03 / 05 / 2024

Etimesgut Belediyeisi engelsiz yaşam merkezi

Etimesgut Belediyeisi engelsiz yaşam merkezi

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçeyi şantiyeye döndürdüklerini belirtti. Demirel, yeni projeleri Engelsiz Yaşam Merkezinin inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.

Ankara Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti. 5 bloktan oluşacak merkezde çevre düzenleme çalışmaları başladı.

Ankara'nın ilk engelsiz yaşam merkezi bu yıl açılacak!

Ankara'nın ilk ve Türkiye'nin en kapsamlı engelsiz yaşam merkezi Etimesgut'ta inşa ediliyor. Merkezin bu yıl içinde hizmete açılması bekleniyor.

Ankara Etimesgut Engelsiz Yaşam Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Türkiye’nin engelli ve ailelerine yönelik en kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Bağlıca Mahallesi’ne inşa ediliyor. Yapılan açıklamalara göre 20 milyon TL'lik projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Ankara Etimesgut'a engelsiz yaşam merkezi yapılıyor!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçeyi şantiyeye döndürdüklerini belirtti. Demirel, yeni projeleri Engelsiz Yaşam Merkezinin inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.

Enver Demirel: Etimesgut Engelsiz Yaşam Merkezi en kapsamlı merkez olacak!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, engellilerin önündeki engelleri kaldıran birçok hizmeti hayata geçirdiklerini söyledi.

Etimesgut'ta Engelsiz Yaşam Merkezi açılacak!

Etimesgut Belediyesi, engelli vatandaşlar ve ailelerine yönelik hizmetleriyle ilçeyi daha yaşanabilir hale getirdi. Enver Demirel, engellilerin önündeki engelleri kaldıran birçok hizmeti hayata geçirdiklerini söyledi.

Ankara Etimesgut'ta 3 milyon 708 bin 600 TL'ye satılık arsa!

Ankara İli'nin Etimesgut İlçesi'nde yer alan 5,298 metrekare yüzölçümüne sahip arsa Ankara Batı 2. Satış Memurluğu tarafından 20 Ocak 2015 günü saat 14:30 ile 14:35 arası ihale ediliyor.

Etimesgut Belediye Başkanlığı'ndan kiralık 12 gayrimenkul!

Etimesgut Belediye Başkanlığı; halk ekmek fabrikası, büfe yeri, ve açık çay bahçesi olmak üzere 12 gayrimenkulü 9 Aralık 2014 tarihinde 14.00 itibariyle ihale ile kiraya veriyor.

Etimesgut'ta satış memurluğundan 7.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Batı 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Ankara Etimesgut'ta yer alan arsayı 7 milyon 193 bin 750 TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi; 15 Ocak'ta yapılacak.

Etimesgut Güzelkent ve Ayyıldız imar planı değişikliği askıya çıktı!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından, Güzelkent Mahallesi ve Ayyıldız Mahallesi uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıktı. Askı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Temiz Çevre Engelsiz Hayat Projesi amacına ulaştı!

“ Temiz Çevre Engelsiz Hayat Projesi ’ kapsamında atık yağların toplanması ile elde edilen gelirle 20 akülü sandalye ve 100 görme engelli bastonu alındı.

Arıkan Gündüz Yapı Etimesgut'ta ofis ve AVM projesine başlıyor!

Endora Eryaman projesine imzasını atan Arıkan Gündüz Yapı Etimesgut'ta 144 ofis ve mağaza kapasiteli AVM projesine hazırlanıyor. Arıkan Gündüz Yapı Etimesgut projesini 24 ayda tamamlamayı planlıyor...

Mardin'e engelsiz yaşam merkezi inşa ediliyor!

Mardin'in Midyat ilçesine, engelli ve kimsesiz çocukların yaşam kalitesinin arttırılması amacıyla 'Engelsiz Yaşam Merkezi' yapılıyor. Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, sosyal tesisin çok amaçlı kullanılmasının düşünüldüğünü söyledi.

Etimesgut Belediyeisi engelsiz yaşam merkezi Haberi

Etimesgut Belediyeisi engelsiz yaşam merkezi

Atayurt Emekli Dinlenme evi ile Atayurt Spor Merkezl'nin yapımını tamamlayan Etimesgut Belediyesi. Engelsiz Yaşam Merkezi, Elvan ve Güzelkent Aile Yaşam Merkezleri, Etimesgut Kapalı Pazarı, Hanımlar Lokali ve 10 park inşaatım sürdürüyor. İlçeyi şantiyeye döndürdüklerini belirten Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, "Tüm bu yatırımların yanı sıra yol ve kaldırım çalışmalarımız.,sosyal ve kültürel hizmetlerimiz de aralıksız devam ediyor. 



İlçemizin birçok noktasında belediyemizin yatırımlarım görmek mümkün. Tüm bu hizmetlerimizle...