05 / 05 / 2024

Ethereum bitcoini geçti mi

Ethereum bitcoini geçti mi

Son zamanların gündem konuları arasında yer alan Ethereum, yüzde 6 oranında arttı ve 2 bin 107 dolar seviyelerine çıktı.

Kripto paralarda çöküş sürüyor: Bitcoin ve Ethereum'daki düşüş yüzde 70'i geçti!

Açıklanan resmi rakamlara göre, kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin Aralık 2020'den bu yana ilk kez 20 bin doların altına düştü. Ethereum de 1.000 doların altını indi. Bitcoin geçtiğimiz Kasım ayında gördüğü zirveden bu yana yüzde 70 geriledi...

Bitcoin ve Ethereum yükselişe geçti!

Son günlerde hareketli günler yaşayan Bitcoin 3 bin doları geçti. Ethereum ise 2 bin 144 dolara ulaştı.

Torba Kanun Tasarısı, Komisyon'dan geçti!

İşletmelere, yatırımcılara, ihracatçılara vergisel teşvikler getiren, denizcilik sektörünün gelişmesine imkan sağlayan, memurların emekli ikramiyesine yönelik düzenleme yapan "Torba Kanun Tasarısı" komisyondan geçti.

İstanbul'un 42 milyarlık bütçesi 18 bakanlığın önüne geçti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 42 milyar lira olarak belirlenen 2017 yılı konsolide bütçesiyle 18 bakanlığın bütçesinin önüne geçti.

FETÖ'nün 4 bin 351 gayrimenkulü Hazine’ye geçti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, darbe girişiminin ardından FETÖ'cülerin mal kaçırma oyununa geçit vermedi. 8 Aralık itibariyle darbecilerin 4 bin 351 taşınmazının Hazine'ye geçti.

Fil Geçti Köprüsü Yayalaştırma Projesi'nin 2. etabı tamam!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehir estetiğine yönelik peyzaj, cephe sağlıklaştırma ve prestij cadde uygulamasına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Fil Geçti Köprüsü’nü muhteşem bir görünüme kavuşturdu.

Ev fiyatları düşüşe geçti!

İstanbul’da kentsel dönüşüm ile stokların arttığı bölgeler ve lüks konutlarda fiyatlar düşüşe geçti. Özellikle Anadolu yakasında konut satış ve kira bedelleri yüzde 20’yi aşan oranda düştü.

Hatay kentsel dönüşüm toplantısı tartışmalı geçti!

Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan Emek ve Aksaray mahallelerini kapsayan 35 hektarlık alanda yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi tanıtım toplantısı tartışmalı geçti.

Fuzul Grup konut satışında Türk Lirası dönemine geçti!

Fuzul Grup, konut satışında tamamen Türk Lirası dönemine geçti. Yabancıya satışta bile doların kullanılmaması kararını aldı…

FETÖ, TMSF’ye devredilen şirketler için harekete geçti!

FETÖ’nün bir Ali Cengiz oyunu daha ortaya çıktı. ABD’deki yabancı işadamlarına şirket kurduran örgüt üyeleri, TMSF’ye devredilen firmaları yeniden almak için harekete geçti. Yurtdışında toplanan himmet paralarının bu alımlarda kullanılması düşünülüyor.

İş adamları Bayburt'a yatırım yapmak için harekete geçti!

Başbakan Yıldırım'ın yatırım ve kalkınma hamlesi paketini açıklamasının ardından çok sayıda iş adamı Bayburt'a yatırım için harekete geçti.

FETÖ'ye ait 15 milyar liralık gayrimenkul devlete geçti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, FETÖ'ye ait okul, yurt ve vakıfların içerisinde olduğu toplam 15 milyar liralık taşınmazın devlete geçtiğini bildirdi.

252 şirket TMSF'ye geçti!

AA Finans Masası'nın konuğu olan TMSF Başkanı Şakir Ercan Gül, Fon’a devrediler şirketler ile ilgili son bilgileri verdi. TMSF Başkanı Gül, 252 şirketin Fon bünyesine geçtiğini açıkladı.

Ethereum bitcoini geçti mi Haberi

Ethereum bitcoini geçti mi

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasalarında olumlu hava sürüyor. Açıklanan verilere göre, piyasalar son 24 saat içerisinde yüzde 3 arttı ve 1.46 trilyon dolara çıktı.

NTV'de yer alan habere göre, gündemden düşmeyen Bitcoin'in fiyatı değişmedi. Açıklanan resmi rakamlara göre, saat 8.30 itibariyle BTC'nin 34 bin 707 olurken, piyasa hakimiyeti yüzde 44.78'e geriledi. 

Merakla beklenen Ethereum cephesinde ise artış görülüyor. Açıklanan rakamlara göre, ETH'nin fiyatı yüzde 6 şeklinde arttı ve 2 bin 107 dolar seviyesine yükseldi.

Yine açıklanan rakamlara göre, Dogecoin de tıpkı BTC gibi değişiklik görülmedi. Son duruma göre, DOGE fiyatı 25 cent seviyelerinde. Yine yayınlanan rakamlara göre, Ripple yüzde 1 arttı,  XRP'nin fiyatı 65 cente yükseldi.

Kripto paralarla ilgili önemli analizler yapan Santiment tarafından yayınlanan verilere göre ETH ilk defa adres etkinliği açısından BTC'yi...