17 / 05 / 2024

Estel Taç Turizm İnşaat nerede

Estel Taç Turizm İnşaat nerede

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Estel Taç Turizm İnşaat şirketi için ihalelere katılma yasağı kararı aldı...

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Koronavirüs inşaat sektörünü etkileyecek mi?

Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar yaptığı açıklamada, "Koronavirüsten dolayı başta turizm olmak üzere birçok sektör etkilenecek. Turizmin etkilenmesi inşaat sektörünün de etkilenmesi demek" dedi.

Manavgat'ta TOKİ konutları için başvurular başlıyor!

Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, Manavgat'ta turizm çalışanlarının en büyük ihtiyaçlarından biri olan konut sorunun çözümü için çalıştıklarını söyledi.

Baştaş Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Baştaş Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Bşataş tarafından kuruldu. 

Antalya Kocayatak'ta turizm çalışanlarına konut müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel:"Toplam 2 bin 200 konut yapacağımız Kocayatak'taki konut inşaatlarımız TOKİ ile başladı'' dedi. 

Antalya'da turizm emekçilerine özel konut geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik Kocayatak’ta turizm emekçilerine özel olark inşa edilecek konutların inşaatının Nisan ayında başlayacağını söyledi.

Adana Karataş ve Yumurtalık’ta turizm hamlesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Karataş ve Yumurtalık ilçe belediyeleri, ÇKA’nın desteğiyle bölgede turizm altyapısının araştırılmasına öncülük etti.

Erdkar Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdkar Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Karabalçık tarafından 250 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Esenler, Davutpaşa Mahallesi, 55 Sokak'ta kuruldu.

Bey İstanbul Turizm Taşımacılık Seyahat Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey İstanbul Turizm Taşımacılık Seyahat Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Erkin Yalçın tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Süslü Saksı Sokak'ta kuruldu.

Danişmend Turizm Taşımacılık Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Şb. açıldı!

Danişmend Turizm Taşımacılık Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Şb. Sırrı Sarı Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Başakşehir, Başak Mahallesi'nde açıldı.

Victory İnşaat Turizm Taşımacılık Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Victory İnşaat Turizm Taşımacılık Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Samya M.AlSayed Albat tarafından 400 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi, Sultan Sokak'ta kuruldu.

Alsamman Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Emlak Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsamman Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Emlak Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Fıras Alsamman tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Şişli, Cumhuriyet Mahallesi, İzzetpaşa Sokak'ta kuruldu.

Keler İskele İnşaat Gıda Turizm Taşıma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keler İskele İnşaat Gıda Turizm Taşıma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nizam Keler ve Tevfik Keler ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

Estel Taç Turizm İnşaat nerede Haberi

Estel Taç Turizm İnşaat nerede

Estel Taç Turizm İnşaat şirketi ihalelere katılma yasağı kararı şöyle;