, 100 bin liralık vergi muafiyeti sunuluyor

Cadde Flora Bahçekent'te 260 dükkandan 52'si satıldı!

26 Nisan'da 260 adet ticari ünitenin satış ihalesinin gerçekleştirildiği Cadde Flora Bahçekent projesinde 52 adet ticari ünitenin muhammen satış bedelleri toplamı KDV Dahil 40 milyon 675 bin TL yükseldi.

Bahçekent Cadde Flora ihalesi için son fırsat! 195 bin TL'ye!

Bahçekent Cadde Flora ticari ünitelerinin satışı için geri sayım başladı. 26 Nisan pazar günü KDV hariç 195 bin liradan başlayan muhammen bedellerle, açık artırma usulü satışa sunulacak ticari üniteler için 25 Nisan’a kadar başvuru yapılabilecek.

Cadde Flora Bahçekent'te 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KDV hariç fiyatların 195 bin TL'den başlangıç gösterdiği Cadde Flora Bahçekent projesinde açık artırma usulü satış ihalesi 26 Nisan'da yapılacak. Son gün olarak ise 25 Nisan belirlendi.

Cadde Flora ihalesi için son başvuru tarihi 25 Nisan!

Bahçekent'te yer alan Cadde Flora ticari üniteleri açık artırmayla satışa çıkıyor. Emlak Konut güvencesiyle KDV hariç 195 bin liradan başlayan muhammen bedellerle satışa sunulacak ticari üniteler için son başvuru tarihi ise 25 Nisan olarak açıklandı

Bahçekent Flora ticari ünite ihalesi 26 Nisan'da!

Bahçekent Flora projesinde yer alan 260 tane ticari bağımsız bölüm toplam KDV Dahil 220.725.000 TL muhammen bedel üzerinden 26 Nisan'da ihale yöntemiyle satılacak.

Emlak Konut Cadde Flora'da ticari üniteler 195 bin TL'ye!

Cadde Flora ticari üniteleri, Emlak Konut güvencesiyle İstanbul’un Başakşehir ilçesinin Bahçekent mevkiinde hayata geçiyor. Cadde Flora fiyatları KDV hariç 195 bin TL'den açık artırma usulüyle satışa çıkartılıyor.

Emlak Konut Cadde Flora fiyatları!

Emlak Konut Cadde Flora fiyatları KDV hariç 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3. Havalimanı’na ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın bir bölgede hayata geçirilen projede ticari üniteler açık artırmayle satışa sunuluyor.

Cadde Flora'da son başvuru tarihi 25 Nisan!

Cadde Flora ticari üniteleri açık artırmayla satışa çıkıyor. Emlak Konut güvencesiyle KDV hariç 195 bin liradan başlayan muhammen bedellerle satışa sunulacak ticari üniteler için son başvuru tarihi ise 25 Nisan olarak aç

Cadde Flora'nın cadde üniteleri satışa çıkıyor!

İstanbul Bahçekent'te yer alan Cadde Flora ticari üniteleri, Emlak Konut güvencesiyle satışa sunuluyor. Açık artırma usulü ve KDV hariç 195 bin TL'den başlayan muhammen bedellerle 26 Nisan 2015'te satışa çıkarılacak.

Cadde Flora ticari ünite ihalesi 26 Nisan'da!

İstanbul Bahçekent'te yeralan Cadde Flora ticari üniteleri, Emlak Konut güvencesiyle satışa sunuluyor. Projede ticari üniteler açık artırma usulü ve KDV hariç 195 bin TL'den başlayan muhammen bedellerle 26 Nisan 2015'te satışa çıkarılacak..

Bahçekent Cadde Flora'da 195 bin TL'ye! Son gün 25 Nisan!

Bahçekent’te yer alan Cadde Flora ticari üniteleri açık artırmayla satışa çıkıyor. Emlak Konut güvencesiyle KDV hariç 195 bin liradan başlayan muhammen bedellerle satışa sunulacak ticari üniteler için son başvuru tarihi ise 25 Nisan olarak açıklandı.

Essa Flora'da anahtar teslim! Metrekaresi 4 bin 100 TL!

Bilinçlenen gayrimenkul alıcısı, birbirine benzeyen projeler arasından sıyrılıp doğayla iç içe yaşam sunan konseptlere yöneliyor. Essa Flora'da anahtar teslim! Konutların metrekaresi 4 bin 100 TL'den başlıyor.

Essa Flora'da Ekim'e özel fiyatlar!

2000 yılında Güneşli’de, TEM çıkışında yer alan S Plaza’yı ofis projesi olarak hayata geçiren Essa Yapı, daha sonra Çekmeköy’de butik villa projeleri Essa Royal Villaları ile Essa Silva Villaları’nı üretti...

Essa Flora kdv oranı Haberi

Essa Flora kdv oranı

Konutta KDV'nin yüzde 18'e çıkması ile yüzde 1 KDV'nin uygulandığı ruhsatlı konutlarda talep artışı yaşanıyor. Ruhsatlı projelerden ESSA Flora, avantajlı KDV oranıyla yatırımcının dikkatini çekiyor. ESSA Yapı'nın İstanbul Çekmeköy'de ormana komşu hayata geçirdiği ESSA Flora, 59 adet konuttan oluşuyor. Konutların hemen teslim edildiği proje, 16 dönüm arazi üzerine konumlanıyor. -3'er katlı bloklardan oluşan projede, farklı büyüklükte daireler yer alıyor. 150-320 metrekare büyüklüğündeki 2 + 1, 3+1 ve 4+1 daireler, çatı dublekslerine ilaveten bahçe kat ve orta kat şeklinde çeşitleniyor. Bahçe kullanımı zemindeki dairelerde 232 metrekareye kadar çıkıyor.


TOPLAM DEĞERİ 60 MİLYON 


Toplam satış bedeli 60 milyon TL olan projede, daireler 645 bin TL ile 1 milyon 645 bin TL fiyat aralığmda satışa sunuluyor. Anlaşmalı bankalarla 120 aya kadar vadelendiriliyor. ESSA Flora'nın...