14 / 05 / 2024

Eşsiz Hafriyat İnşaat iletişim

Eşsiz Hafriyat İnşaat iletişim

Eşsiz Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emine Eşsiz, Osman Apaydın ve Şenel Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Garip Gözaydın tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Eşsiz Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşsiz Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emine Eşsiz, Osman Apaydın ve Şenel Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Çe San Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çe San Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Sancak tarafından kuruldu.

Uras Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Uras Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Karslı tarafından kuruldu...

ANKA1 Yapı Malzemeleri Hafriyat İnşaat Elektrik Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ANKA1 Yapı Malzemeleri Hafriyat İnşaat Elektrik Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Dirican tarafından kuruldu...

Er Altyapı Taahhüt Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Altyapı Taahhüt Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Arslan tarafından kuruldu. 

K N Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K N Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yeter tarafından kuruldu. 

Acm Hafriyat İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acm Hafriyat İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akpınar tarafından kuruldu. 

Erfırat Reklam Oto Hafriyat İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erfırat Reklam Oto Hafriyat İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 900 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Tetikbaş tarafından kuruldu. 

Eşsiz Hafriyat İnşaat iletişim Haberi

Eşsiz Hafriyat İnşaat iletişim

Eşsiz Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emine Eşsiz, Osman Apaydın ve Şenel Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Eşsiz Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...