30 / 04 / 2024

etherium

etherium

ABD'li ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian kripto reklamı yüzünden "kripto parayı övmek" suçundan 1,2 milyon dolarlık para cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Kripto para borsasında tüm zamanların en düşük seviyelerine indi

Bybit tarafından haftanın son iş gününde açıklanan değerlendirmede BTC ve ETH’da son bir günde yaşanan gelişmelere ve Ethereum birleşmesinin piyasaya olan etkilerine değiniliyor: Merge’ün tamamlanmasından saatler sonra kripto piyasasında büyük düşüş yaşandı. 

Kripto para borsasında akıl almaz olay! Hackerlardan inanılmaz dolandırıcılık!

Kripto para borsası Binance, yeni bir dolandırıcılık yöntemini ortaya çıkardı ve dikkat çeken uyarılarda bulundu. Bu yöntemle kripto para projelerini hedefleyen hackerlar, deepfake sayesinde yapay zeka ve hologram kullanarak kendilerini yönetici gibi gösterebiliyor. İşte detaylar...

JPMorgan, Bitcoin'in gerçek değerini açıkladı! Tahminlerini paylaştı!

ABD Merkezli JPMorgan Bitcoin'in adil değeri hakkında açıklama bulundu ve geleceğe yönelik tahminlerini paylaştı.

JPMorgan: Etherium Bitcoin'den daha iyi bir tercih olabilir!

Bankacılık devi JPMorgan, dünyanın en değerli ikinci kripto para birimi Ethereum'un, Bitcoin'den daha iyi bir tercih olabileceğinin altını çizdi.

Kripto paralar eriyor! Bitcoin 50 bin doların altına düştü!

Kripto para piyasalarında, satış dalgaları etkisini göstermeye devam ediyor. Bitcoin kayıplar vermeye devam ederek 50 bin doların altına düştü. Bu düşüş sürerken Etherium'da yüzde 12'ye yakın değer kaybı yaşadı.

Blockchain gayrimenkul işlemlerini kökten değiştirecek!

‘Blockchain Gayrimenkul Sektörünü Nasıl Etkileyecek?’ konulu Yuvarlak Masa toplantısında,  Blockchain sisteminin gayrimenkul sektörüne getireceği yenilikler ve bitcoin, etherium, ripple benzeri kripto ödeme sistemlerinin sektörü nasıl etkileyeceği konuşuldu.

etherium Haberi

etherium

Amerika'nın dünyaca ünlü ismi  Kim Kardashian iddiaya göre sosyal medya hesaplarında kripto para reklamı yaptı. Ama bunu reklam olduğunu belirtmeden gizli bir şekilde yaptı. Bu durumu fark eden  ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından ünlü yıldıza dava açıldı. Instagram hesabında gizli şekilde bir kripto paranın reklamını yaptığı iddia edilen Kardashian’ın “kripto paranın güvenliğini yasa dışı şekilde anlattığı” iddia edildi.

Kripto para reklamı Kim Kardashian’a pahalıya mal oldu!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Kim Kardashian’ın Instagram üzerinden yaptığı kripto para reklamının, reklam olduğunu belirtmeden gizli bir şekilde yapıldığını belirtti. EthereumMax’in EMAX tokeni hakkında paylaşım yapmak için 250 bin dolar ödeme alan ünlü model, 1.26 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.

SEC ve Kardashian tarafından imzalanan anlaşma şartlarınının, Instagram reklamının bütçesini,...