05 / 05 / 2024

Eston İnşaat kim satın aldı

Eston İnşaat kim satın aldı

PLT İnşaat, Zeytinoğlu Yatırım Holding tarafından TMSF'ye devredilen Eston İnşaat'ı 52 milyon dolara satın alıyor. PLT İnşaat Başkan Yardımcısı Celaleddin Polat, "Eston'un yükümlülükleri bu rakama dahil" dedi

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Eston Demir Çelik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eston Demir Çelik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Sezgin Benli tarafından kuruldu.

Daire alırken iskan masrafını kim öder?

İnşaatı bitmemiş bir yapıdan konut satın alanların karşısına iskan masrafı gibi masraf da çıkabiliyor. Peki, daire alırken iskan masrafını kim öder?

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Alperen Karakılınç ve Ahmet Karakılınç ortaklığında Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt  Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt Çelik Metal Turizm Nakliye Elektrik Elektronik Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. bugün Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Olgun Karayel tarafından kuruldu. 

Eston Şehir Mahallem'e yeni etap geliyor!

Polat Yol Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, "Eston İnşaat Yatırım A.Ş’yi biz TMSF’den aldık. Eston Mahallem projesinde yeni etaba başlıyoruz. Lansmanı eylül ayında yapacağız "dedi.

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nak.İş Mak.Al.Sat.Pet.ve Kim.Mad. Par.Tic.San.Ltd.Şti.Silivri Şubesi açıldı!

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nak.İş Mak.Al.Sat.Pet.ve Kim.Mad. Par.Tic.San.Ltd.Şti.Silivri Şubesi, Burcu Sağayak Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Silivri, Büyük Kılıçlı Mahallesi'nde açıldı.

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nakliyat İş Makinaları Alım Satım Pe.ve Kim.Ma.Ye.Pa.Ti.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nakliyat İş Makinaları Alım Satım Pe.ve Kim.Ma.Ye.Pa.Ti.San.Ltd.Şti. Filiz Ilgaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Beşiktaş, Konaklar Mahallesi'nde kuruldu.

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Polatyol İnşaat Eston Şehir Mahallem satılık!

Polatyol İnşaat Eston Şehir Mahallem satılık daire tipleri arasında 1+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Kentsel dönüşüme kim karar verir?

6306 sayılı kanun gereğince uygulanan kentsel dönüşüm projesi ile; riskli alanlarda yer alan riskli binalar yıkılarak yerine yeni yönetmeliklere uygun binalar inşa ediliyor. Peki bir bina için kentsel dönüşüme kim karar verir?

2004 yılında Eston Kandilli Evleri satışa sunulmuş!

2004 yılında Eston İnşaat tarafından Üsküdar Kandilli'de inşa edilecek olan Eston Kandilli Evleri satışa sunulmuş. Kandilli'de 22 bin metrekare alan içinde inşa edilecek sitede 108 konut bulunacakmış.

Eston İnşaat kim satın aldı Haberi

Eston İnşaat kim satın aldı

TMSF ile el sıkışan PLT İnşaat, devir işlemi için Rekabet Kurumuna başvurdu. Yöneti etkindi TMSF, ilk kez, el koyduğu bir şirketin patronunu Eston'da icra kurulu toplantılarına dahil etmiş ve kararların birlikte alınması sağlanmıştı. imzaladık"  dedi. Eston'un  finansal sıkıntılarının farkında olduklarını ve bu tabloyu değiştirmek istediklerini kaydeden Polat, "Eston'un marka değerini biliyoruz ve yükümlülüklerini yerine getirerek yeni projeler yapmak istiyoruz. Rekabet Kurumu'nun kararını en geç ağustos sonunda vermesini bekliyoruz" diye konuştu. 


Ağırlıklı olarak yol ve altyapı projeleri üstlenen Polat Yol Yapı'nın iştiraki PLT İnşaatın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celaleddin Polat, konut yatırımları gerçekleştirmek için bu adımı attıklarını belirtti. Konuyla ilgili sorularımızı yanıtlayan Polat, "Eston'un piyasa yükümlülükleri dahil, TMSF ile toplam 52 milyon dolarlık hisse devir sözleşmesi Şirketlerini kendi rızasıyla TMSF'ye devretti...