06 / 05 / 2024

ETİK başkanı kimdir

ETİK başkanı kimdir

ETİK Başkanı ve (TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, 2013 yılının ilk 11 ayında Alsancak Limanı'na 473 bin turist geldiğini, bu yıl aynı dönemde yüzde 31 azalarak sayının 327 bin kişiye düştüğünü söyledi.

Dernek Başkanı Solakoğlu’ndan şok açıklama: Et yılbaşında bin TL’yi geçecek

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Et ve Süt Kurumu, dün ete yüzde 25 oranında zam yaptı. Et fiyatları altınla yarışmaya başladı. Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, et fiyatlarının yılbaşında bin TL’yi geçeceğini söyledi.

Kırmızı ette fiyatlar uçtu! Rekabet Kurumu Başkanı nedenini açıkladı...

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, kırmızı et sektörüne yönelik başlattıkları incelemeye ilişkin açıklamada bulundu. Kırmızı et sektöründeki fiyatların yükselmesine yönelik çok sayıda şikayet aldıklarını belirten Küle, fiyatlardaki artışın nedenlerini kaydetti. İşte ayrıntılar...

YÖK Başkanı açıkladı! Yüksek lisans ve doktora burslarına zam yapılacak...

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, burs miktarlarının tezli yüksek lisans öğrencileri için 6, doktora öğrencileri için ise 9 bin liraya çıkarılacağını belirtildi. İşte haberin ayrıntıları...

TÜSEDAD Başkanı Solakoğlu: 'Dünyada en pahalı et Türkiye’de'

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, “Dünyada en pahalı et şu an Türkiye’de. Bunun tek nedeni Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın maliyetlerin yükselmesinin karşısında çiftçinin fiyatını sabit tutmak suretiyle üretimi azaltmak olmuştur” dedi.

Üniversite öğrenciler dikkat! Okullar açılıyor mu, yüz yüze eğitime geçiliyor mu? YÖK Başkanı Özvar açıkladı!

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 3 Nisan'dan itibaren isteyen öğrencilere, devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilebileceğini duyurdu.

Ete gelen zamlar hem üreticiyi hem de tüketiciyi zorluyor! Et Üreticileri Başkanı’ndan çok tartışılacak açıklama!

Yeni yıldan bu yana kırmızı ete gelen zam yüzde 100’e ulaşırken tüketici et fiyatlarından şikâyet ediyor. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, son 60 gündür yükselen kırmızı et fiyatları için Et ve Süt Kurumu’nun (ESK) piyasaya müdahale etmesini beklediklerini belirtti.

YÖK Başkanı Erol Özvar'dan son dakika açıklaması: Depremzede öğrenciler katkı payı ve öğrenim ücreti ödemeyecek! 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar yaptığı son dakika açıklamasında depremzede öğrencilerin katkı payı ve öğrenim ücreti ödemeyeceğini söyledi.

Milyonlarca öğrencinin beklediği haber! Üniversiteler açılıyor mu? Son dakika bilgisini YÖK Başkanı verdi!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesi kararı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar konuya ilişkin son dakika açıklaması yaptı.

Yılbaşı gelmeden zam yağmuru başladı! Kırmızı et yine pahalandı

Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı Ahmet Hacıince kırmızı et fiyatlarına gelen zamlarını değerlendirdi. Zam oranlarını hafif fiyat kıpırdanması diye yorumlayan Hacıince, piyasada konuşulan zam haberlerinin doğruluğunu teyit etmiş oldu.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar vakıf üniversitelerine indirim çağrısı yaptı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Yükseköğretim Meclisi İstişare Toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla yapıldı. Özvar, burada vakıf üniversitelerine de çağrıda bulundu. İşte detaylar!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

İTO Başkanı Şekip Avdagiç'ten buz tutturan iddia: Kış mevsiminde yakıt ve gaz bulabilecek miyiz?

Küresel piyasada artan emtia fiyatları nedeniyle yakıt ve gaz sorununu gündeme getirdi. Kış mevsimi geldiğinde akaryakıt ve gaz tedariğinde yaşanabilecek sıkıntılara İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç,dikkat çekti.

Kurbanlık fiyatları geçen yıla göre ne kadar arttı? Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı açıkladı

Milyonlarca insan yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık fiyatlarını merak ediyor. Ulusal Kırmızı Et Başkanı Ahmet Hacıince, Kurban Bayramı öncesi, kurbanlıkların et fiyatlarına göre hangi oranla yüksek satılacağını açıkladı. İşte detaylar…

ETİK başkanı kimdir Haberi

ETİK başkanı kimdir

EGE Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu(TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, 2013 yılının ilk 11 ayında Alsancak Limanı'na 473 bin turist geldiğini, bu yıl aynı dönemde yüzde 31 azalarak sayının 327 bin kişiye düştüğünü söyledi.


ETİK Başkanı ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, 2014 yılı İzmir turizminin değer kaybetmekte olduğunu ifade ederek, bu durumun kendisini endişelendirdiğini dile getirdi. 2014 yılında İzmir turizminde genel anlamda düşüşün devam ettiğini belirten İşler, "İzmir turizmi yoğun bakımda. Bu şekilde devam ederse, sadece 2014 yılını eksi değerde kapatmakla kalmayacak, 2015 yılında da düşüşe devam edecektir. İzmir turizmde hak ettiği payı şehrin bütçesinden alamamaktadır. Bu şehre koyduğumuz katma değer kadar şehrin dinamiklerinden destek alamamaktayız. İstanbul, Antalya başta olmak üzere ülke geneli...