01 / 05 / 2024

ethereum ne kadar

ethereum ne kadar

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük yatırım bankalarından birisi olan Goldman Sach, Asya’da yer alan ilk Bitcoin (BTC) vadeli işlemlerini başlattı.

Kripto yatırımcılarına bomba uyarı! Bitcoin ve Ethereum eridikçe eriyor! Kriptoları neler bekliyor?

Yapısı gereğiyle ortaya çıktığı günden beri pek çok defa sert iniş ve çıkışlarla karşılaşılan kripto paralar, enflasyondaki yükseliş ve bu doğrultuda yaşanan yüksek faiz ortamıyla Kasım'dan bu yana ağır darbe aldı. Peki kripto para piyasasında son durum ne? Bitcoin ve Ethereum'u neler bekliyor?

Kripto paralar düşer mi, yükselir mi? İşte Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum 

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş nedeniyle dalgalı bir şekilde hareket eden kripto para piyasasında son saatler sakin geçti. Saat 11:30’dan itibaren piyasalar binde 7 düşüş gösterse de, 2 trilyon doların üzerinde kalmayı başardı.

Bitcoin'de zaman daralıyor! Dikkat! Dip geliyor mu?

Bu hafta makro piyasalar düşüşe geçiyor, Bitcoin, Ethereum ve Tether değerlenecek mi, kripto para analistleri açıkladı...

Ethereum’da sert düşüş yaşandı!

Bitcoin'den sonra ikinci büyük para birimi olan Ethereum'da sert düşüş yaşadı. Diğer kripto para birimleri de düşüş trendine girdi.

Ethereum rekor tazeledi!

Kripto paralarda Bitcoin'den sonra ikinci büyük para birimi olan Ethereum yine rekor kırarak 4 bin 641 dolara ulaştı.

Ethereum rekor tazeledi!

Bitcoin’den sonra en büyük para birimi olan Ethereum rekor kırmaya devam ediyor. Ethereum 3 bin dolar sınırını aşarak bir rekor daha kırdı ve 3457 sınırına dayandı...

Bitcoin ne kadar? Ethereum, Ripple ve Dogecoin kaç dolar/TL oldu?

Son zamanların en dikkat çeken yatırım araçları arasında bulunan kripto paraların ne kadar olduğu merakla araştırılıyor. Peki 1 Ekim 2022 Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Dogecoin kaç dolar/TL oldu?

Bitcoin bugün ne kadar? 30 Eylül Bitcoin, Ethereum, Degecoin ve Ripple kaç dolar/TL?

Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmeler Ethereum, Dogecoin, Ripple gibi kripto para alım satımı yapan milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Bitcoin bugün ne kadar oldu? 30 Eylül Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple kaç dolar/TL?

Kripto paralarda düşüş devam ediyor mu? Bitcoin ve Ethereum ne kadar? İşte 2 Eylül 2022 fiyatları…

Kripto para piyasası, Fed Başkanı Jerome Powell’ın son açıklamasının ardından 20 bin doların altına kadar gerilemişti. Hafta başında da gösterdiği aşağı yönlü hareketleriyle yatırımcılarını korkutan Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paralar, psikolojik sınırın üzerinde tutunmaya çalışıyor.

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ne kadar oldu? Güncel Bitcoin fiyatı!

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ne kadar oldu? Kripto para sektörünü yakından tanıyanlar bu soruyu soruyor. İşte detaylar!

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?

Gösterdiği düşüşle yatırımcılarını üzen kripto paralarda her gün başka bir gelişme yaşanıyor. Peki Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Ripple  ne kadar oldu? İşte son dakika bilgileri...

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple ne kadar oldu?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin ve kripto para piyasaları ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple ne kadar oldu? 

Bitcoin ne kadar? 15 Haziran Bitcoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?

Bitcoin fiyatı açıklanan FED faiz kararı sonrası araştırılmaya başlandı. Kripto paraların fiyatlarında yaşanan değişiklikler vatandaşlar tarafından takip ediliyor. İşte 15 Haziran Bitcoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?

Kripto paralarda son durum! Bitcoin, Ethereum ve Altcoinler ne kadar oldu?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto paralar düşüşten sonra toparlandı. Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Ethereum ve Altcoinler ne kadar oldu? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kripto para piyasası kan kaybetmeye devam ediyor! Bitcoin ne kadar oldu? İşte kripto paralarda son durum!

Kripto para piyasalarında düşüş devam ediyor. Peki Bitcoin ve Ethereum'da son durum ne? Bitcoin ne kadar oldu? İşte detaylar...

Kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşümde anlaşma ile tahliye edilen uygulama alanındaki yapılardaki maliklere kira yardımı yapılabiliyor. En fazla 18 ay boyunca yapılabilen kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar? İşte kentsel dönüşüm kira bedeli...

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir ne kadar?

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde hayata geçirilen Göl Panorama Evleri Bahçeşehir ne kadar sorusuna yanıt olarak 215 bin TL'den başlıyor yanıtı veriliyor...

Ev kredilerinde dosya masrafı ne kadar?

Ev kredilerinde dosya masrafı, bankalardan kullandığınız kredilerin, banka tarafından yapılan incelemeler sonucu yaptığı masrafları sizden tahsil etmesi olarak ifade ediliyor. Peki, ev kredilerinde dosya masrafı ne kadar?

Lüleburgaz Atıksu tesisi bugüne kadar 5 milyon metreküp suyu arıttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığının bünyesinde faaliyete geçen Aralık 2013 tarihinde faaliyete geçen tesis tarafından bugüne kadar 4 milyon 932 bin 503 m3 atıksu arıtılarak Ergene Nehrine deşarj edildi.

ethereum ne kadar Haberi

ethereum ne kadar

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük yatırım bankalarından birisi olarak tanıanan Goldman Sach, sık sık kripto para birimleri ile ilgili yaptığı çalışmalar ile gündeme geliyor.

ABD'nin en büyük yatırım bankaları arasında yer alan Goldman Sach, sık sık kripto para birimleri ile alakalı yaptığı çalışmalarla dikkat çekemeyi başarıyor. Elde edilen son bilgilere göre; Goldman Sachs, Asya’da yer alan ilk Bitcoin (BTC) vadeli işlemlerini başlattı.

İşte diğer ayrıntılar...

Kripto para piyasası geçtiğimiz haftalarda yaşadığı çöküşün etkisinde hala çıkamadı ancak, büyük finans kurumları yeni varlık sınıfının sunabileceği imkanları değerlendirmeye sürdürüyor. Goldman Sachs, Asya’daki ilk Bitcoin vadeli işlemlerii başlattı.

coinkolikcom'da yer alan habere göre; Asya Pasifik CEO’su Brad Howell,...