29 / 04 / 2024

Essenora nerede yükseliyor

Essenora nerede yükseliyor

İSTANBUL Gaziosmanşa'da 400 hektarlık alan konut yatırım bölgesi ilan edildi. Bölgenin en büyük projesi olan 758 konutluk Essenora'da ise satış oranları yüzde 50'yi geçti...

Essenora'nın yüzde 50'si yeşil alana ayrıldı!

Dünyaca ünlü mimar Norman Foster'in master planlarını hazırladığı İstanbul Gaziosmanpaşa'da 60 dönümlük şehir parkının yanındaki 21 dönümlük alanda yapımına başlayan Essenora projesininin yüzde 50'si yeşil alana ayrıldı.

Rusya’da konut kredisi faiz oranları hızla yükseliyor

Rusya'nın en büyük devlet bankası Sberbank, Rus Merkez Bankası’nın faiz artışı dolayısı ile son üç ayda ikinci kez konut kredisi faiz artışına gitti. Rusya’da konut kredisi faiz oranları hızla yükseliyor.

Bursa Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Bursa'nın Demirtaş ilçesinde inşaat çalışmalarına hızla devam ediliyor. Bölgede yapımı süren Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Bilecik Yeni Kapalı Spor Salonu'nun inşaatı yükseliyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bin 500 kişi kapasiteli Bilecik Yeni Kapalı Spor Salonu'nun yapımı devam ediyor. Projenin inşaatı hızla yükseliyor.

Bilecik Toplum Sağlığı Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde yapımı hızla devam eden Toplum Sağlığı Merkezi'nin inşaatı yükseliyor. Belediye Başkanı Münür Şahin, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Sur Yapı Antalya'nın inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Antalya Projesi'nin şantiyesini gezdi. Başkan Türel, “Hummalı çalışmaları yerinde gördük. İnşaatlarımız hızla yükseliyor” dedi.

Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor!

Buca Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan, Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi 2 Kıraç'ta yükseliyor!

Bilgiçler Yapı imzası ile hayata geçirilen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nin ikincisi Kıraç'ta yükseliyor. Proje, Hadımköy bağlantı yoluna 400 metre yürüme mesafesinde yer alıyor...

Ordu Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi'nin inşaatı yükseliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin 530 rakımlı Boztepe’de inşaatına başladığı “Dört Mevsim Bulutlara Dokunun Projesi”nin inşaatı hızla yükseliyor. 

İzmit Merkezi İş Alanı Projesi'nde inşaatlar yükseliyor!

İzmit’in geleceğine şekil verecek olan ve kısa adı Merkezi İş Alanı Projesi kapsamında bölgede inşaatlar yükseliyor.

Antalya Kepez-Santral’de konutlar yükseliyor!

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşümü olan Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde konutlar yükseliyor.

Koşuyolu Koru Evleri nerede?

Koşuyolu Koru Evleri Taşyapı İnşaat  ve Selçuklu Turizm tarafından inşa ediliyor. Peki Koşuyolu Koru Evleri nerede yükseliyor?

Şile Devlet Hastanesi inşaatı yükseliyor!

Şile Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılarak Sağlık Bakanlığı ile koordineli bir şekilde yürütülen yeni Şile Devlet Hastanesi inşaatı yükseliyor.

Taksim Camisi'nin kubbesi yükseliyor!

Taksim'de Yüksek Mimar Şefik Birkiye ve Dr. Mimar Selim Dalaman imzası ile inşa edilen Taksim Camii'nin kubbesi yükseliyor...

Essenora nerede yükseliyor Haberi

Essenora nerede yükseliyor

İSTANBUL Gaziosmanşa'da 400 hektarlık alan konut yatırım bölgesi ilan edildi. Bölgenin en büyük projesi olan 758 konutluk Essenora'da ise satış oranları yüzde 50'yi geçti. 

İstanbul Gaziosmanşa'da Hong Kong Uluslararası Havalimanı ve VVembley Stadyumu'nun dünyaca ünlü mimarı Norman Foster'in master planlarını hazırladığı 400 hektarlık konut yatırım bölgesinin en büyük projesi olan Essenora'da satış oranları yüzde 50'yi geçti. Atik&Akın, Enga, Yımta ortaklığı tarafından kurulan Essenora AŞ tarafından hayata geçirilen projede 758 konut yer alıyor. 


Projenin tematik park olan Vialand'a ve TEM Çevre Yolu'na 2 dakika mesafede olduğunu söyleyen Essenora Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Akkaya, projenin aynı zamanda 60 hektarlık şehir parkının yanındaki 21 hektarlık alan üzerinde yükseldiğini söyledi. 

Essenora'nın 6 adet kule blokunda 700 dairenin bulunduğunu anlatan Akkaya, bunun dışında 58 adette teras bahçeli...