01 / 05 / 2024

etiler Akmerkez yenilenecek mi

etiler Akmerkez yenilenecek mi

Raif Dinçkök ve ekibi bu proje ile hem Nispetiye Caddesi'ne ayrı bir renk katacaklar, hem de Akmerkez o eski günlerine geri dönecek. Çünkü ana giriş tam caddeye bakıyor ve geniş bir alanda yer alıyor....

Akmerkez GYO olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı dün şirketin Etiler'deki merkezinde yapıldı...

Akmerkez'de yıkım yapılmayacak!

İstanbul Etiler’de yer alan Akmerkez’in kaçak bölümlerinin, 17 Ocak Çarşamba günü (yarın) saat 06.00’da yıkılacağı açıklanmıştı. Ancak yürütmeyi durdurma kararı alındı, yıkım gerçekleşmeyecek. 

Akmerkez AVM'de yıkım kararı!

Etiler'de yer alan Akmerkez AVM’de yıkım kararı alındı. Beşiktaş Belediyesi, 4 yıl önce yapılan plan değişikliğinde inşa edilen alanları projeye aykırı buldu.

Private Residences İstanbul at Etiler projesi geliyor! Yeni proje!

Akmerkez'in arka tarafında, Papermoon'un karşısındaki araziyi satın alan Astay Gayrimenkul bu arazide Private Residences İstanbul at Etiler projesini hayata geçirecek.

Barrat London emlak projelerini tanıttı!

Barrat London, Etiler Akmerkez'de Londra'daki konut projelerini tanıttı. Alper Tunga ve Sevgi Tunga, Ayfer Karavan Cengiz Karavan çifti Londra'daki emlak fiyatlarıyla ilgili bilgi aldı.

Dina Topbaş Mütevelli indirimden ev eşyası aldı!

Merhum Semiha Şakir'in torunu Dina Topbaş Mütevelli önceki gün Etiler Akmerkez'de alışveriş yaptı. Mağazaların indirimli bölümlerinden ev eşyası aldı.

Etiler Belediye Sitesi'nin yerine rezidans geliyor!

Etiler'de Akmerkez'in hemen karşısında konumlanan Belediye Sitesi müteahhitlerin dönüşüm avında. Siteyi dönüştürmeye talip olan Astaş ile Yiğit Group ve Sinanlı Yapı Ortaklığı'nın site malikleriyle görüşmelere başladı.

Boyner, WEPUBLIC'in ilk mağazasını 1 Eylül'de açacak!

Boyner Grubu'nun üzerinde çalıştığı yeni mağaza konsepti Wepublic'in ilk mağazasını Etiler Akmerkez'de açacak. 1 Eylül'de soft bir açılış yapılması planlanan mağazanın büyük açılışı ise 19 Eylül'de yapılacak.

Etiler'deki Belediye Sitesi paylaşılamıyor!

Etiler'de Akmerkez'in karşısında bulunan Belediye Sitesi bir türlü paylaşılamıyor. Astaş Gayrimenkul'ün 2014'ten beri maliklerle anlaşmaya çalıştığı site için şimdi de Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı devreye girdi.

Akmerkez Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Etiler'de konumlanan Akmerkez AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor Peki, Akmerkez Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Akmerkez bayramda kaçta açılır?

2006 yılında Etiler Akmerkez'in tahtı tehlikede!

2006 yılında Eczacıbaşı Grubu ve İş Gayrimenkul ortak yatırımıyla Levent'te inşa edilen 250 bin metrekare kapalı alana sahip Kanyon, yüksek kira bedelleriyle Etiler Akmerkez'in rakibi olacakmış.

Akmerkez bayramda açık mı?

İstanbul Etiler'de konumlanan Akmerkez AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor Peki, Akmerkez bayramda açık mı? Akmerkez bayramda kaçta açılır?

1996 yılında Akmerkez, dünyanın en iyi alışveriş merkezi seçilmiş!

1996 yılında Etiler'de 165 bin metrekare üzerine kurulu Akmerkez, Uluslararası Alışveriş Konseyleri'nin Las Vegas kentinde düzenlediği yarışmada, 100 alışveriş merkezi arasında, dünyanın en iyi alışveriş merkezi seçilmiş.

etiler Akmerkez yenilenecek mi Haberi

etiler Akmerkez yenilenecek mi


Geçtiğimiz günlerde Akmerkez'in genç patronu Raif Dinçkök, Milliyet'ten Songül Hatısaru'ya röportaj vermiş. İstanbul'un en eski alışveriş merkezlerinden biri olan Akmerkez yeni yerlerin açılmasıyla birlikte biraz geriye düştü. Bunun üzerine çok geçmeden 27 milyon Euro'luk bir yatırım ile baştan sona yenileme çalışmaları başladı. Aslında bu çalışmalar iki seneden beri devam ediyor. Ne yaptıklannı çok iyi biliyorum. Akmerkez'in ön cephesi hâlâ inşaat halinde. Eski mevcut yapının dışına çıkıldığı için bir ara belediye tarafından yıkım yapıldı. Tam sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama sanırım belediye ile aralarındaki sorunu yakın zamanda çözmüşler. Böylece Akmerkez bir atak ile yine İstanbul'un en iyi alışveriş merkezi olmaya aday. Çünkü İstanbul'un kalbi dediğimiz yerde, her yere yakın ve birçok yerden girişi olan bir alışveriş merkezi Akmerkez. Hepimiz biliyoruz...