29 / 04 / 2024

ethereum ne kadar 2022

ethereum ne kadar 2022

Haftaya ABD’de Enflasyon Verisi Açıklanacak! Bitcoin Etkilenecek mi? Peki, kripto paralarda son durum ne? İşte son dakika...

Bitcoin geri döndü: 43 bin doları aştı!

Rusya'nın Donbass operasyonunu başlatması sonrası Bitcoin, 43 bin dolar barajını geçerken, son 24 saatte 44 bin 220 doları gördü.

Bitcoin ne kadar? Ethereum, Ripple ve Dogecoin kaç dolar/TL oldu?

Son zamanların en dikkat çeken yatırım araçları arasında bulunan kripto paraların ne kadar olduğu merakla araştırılıyor. Peki 1 Ekim 2022 Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Dogecoin kaç dolar/TL oldu?

Bitcoin bugün ne kadar? 30 Eylül Bitcoin, Ethereum, Degecoin ve Ripple kaç dolar/TL?

Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmeler Ethereum, Dogecoin, Ripple gibi kripto para alım satımı yapan milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Bitcoin bugün ne kadar oldu? 30 Eylül Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple kaç dolar/TL?

Kripto paralarda düşüş devam ediyor mu? Bitcoin ve Ethereum ne kadar? İşte 2 Eylül 2022 fiyatları…

Kripto para piyasası, Fed Başkanı Jerome Powell’ın son açıklamasının ardından 20 bin doların altına kadar gerilemişti. Hafta başında da gösterdiği aşağı yönlü hareketleriyle yatırımcılarını korkutan Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paralar, psikolojik sınırın üzerinde tutunmaya çalışıyor.

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ne kadar oldu? Güncel Bitcoin fiyatı!

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ne kadar oldu? Kripto para sektörünü yakından tanıyanlar bu soruyu soruyor. İşte detaylar!

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?

Gösterdiği düşüşle yatırımcılarını üzen kripto paralarda her gün başka bir gelişme yaşanıyor. Peki Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Ripple  ne kadar oldu? İşte son dakika bilgileri...

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple ne kadar oldu?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin ve kripto para piyasaları ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple ne kadar oldu? 

Bitcoin ne kadar? 15 Haziran Bitcoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?

Bitcoin fiyatı açıklanan FED faiz kararı sonrası araştırılmaya başlandı. Kripto paraların fiyatlarında yaşanan değişiklikler vatandaşlar tarafından takip ediliyor. İşte 15 Haziran Bitcoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?

Kripto paralarda son durum! Bitcoin, Ethereum ve Altcoinler ne kadar oldu?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto paralar düşüşten sonra toparlandı. Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Ethereum ve Altcoinler ne kadar oldu? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kripto para piyasası kan kaybetmeye devam ediyor! Bitcoin ne kadar oldu? İşte kripto paralarda son durum!

Kripto para piyasalarında düşüş devam ediyor. Peki Bitcoin ve Ethereum'da son durum ne? Bitcoin ne kadar oldu? İşte detaylar...

Kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşümde anlaşma ile tahliye edilen uygulama alanındaki yapılardaki maliklere kira yardımı yapılabiliyor. En fazla 18 ay boyunca yapılabilen kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar? İşte kentsel dönüşüm kira bedeli...

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir ne kadar?

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde hayata geçirilen Göl Panorama Evleri Bahçeşehir ne kadar sorusuna yanıt olarak 215 bin TL'den başlıyor yanıtı veriliyor...

Ev kredilerinde dosya masrafı ne kadar?

Ev kredilerinde dosya masrafı, bankalardan kullandığınız kredilerin, banka tarafından yapılan incelemeler sonucu yaptığı masrafları sizden tahsil etmesi olarak ifade ediliyor. Peki, ev kredilerinde dosya masrafı ne kadar?

Lüleburgaz Atıksu tesisi bugüne kadar 5 milyon metreküp suyu arıttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığının bünyesinde faaliyete geçen Aralık 2013 tarihinde faaliyete geçen tesis tarafından bugüne kadar 4 milyon 932 bin 503 m3 atıksu arıtılarak Ergene Nehrine deşarj edildi.

ethereum ne kadar 2022 Haberi

ethereum ne kadar 2022

Dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olan Amerika Birleşik Devletleri, son zamanlarda finansal piyasalar üzerinde güçlü bir etki yarattı. FED'in yükselen enflasyon nedeniyle faiz oranlarını yükseltmesi borsa ve kripto para sektöründe bir çöküşü tetikliyor. 

Önümüzdeki haftadan itibaren, Amerika Birleşik Devletleri'nde yıllık Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) yayınlanacak. 3 aydır üst üste yavaşlayan enflasyonun bu aydan itibaren tekrar düşmesi bekleniyor. 

Kriptopiyasasicom'da yer alan habere göre; enflasyon geçen ay yüzde 8,5'ten yüzde 8,3'e düşerken, beklentilerin yüzde 8,1'i Bitcoin'in değer kaybetmesine neden oldu.

Başarılı bir veri sağlayıcı olan TradingEconomics'e göre, ABD’de enflasyon beklentisinin yine yüzde 8.1 olduğu gözlenmekte.

Amerikan Merkez Bankası (FED) üyelerinin şahin açıklamaları ve faiz artış hamleleri, enflasyonun yüzde 8’in dahi altında açıklanmasını sağlayabilir.

ABD...