05 / 05 / 2024

Etimesgut Belediyesi mali bütçesi çıktı mı

Etimesgut Belediyesi mali bütçesi çıktı mı

Etimesgut Belediyesi 2016 yılı bütçesi geçen yıla göre yaklaşık yüzde 20 artış göstererek 240 milyon TL'ye çıktı.

Etimesgut Belediyesi'nden 60 aylığına kiralık gayrimenkul!

Ankara İli Etimesgut Belediye Başkanlığı, Göksu Mahallesi'ndeki nikah salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 31 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehir'den Mamak ve Etimesgut'ta satılık 5 arsa! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte arsa satışıyla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

Yalova Belediyesi davasında başkan yardımcısı ve müteahhit tahliye edildi!

Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan Reşat E.'nin zimmetine para geçirdiği iddiasına ilişkin 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 5. duruşmada tutuklu yargılanan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç ve müteahhit Bekir Bilgi'nin tahliyesine karar verildi.

Etimesgut Belediyesi'nden kira indirimi müjdesi!

Ankara Etimesgut Belediyesi pandemi boyunca kapalı olan işletmelerden kira ücreti almayacak. Buna ek olarak açık olan işletmelere ise kira ödemelerine yüzde 90'a varan indirim yapılacak. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Ön ödemeli konut almak isteyenlere 'yapı ruhsatı' uyarısı!

Etimesgut Belediyesi, yapı ruhsatı olmadan satışa çıkarılan ön ödemeli konut alımında vatandaşların mağdur olmaması için uyarılar yaptı.

Etimesgut Belediyesi'nden 112.4 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Ankara İli Etimesgut Belediye Başkanlığı, belediyeye ait olan 9 adet arsayı 112 milyon 468 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 18 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

Etimesgut Belediyesi'nden sağlık çalışanlarına otel tahsisi!

Ankara Etimesgut Belediyesi, İstasyon Mahallesi'nde bulunan otelini koronavirüs salgını nedeniyle sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 bütçesi 2.8 milyar TL!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 mali yılı gelir bütçesi 2 milyar 800 milyon lira, gider bütçesi de 2 milyar 600 milyon lira şeklinde kabul edildi. 

Ordu ilçelerinin 2020 yılı mali bütçesi belli oldu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Celal Tezcan başkanlığında yapılan toplantıda 2020 mali yılı bütçesi konuşularak karara bağlandı.

Ankara Etimesgut'ta kamulaştırma sonrası mutlu son!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,Etimesgut Etiler Mahallesi'nde İstasyon Caddesi'ne alternatif yol projesi kapsamında gerçekleştirilen kamulaştırma sonrası yıkılan evler yerine yenilerini inşa ediyor.

Altıeylül Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Balıkesir Altıeylül'de emlak vergi borçlarının ilk taksitinin ödeme süresi bu ay sonlanıyor. Altıeylül Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü İsmail Meral, mobil ödeme imkanının Mayıs ayının sonuna kadar hizmet vereceğini açıkladı.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü 2019 yılı vergilerinin son ödeme tarihi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Etimesgut Belediyesi mali bütçesi çıktı mı Haberi

Etimesgut Belediyesi mali bütçesi çıktı mı

Etimesgut Belediyesi 2016 yılı bütçesi geçen yıla göre yaklaşık yüzde 20 artış göstererek 240 milyon TL'ye çıktı. Başkan Demirel "Bütçede arsa satışı yok. Kaynaklarını yatırıma aktaran güçlü bir belediyeyiz. Bu bütçe son kuruşuna kadar Etimesgut halkına hizmet için kullanılacak. İlçemize hayırlı olsun" dedi. Etimesgut Belediye Meclisi, Etimesgut Belediyesi 2016 yılı mali yılı bütçesini 240 milyon TL olarak onayladı. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel başkanlığında toplanan meclis 10 günlük bütçe maratonunu tamamladı. 240 milyon TL olarak hazırlanan belediye bütçesi, MHP, AKP ve CHP'li üyelerin oylarıyla kabul edildi. Bütçe hakkında AKP ve CHP adına grup başkanvekilleri söz alarak bütçe hakkında görüşlerini açıkladılar. 


YATIRIMA KAYNAK 

Eleştirilere cevap veren Başkan Demirel, 2016 yılı mali yılı bütçesinin son kuruşuna kadar Etimesgut'a hizmet için harcanacağını söyledi. Geçen...