09 / 05 / 2024

Etiler Sanatçılar Parkı

Etiler Sanatçılar Parkı

2002 yılında Beşiktaş Belediyesi, Etiler'de 48 dönüm alan üzerine ''Yedi Sanat'' olgusunu temsil eden bölümlerin bulunacağı Sanatçılar Parkı'nı inşa edecekmiş. Parkta ünlü sanatçıların el ve ayak izleri de bulunacakmış.

Sanatçılar Girişimi’nden Kanal İstanbul yorumu! 

Sanatçılar Girişimi Sözcüsü Ataol Behramoğlu, Kanal İstanbul'un ilk ihalesinin gerçekleştirilmesine ilişkin, projeden vazgeçilmezse ortaya çıkacak deprem felaketiyle ağır bedeller ödeneceğini ifade etti...

Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi açıldı!

Tartışmalı yıkımın yaşandığı Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi hizmete açıldı

Gaziantepli sanatçılar için TOKİ'den konut talebi!

Türkiye Müzisyen ve Sanatçılar Federasyonu Başkanı Ahmet Onurlu, müzisyen ve sanatçılar için TOKİ'den konut talebinde bulanacağını belirtti. Onurlu, ''Sanatçılarımız kira öder gibi ev sahibi olacaklar" dedi.

Bodrum'da Yeşilçam sanatçılarına huzurevi yapılıyor!

Yeşilçam Sineması Emekçileri Vakfı tarafından Muğla Bodrum’un Çamlık mahallesinde Yeşilçam sanatçılarının ücretsiz bakılacağı huzur evi yapılacağı açıkladı.

Sarıyer Ali Yılmaz Balıkçılar Parkı açıldı!

Sarıyer Belediyesi’nin baştan aşağı yenileyerek daha modern, işlevsel hale getirdiği ve semt sakinlerinin çok sevdiği bir isim olan Ali Yılmaz’ın adının verildiği Ali Yılmaz Balıkçılar Parkı hizmete açıldı.

Adana Sanatçılar Parkı'nda yenileme çalışmaları başladı!

Adana Sanatçılar Parkı'nda yenileme çalışmaları sırasında zarar gören Basın Özgürlüğü Anıtı yerine yenisi yapılacak.

2002 yılında Beşiktaş'ta Sanatçılar Parkı inşa edilecekmiş!

2002 yılında Beşiktaş Belediyesi, Etiler'de 48 dönüm alan üzerine ''Yedi Sanat'' olgusunu temsil eden bölümlerin bulunacağı Sanatçılar Parkı'nı inşa edecekmiş. Parkta ünlü sanatçıların el ve ayak izleri de bulunacakmış.

Sinema sanatçıları Emek Sineması'nın inşaatının durdurulmasını istedi!

Sinema sanatçıları ve Sinema Yazarları Derneği (SİYAD), Emek Sineması'na yapılan inşaat çalışması için verilen yürütmeyi durdurma kararının uygulanması çağrısı yaptı.

Dünyaca ünlü sanatçılar Koruncuk için Narlıdere'de buluştu!

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'deki prestijli projesi Asma Bahçeler'de bir araya gelen dünyaca ünlü sanatçılar İzmir ve İstanbul'dan seçkin bir davetli grubuyla buluştu. Geliri Koruncuk Vakfına bağışlandı.

Avcılar Park mağaza fiyatları!

Gül Proje ve Toya Yapı tarafından hayata geçirilen Avcılar Park mağaza fiyatlarına haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Avcılar Park'ta 2+1'den 5+1'e kadar konut seçeneği yer alıyor...

Avcılar Park ödeme planı!

Toplam 275 adet konuttan oluşan Avcılar Park ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olmak mümkün. Gül Proje ve Toya Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen projede satış sürecine devam ediliyor...

Avcılar Park'ta yüzde 1 peşinat! 120 ay kira öder gibi ödeyin!

Avcılar Park projesinde yüzde 1 peşinatla 120 ay kira öder gibi daire sahibi olma imkanı sunuyor.Avcılar Park Evleri projesinde 2+1,3+1,4+1,5+1 daire seçenekleri mevcut.

Avcılar Park ödeme koşulları! Peşinatsız 36 ay sıfır faiz!

Avcılar Park ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 peşinatla ya da peşinat olmadan 36 ay sıfır faiz ödemeler yapılıyor. Hemen teslim edilen Avcılar Park Evleri'nde 2+1'lerin fiyatları 440 bin TL'den başlıyor...

Etiler Sanatçılar Parkı Haberi

Etiler Sanatçılar Parkı



Hollywood gibi!


BAŞKAN YUSUF NAMOĞLU: ''BEŞİKTAŞ'IN YANI SIRA İSTANBUL BİR ZENGİNLİK KAZANACAK''

Bünyesinde 7 sanat olgusunu temsil eden bölümlerin yanı sıra çocuk parkları, yürüyüş alanları, kafeteryalar bulunacak parkın sanatın ve sanatçının isminin yaşatılması için hayata geçirilen bir proje olduğunun altını çizen Başkan Yusuf Namoğlu, ''Sadece Beşiktaş değil, İstanbul bir zenginlik kazanacak. Beşiktaş dışından çok sayıda insan buraya gelip sanatı koklayacak, gezinti ve eğlence ünitelerinden faydalanacak'' diyor.


Beşiktaş Belediyesi'nin Etiler'de inşa edeceği Sanatçılar Parkı'nda tıpkı Hollywood'da olduğu gibi ünlü sanatçıların el ve ayak izleri bulunacak


    BEŞİKTAŞ Belediyesi bir ilke imza atarak, yeşil alanda sanatı yaşatmak için ''Sanatçılar Parkı'' inşa ediyor. Etiler...