21 / 05 / 2024

Etibankın tasfiyesi

Etibankın tasfiyesi

2001 yılında Etibank ve bünyesinde birleştirilen İnterbank ve Esbank'ın ihtiyaç fazlası menkul ve gayrimenkulleri satışa çıkarılacakmış. Bankaya ait bin gayrimenkul Eskidji Müzayede Evi'nde satışa çıkarılacakmış.

Hacizli malların satışında yeni sistem yarın başlıyor: Borçlular öncelikli alıcı olacak! 

Muhafazasına gerek kalmayan hacizli malların tasfiyesi ile ilgili süreç yarın resmen başlıyor. Dettaylar tek tek açıklandı. İşte ayrıntılar...

Çiftçinin borç defteri kabardı, 4 milyar liralık borç takibe düştü!

Çiftçinin 190 milyar lirası bankalara olmak üzere toplam borcunun 250 milyar liraya yaklaştığını belirten Türkiye Ziraatçılar Derneği Başkanı Demirtaş, tarım sektörüne verilen desteğin GSYH'nin yüzde 1'i seviyesine çıkarılması ve çiftçi borçlarının tasfiyesi için özel bir sistem getirilmesi gerektiğ

KYK borçları, sicil affı, maske cezaları, işçilere fatura desteği... Milyonları ilgilendiren düzenleme yürürlükte!

KYK borç faizlerinin silinmesi, icra takibindeki 2 bin lira ve altı alacakların tasfiyesi, senet ve kredi borçları için sicil affı gibi değişiklikleri kapsayan ekonomik düzenlemeler resmen yürülüğe alındı. İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren o düzenlemenin detayları...

Evim mağdurlarının yüzü güldü! Alacaklar için çözüm bulundu!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun tasfiye ettiği 21 evim firmasına para ödeyen 49 bin 419 kişinin paralarının bir bölümü, tasfiyesi yapılan firmaların araç satışıyla giderilirken, bir kısmını da TMSF'nin karşılaması öngörülüyor.

Yeşil GYO'nun yarım kalan projeleri için sözleşme imzalandı!

Yeşil GYO'nun kredi borclarının tasfiyesi, protokol kapsamında belirlenen hususların yerine getirilmesi kaydıyla olusturulucak olan ilave finansman ile İnnovia 4, İnnovia Arifiye ve Elexia Tuzla projelerinin tamamlanması için mutabakat saglandı. 

İzmir Menderes'te 50 dönümlük hazine arazisi Diyanet'e devredildi!

İzmir’in Menderes ilçesinde yer alan ve mülkiyeti Hazine’ye ait yaklaşık 50 dönümlük arazi Diyanet İşleri Başkanlığı’na devredildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, daha önce Etibank tarafından kullanılan alanın planlarında da değişiklik yaptı. 

Kervansaray'dan Galeri Kristal borçlarının yapılandırılması hakkında açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding, Aareal Bank AG'den alacak temlikiyle Galeri Kristal'e temlik olunan, temlik alacaklısı Galeri Kristal'e karşı borçların yapılandırılması ve tasfiyesi hakkında açıklama yaptı...

Kervansaray borç yapılandırması ve tasfiyesi için görüşmelere başladı!

Kervansaray Yatırım Holding, Galeri Kristal Tur. İnş. Paz. Ve Tic. A.Ş. ile borcun yapılandırılması ve tasfiyesi için görüşmelere başladı...

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa Mustafakemalpaşa ilçesi Etibank'ın karşısındaki yaklaşık 37 dönümlük alan ilçeye kazandırılacak dev yaşam merkezinde ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Emlak Bankası'nın tasfiyesi Meclis'te!

Vergi ve prim borçları dahil olmak üzere kamu alacaklarının yeniden yapılandırılmasını öngören yasa tasarısı ve Emlak Bankasının tasfiye sürecinden çıkarılmasına ilişkin düzenlemeler yarın Plan Bütçe Komisyonu'nda gündeme gelecek.

Enes Kentsel Dönüşüm Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enes Kentsel Dönüşüm Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Erdoğan Ekşi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 9 Mart Beyoğlu, Örnektepe Mahallesi, Etibank Caddesi'nde kuruldu.

Dinç Bilgin 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı!

Etibank’ın zarara uğratılmasıyla ilgili, bankanın eski sahibi Dinç Bilgin ve oğlu Şevket Önay Bilgin’in de aralarında bulunduğu 13 sanığın yargılandığı dava karara bağlandı.

Etibank'a ait bin gayrimenkul satışa sunuldu!

2001 yılında Etibank ve bünyesinde birleştirilen İnterbank ve Esbank'a ait olan bin gayrimenkul satışa çıkarılacakmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

Etibankın tasfiyesi Haberi

Etibankın tasfiyesi



Etibank'ın bin gayrimenkulü satışa çıkıyor


EKONOMİ SERVİSİ


    Etibank ve bünyesinde birleştirilen İnterbank ve Esbank'ın ihtiyaç fazlası menkul ve gayrimenkulleri 3 Eylül 2001 tarihinden itibaren satışa çıkarılacak. Daha önce Sümerbank'ın da satışlarını gerçekleştiren Eskidji Müzayede Evi Etibank'ın mallarını da açık artırmayla satacak. Satışa sunulacak mobilya sayısı yaklaşık 27 bin 500 adet, elektronik eşya sayısı 10 bin adet, gayrimenkul sayısı 1.000 adet, otomobil sayısı da 80 adet olacak. Teminat bedelleri mobilya, kasalar ve elektronik eşya için 200 milyon lira, otomobiller için bir milyar lira, resimler için 500 milyon lira ve gayrimenkuller için 2 milyar lira olarak belirlendi. 

     

32 günde...