01 / 05 / 2024

etiler kupon arazi son durum

etiler kupon arazi son durum

İstanbul Etiler'de Ak Merkez'e komşu olan kupon arazi hakkında açılan davada, kupon arazinin yeşil alan olarak kullanılacağı karara bağlandı…

Üsküdar’daki kupon arazi satışa çıkarıldı!

Üsküdar Belediyesi Altunizade’de bulunan kupon arazisi özellikli taşınmaz için satış kararı aldı. 

Etiler'deki kupon arazi yeşil alan olarak kullanılacak!

İstanbul Etiler'de Ak Merkez'e komşu olan kupon arazi hakkında açılan davada, kupon arazinin yeşil alan olarak kullanılacağı karara bağlandı…

Numan Kurtulmuş'tan kupon arazi tepkisi!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş 3.Havalimanı, Kanal İstanbul ve 3.Köprü'nün kesiştiği noktada yer alan ve imara açılan 2.7 milyon metrekarelik arazide hissesi olduğuna dair basında çıkan haberlere cevap verdi...

Etiler polis okulu arazisinde inşaat çalışmaları başladı!

İstanbul’un kupon arazileri arasında yer alan Etiler Polis Okulu’nun 30 bin metrekarelik arsasında inşaat çalışmaları başladı.

Etiler'deki arazi için karar çıktı! İBB, Koçarslan'a servet ödeyecek!

İBB ile terör saldırısına uğrayan Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan arasındaki 3 farklı arsa davasının ilki için karar çıktı. Mahkeme İBB'nin Mehmet Koçarslan'a faiziyle birlikte 799 milyon 920 bin TL ödemesine karar verdi.

Tekel binası rezidans oluyor!

YABANCI sigara firmalarına satılan TEKEL'in bina ve arazileri büyük aile gruplarına rezidans yapılması için peşkeş çekiliyor. Konumu itibariyle " kupon arazi " olarak nitelendiriliyor.

İBB, Etiler Polis Okulu karşılığında Çatalca'da konut ve polis okulu yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Etiler Polis Okulu’nun bulunduğu arazi karşılığında ilk etapta Çatalca’da polis okulu ve 400 konut yapacak. Ek protokolle de neredeyse Türkiye’nin tamamında karakol ve lojman yapımını üstlenecek.

İstanbul'daki Etiler Polis MYO kapatıldı!

İstanbul Etiler Polis MYO, Bakanlar Kurulu kararı ile kapatıldı. Okul 32 bin metrekarelik bir arsa üzerinde bulunuyor. İstanbul'un en değerli bölgesinde bulunan arazi ile ilgili tartışmalar 25 Aralık süreci sonrası gündeme gelmişti.

Etiler Polis Okulu için kapatma kararı çıktı!

İstanbul Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu, Bakanlar Kurulu kararı ile kapatıldı. Okul, 32 bin metrekarelik bir arsa üzerinde bulunuyor. İstanbul'un en değerli bölgesinde bulunan arazi ile ilgili tartışmalar 25 Aralık yolsuzluk süreci sonrası gündeme gelmi

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu kapatıldı; araziye 100 bin metrekare inşaat hakkı tanındı!

İstanbul Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu, Bakanlar Kurulu kararı ile kapatıldı. Okul, 32 bin metrekarelik bir arsa üzerinde bulunuyor. İstanbul’un en değerli bölgesinde bulunan arazi ile ilgili tartışmalar 25 Aralık süreci sonrası gündeme gelmişti.

Etiler Polis meslek Yüksekokulu arazisine 100 bin metrekare inşaat hakkı!

İstanbul Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu, Bakanlar Kurulu kararı ile kapatıldı. Okul, 32 bin metrekarelik bir arsa üzerinde bulunuyor. İstanbul’un en değerli bölgesinde bulunan arazi ile ilgili tartışmalar 25 Aralık süreci sonrası gündeme gelmişti.

AİHM kararındaki arazi üzerinde okul bulunuyor!

AİHM Etiler'deki 13 bin 231 metrekare arazisinin mülkiyetini alabilmek için mirasçı olarak mahkemeye başvuran Maria Çiropulos'u haklı bulmuştu. Avukat, tapunun verilmemesi halinde yeniden değer tespiti isteyerek arazi bedelini talep edeceklerini söyledi.

Kadir Topbaş: Etiler Polis Okulu arazisini kent menfaati için değerlendireceğiz!

Kadir Topbaş, Etiler’deki okul arazisinin kent merkezinde kıymetli bir alan haline geldiği için İçişleri Bakanlığı’ndan gelen talep üzerine protokol yaptıklarını anlatarak, arazi değerlemesinin de Maliye Bakanlığı tarafından yapıldığını belirtti.

etiler kupon arazi son durum Haberi

etiler kupon arazi son durum

Beşiktaş Etiler’de yer alan kupon arazinin yeşil alan olarak kullanılması kararı mahkeme tarafından verildi. Cumhuriyet'te yer alan Hazal Ocak'ın haberine göre, CHP’li Meclis üyeleri Serdar Bayraktar ve Hakkı Sağlam imar planının iptali istemiyle dava açtı. Davada yer alan rapora göre, konut, yeşil alan, yol fonksiyonlarının değiştirildiği anlatılarak arazinin ticaret alanına dönüştüğü ve yeşil alanın da iptal edildiği bilgileri yer aldı. 

İstanbul 4. İdare Mahkemesi ve İstanbul 10. İdare Mahkemesi vermiş olduğu kararlarında; söz konusu plan değişikliği ile yeşil alan fonksiyonunun kaldırıldığını belirterek “Nüfus ve inşaat alanının daha da artacağı, ulaşımda yoğunluk sorunuyla karşı karşıya kalınacağı, nüfus yoğunluğunun artmasının donatı dengesini bozacağı görülmüştür” denildi. İstanbul 10. İdare Mahkemesi 29 Mayıs’ta, İstanbul 4. İdare Mahkemesi 19 Temmuz’da bilirkişi raporuna dayanarak alt ölçekli...