02 / 05 / 2024

Essa

Essa

ESSA Yapı' nın Flora projesi, yüzde 1 KDV avantajı ile ilgi odağı oldu. Fiyatların 645 bin TL'den başladığı projede, 100 bin liralık vergi muafiyeti sunuluyor...

Essa Konut Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essa Konut Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erman Şen ve Serkan Sarpdağ ortaklığında kuruldu.

Essa Slim nerede? Essa Slim fiyat listesi!

Essa Slim nerede sorusunun yanıtı ve Essa Slim fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede 387 adet konut yer alıyor. 

Essa Slim projesiyle Basın Ekspres'e 387 yeni konut geliyor!

Essa Yapı, Bağcılar Kirazlı'da hayata geçireceği 387 yeni konut için düğmeye bastı. Konutların yanı sıra 22 adet ticari alanın da yer alacağı proje Essa Slim adıyla yükselecek...

Stride Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stride Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan İessa ve Bader Nabeel Ebrahım Hasan Kamal ortaklığında kuruldu.

Essa Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Essa Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de Hüseyin Paker tarafından kuruldu.

Rimal Global Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Rimal Global Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Andy H Sakka, Cevat Babakaloğlu, Essa Saad S A Al-Kaabi ve Gamaleldin Ali Altıum Ali ortaklığında kuruldu.

Om Alkora Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Om Alkora Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Essa Almasri tarafından kuruldu..

ACS Mimari İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ACS Mimari İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Fanar, İssam G. Hafez Salem ve Yousef Essa B. A. Al-Mohannadi ortaklığında kuruldu. 

Peninsula Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Peninsula Emlak Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu, Essa Mohammeda Kaldarı, Kamal Ismail Mohamed Hegazy, Ahmet Ergin ve Güven Kuzu ortaklığında kuruldu. 

Arabıan Gulf Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arabıan Gulf Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Essa Almasrı tarafından 1 milyon TL sermaye ile 2 Eylül 'de Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1069.Sokak' ta kuruldu.

Essa Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Essa Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Uğur Esad Genç ve Samed Genç ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Gaziosmanpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Alfurkan İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfurkan İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Gündoğdu, Zamel Essa Na tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Kasım'da kuruldu.

Essa Flora'da anahtar teslim! Metrekaresi 4 bin 100 TL!

Bilinçlenen gayrimenkul alıcısı, birbirine benzeyen projeler arasından sıyrılıp doğayla iç içe yaşam sunan konseptlere yöneliyor. Essa Flora'da anahtar teslim! Konutların metrekaresi 4 bin 100 TL'den başlıyor.

Essa Haberi

Essa

ESSA Yapı'nın Flora projesi, % 1 KDV avantajı ile ilgi odağı oldu. Fiyatların 645 bin TL'den başladığı projede, 100 bin liralık vergi muafiyeti sunuluyor.




Konutta KDV'nin yüzde 18'e çıkması ile yüzde 1 KDV'nin uygulandığı ruhsatlı konutlarda talep artışı yaşanıyor. Ruhsatlı projelerden ESSA Flora, avantajlı KDV oranıyla yatırımcının dikkatini çekiyor. ESSA Yapı'nın İstanbul Çekmeköy'de ormana komşu hayata geçirdiği ESSA Flora, 59 adet konuttan oluşuyor. Konutların hemen teslim edildiği proje, 16 dönüm arazi üzerine konumlanıyor. 3'er katlı bloklardan oluşan projede, farklı büyüklükte daireler yer alıyor. 150-320 metrekare büyüklüğündeki 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler, çatı dublekslerine ilaveten bahçe kat ve orta kat şeklinde çeşitleniyor. Bahçe kullanımı zemindeki dairelerde 232 metrekareye kadar çıkıyor. 


TOPLAM DEĞERİ 60 MİLYON 

Toplam satış bedeli 60 milyon TL olan projede, daireler...