10 / 05 / 2024

Etimesgut Emekli Dinlenme Evi 2016 son duurmu

Etimesgut Emekli Dinlenme Evi 2016 son duurmu

ETİMESGUT Belediyesi, Yukarı Yurtçu Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'na emekli dinlenme evi inşa ediyor. Emekli evi ve parkın kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor.

Karaman Engelli ve Emekli Dinlenme Evi hizmete girdi!

Karaman Belediyesi Türk Dili Parkı'nın içerisinde bulunan binayı Engelli ve Emekli Dinlenme Evi olarak düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan Engelli ve Emekli Bakım Evinde ihtiyacı olan herkesin yararlanabileceği belirtildi.

Ataşehir'in hizmet merkezleri açılıyor!

Ataşehir Belediyesi; İçerenköy Mahallesi’nde Neşet Ertaş Kültür Merkezi’ni, Mustafa Kemal Mahallesi’nde Erdal Eren Kültür Tesisi’ni ve Küçükbakkalköy Mahallesi’nde de Emekli Dinlenme Evi’ni ilçeye kazandırıyor.

Ankara Etimesgut TOKİ Konutları'na emekli dinlenme evi inşa ediliyor!

Etimesgut Belediyesi, Yukarı Yurtçu Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'na emekli dinlenme evi inşa ediyor. Emekli dinlenme evinin kaba inşaatı tamamlanırken, tesisin de içerisinde bulunduğu alana modern park yapılıyor.

Etimesgut Emekli Dinlenme Evi açılışa gün sayıyor!

ETİMESGUT Belediyesi, Yukarı Yurtçu Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'na emekli dinlenme evi inşa ediyor. Emekli evi ve parkın kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor.

Ankara Etimesgut Emekli Dinlenme Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

ETİMESGUT Belediye Başkan Enver Demirel, Eryaman Emekli Konağı'nda emeklilerle bir araya geldi. Başkan Demirel, toplumun tüm kesimlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Adana'da Emekli Dinlenme Evleri açıldı!

Adana’da Çukurova İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan Emekli Dinlenme Evleri kadın ve erkek emeklilerin bir arada olacağı bir anlayışla hizmete sokuldu.

Etimesgut'ta emekliye dinlenme evi müjdesi!

ETİMESGUT Belediyesi, emekli dinlenme evlerinin 4.'sünü Yukarı Yurtçu Mahallesindeki TOKİ Yapracık Konutları'na inşa ediyor.

TOKİ Yapracık Konutları'na Emekli Dinlenme Evi inşa edilecek!

ETİMESGUT Belediyesi, emekli dinlenme evlerinin 4.'sünü Yukarı Yurtçu Mahallesindeki TOKİ Yapracık Konutları'na inşa ediyor. Emekli Dinlenme Evi'nde çalışmalara başlandı.

Etimesgut'ta belediyeden 80.1 milyon TL'ye konut ve ticaret alanı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Etimesgut Yeşilova'da yer alan konut ticaret alanını 80 milyon 169 bin 750 TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi 11 Eylül 2014 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Etimesgut'tan asker gidecek MİT gelecek

Etimesgut’taki Zırhlı Birlikler, Ankara Polatlı ve Eskişehir Sivrihisar bölgesine taşınacak. İki köydeki yaklaşık 50 bin dönümlük alanda kamulaştırma çalışmalarına başlanırken, boşalacak arazi MİT’e tahsis edilecek.

Emlak Konut Etimesgut gelir paylaşım işinin yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut GYO Etimesgut gelir paylaşım işinin yer teslimi yapıldı...

Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı, Polonezköy'de açıldı!

1984 yılından beri hizmet veren İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı İktisadi İşletmesi, Altunizade'den sonra yeni yerini Polonezköy'de açtı. Tüm hizmetlere Polonezköy'de devam edilecek...

Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 23 Ağustos'ta açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Düzce’nin tatil yöresi Akçakoca’da yapımı tamamlanan Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 23 Ağustos Cumartesi günü Başkan Melih Gökçek tarafından hizmete açılacak.

Etimesgut Emekli Dinlenme Evi 2016 son duurmu Haberi

Etimesgut Emekli Dinlenme Evi 2016 son duurmu

ETİMESGUT Belediyesi, Yukarı Yurtçu Mahallesi ndeki TOKİ Konutları'na emekli dinlenme evi inşa ediyor. Emekli dinlenme evinin kaba inşaatı tamamlanırken, tesisin de içerisinde bulunduğu alana modern park yapılıyor. Emekli dinlenme evi ve parkıyla bu bölge yeni bir yaşam alanına daha kavuşacak. Emekli evi ve parkın kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor. Emekli evinde emekliler için birçok sosyal kültürel donatı ve dinlenme alanı yer alacak. Bölgedeki emekliler, emekli evinde bir araya gelerek sohbet edip keyifli zaman geçirme imkanı bulacaklar. Parkta ise spor, oyun ve dinlenme alanları hizmet...