06 / 05 / 2024

eston şehir ulaşım

eston şehir ulaşım

Bahçeşehir Eston Şehir projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 609 bin liradan başlıyor. Nisan 2015'te teslim edilecek olan Bahçeşehir Eston Şehir projesinde 24 ay vade farksız ödemeler yapılıyor...

Eston şehir fiyat listesi!

Eston Şehir Bahçeşehir projesi Eston Yapı tarafından hayat geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de konumlandırılıyor. Proje 5 kısımdan meydana geliyor. Eston şehir fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor.

Bahçeşehir Eston Şehir Konutları!

Bahçeşehir Eston Şehir Konutları 5 kısım halinde inşa ediliyor. Projenin ikinci kısmında 36 adet katlı villa, üçüncü kısmında 289 adet konut, dördüncü kısım içinde 32 katlı villa ve beşinci kısımda ise 7 müstakil ve 40 ikiz villa bulunuyor...

Eston Şehir fiyat listesi!

Eston Şehir fiyat listesi kapsamında villaların satışları 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılıyor. Eston Şehir Evleri Bahçeşehir projesinin 2014 yılının Haziran ayında tamamlanması planlanıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

Bakanlıktan son dakika: Sosyal yardım alanlar hemen baksın! Şehir içi ulaşım desteği ödemesi yüzde 50 artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığınca engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazileri ücretsiz olarak taşıyan şehir içi özel halk otobüsü ve deniz ulaşım aracı sahiplerine yapılan aylık gelir desteği ödemesi artırıldı.

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Eston Şehir basın lansmanı 14 Kasım'a alındı!

Polatyol; tüm etapları tamamlandığında Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden biri olacak Eston Şehir 14 Kasım'da basına tanıtılacak.

Eston Şehir basın lansmanı 15 Kasım'da!

Polatyol Yapı'nın Eston Şehir’de yeni bir projeye başlamanın heyecanını yaşıyor. Eston Şehir basın lansmanı 15 Kasım'da gerçekleşecek. 

Yozgat'ta Şehir Hastanesi'ne ulaşım kolaylaşacak!

Yozgat Belediyesi, Şehir Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlattığı yol açma çalışmalarını bitirdi. Ana yol ve bağlantılarında asfalt dökümü de başladı.

Ankara'da şehir hastanelerine ulaşım için 700 milyon yatırım!

Başkan Melih Gökçek, Başkent’te açılacak olan şehir hastanelerine rahat ulaşım sağlanabilmesi için 700 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını açıkladı.

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri!

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Başakşehir Adım İstanbul ulaşım!

Başakşehir Adım İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Dairelerin minimum 60 metrekare büyüklükte tasarlandığı projede satışlar devam ediyor.

eston şehir ulaşım Haberi

eston şehir ulaşım


Eston Yapı tarafından hayata geçiriliyor olan Eston Şehir projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bahçeşehir'de yükseliyor.


Bahçeşehir Eston Şehir projesi üçüncü kısımdaki 289 adet daire, ikinci kısımdaki 36 adet villa, dördüncü kısımdaki 32 villa, 7 müstakil ve 40 adet ikiz villadan meydana geliyor.


Bahçeşehir Eston Şehir projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleksler yer alıyor. Bahçeşehir Eston Şehir projesinde 3+1'ler 609 bin liradan başlıyor.


Bahçeşehir Eston Şehir projesinde 24 ay vade farksız ödemeler yapılıyor. Bahçeşehir Eston Şehir projesi Nisan 2015 yılında teslim ediliyor.


Bahçeşehir Eston Şehir projesi içerisinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları yer alıyor.



Bahçeşehir Eston Şehir projesi nerede?

Bahçeşehir Tatarcık Çiftliği Mevkii, Çınarlı Cad.Eston Şehir Evleri Yanı. Bahçeşehir / İSTANBUL


Bahçeşehir Eston Şehir projesi iletişim

Telefon:...