24 / 07 / 2024

Ethem Ülkütaş kimdir

Ethem Ülkütaş kimdir

Mimar Ethem Ülkütaş kimdir? Mimar Ethem Ülkütaş bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Ethem Ülkütaş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ethem Ülkütaş...

Sinpaş Kızılbük devre mülk projesinde 50 metrekarelik mülkler için Ağustos'ta 1.8 milyon TL isteniyor! 

Marmaris'teki Kızılbük devre mülk projesinde 50 metrekarelik mülkler için Ağustos'ta 1.8 milyon TL istendiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Konut satışında karmaşa! Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Son 5 yılda KKTC'de yabancıların inşaat sektöründeki faaliyetleri oldukça dikkat çekiyor. İngiltere, İran, Rusya, Polonya, Ukrayna ve İsrail’den on binlerce yabancı uyruklunun KKTC’de dev araziler aldığı ortaya çıkmıştı. Peki, Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

Ali İhsan Sılkım Kimdir?

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sılkım kimdir? Ali İhsan Sılkım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali İhsan Sılkım'ın biyografisi..

Kapalı Maraş'ta tarihi karar! Osmanlı tapusu mülk davasına dahil edildi!

KKTC’de bir Rum’un Kapalı Maraş’taki mülk davasını gören Taşınmaz Mal Komisyonu, tarihte ilk defa Vakıflar İdaresi’nin Osmanlı döneminden kalma tapusunu dava kapsamına aldı. Kararın emsal teşkil etmesi halinde, Vakıflar İdaresi’nin diğer gayrimenkuller için de itirazda bulunabileceği aktarılıyor. 

Hakan Taşcı kimdir?

Vakıf GYO Denetim Komitesi Başkanı, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı, Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı Hakan Taşcı kimdir? Hakan Taşcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hakan Taşcı'nın biyogrofisi...

Esenyurt'ta tek mülkü konut olanlara aylık bin 500 TL yardım!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı, Esenyurt'ta yaşanan sel felaketine ilişkin, "Tek mülkü bir daire olup ve fiili olarak orada oturan 141 aileye çalışma bitinceye kadar 8 ay boyunca aylık bin 500 lira yardım yapacağız" dedi...

Ebubekir Taşyürek kimdir?

Ebubekir Taşyürek, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kartal Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Ebubekir Taşyürek kimdir? Ebubekir Taşyürek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Taş kimdir?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş kimdir? Gökhan Taş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Evrim Kırmızıtaş Başaran kimdir?

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkul satışında dünya şampiyonu oldu. Peki, Evrim Kırmızıtaş Başaran kimdir? Evrim Kırmızıtaş Başaran, hangi işlere imza attı?

Tağmaç Çuhadar kimdir?

Yeditepe Üniversitesi mezunu Tağmaç Çuhadar, Ocak 2014 tarihinde başladığı Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan ayrıldı. Peki, Tağmaç Çuhadar kimdir?

Kadir Parlak kimdir?

İç Mimar Kadir Parlak, Oltu 25 Mart Gençlik Parkı’nda bulunan 10 bin yıllık dikili taşın üzerine boya ile yazılması ve daha sonra yazının spiral ile silinmesiyle ilgili suç duyurusunda bulundu. Peki, Kadir Parlak kimdir?

Mehmet Salih Çeçen kimdir?

IC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Çeçen başkanlığında IC İçtaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu. Peki, Mehmet Salih Çeçen kimdir? Mehmet Salih Çeçen hangi işlere imza attı?

Ethem Ülkütaş kimdir Haberi

Ethem Ülkütaş kimdir

Ethem Ülkütaş kimdir?

Ethem Ülkütaş, 1968 İstanbul'da doğdu. Orta ve Lise öğrenimini İstanbul Özel Amerikan Robert Lisesi'nde tamamlamıştır. 1991 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünü bitirdi. 


Mimarlık eğitimi sırasında Emin Onat Mimarlık Ödülü ve YEM Başarılı Mimarlık Öğrencisi Ödülü'nü aldı. Turizm mimarisi ve turizm yapıları konulu yüksek lisans eğitimini aynı bölümde 1993'te tamamladı. 1993 -1995 yılları arasında İTÜ Mimarlık Fakültesi'nde Bina Bilgisi Ana Bilim Dalı'nda araştırma görevlisi olarak çalıştı. 1995 yılında Doğan Tekeli - Sami Sisa Mimarlık Ltd. Şirketi'nde proje yöneticisi olarak çalışmaya başladı. 


2004 yılında şirketin Tekeli - Sisa Mimarlık Ortaklığı olarak yeniden yapılanması ile beraber ortaklığa katıldı. 2000 yılından beri Çakırkaya Yapı'nın ortaklarından biri oldu. 2000 yılında kurulan İstanbul Salacak Rotary Kulübü'nün kurucu üyeliğini yapıyor. 


1993 yılından beri meslektaşı Yeşim Çakırkaya...