10 / 05 / 2024

etimesgut Kayalar Tower

etimesgut Kayalar Tower

Toplam 115 daire ve 23 adet ticari dükkandan meydana gelen Ankara Kayalar Tower fiyat listesi kapsamında fiyatlar 165 bin liradan başlıyor.

Etimesgut Kayalar Tower fiyatları!

Etimesgut Kayalar Tower fiyatları 165 bin liradan başlayarak değişiyor. Tamamı 1+1 dairelerden oluşan Kayalar Tower projesinde daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Ankara Kayalar Tower satışta!

Kayalar Grup Yapı ve RCK Yapı imzasıyla Ankara Etimesgut'ta hayata geçirilen Ankara Kayalar Tower projesi bugün satışa çıktı.

Etimesgut'ta satış memurluğundan 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Batı 1.Satış Memurluğu Etimesgut'ta bulunan arsayı 3 milyon 602 bin TL'ye satışa çıkardı. 3.916 metrekare alana sahip arsanın ihalesi 17 Nisan'da saat 14:00 ile 14:05 arasında yapılacak.

Etimesgut Yapracık ve Bağlıca imar planı askıda!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından, Ankara Etimesgut Bağlıca ve Yaprak imar planı değişikliği bugün askıya çıktı. Askı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Etimesgut park ile otopark alanı imar planı askıda!

Etimesgut ilçesi imarın 48803 sayılı adasının batısındaki Park Alanı ile imarın 46067 sayılı adasının batısındaki Genel Otopark Alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Etimesgut hastane istiyor!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut'un 10 yıl içinde Çankaya ve Keçiören'le yarışır hale geleceğini söyledi. Etimesgut'un bir zamanlar 'taşra' olarak anıldığını hatırlatan Demirel, "Artık taşra değil metropolüz" dedi.

Ankara Etimesgut'ta 3 imar planı değişikliği!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından Etimesgut Ahimesut Mahallesi, Bağlıca Mahallesi ve Piyade Mahallesi için hazırlanan imar planı değişikliği bugün askıya çıktı. Askı ilanları bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Etimesgut Sofa Loca Evleri iletişim!

Daire fiyatları 655 bin TL'den başlangıç gösteren Sofa Loca Evleri'nde kişiye özel ödeme planı hazırlanabiliyor. Etimesgut Sofa Loca Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sofa Loca Etimesgut fiyatları!

Sofa Loca Konutları'nde yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında kalan tutar 120 ay banka kredisi ile vadelendirilebiliyor. Proje 150 adet konuttan oluşuyor. İşte Sofa Loca Etimesgut fiyatları...

Sofa Loca Etimesgut iletişim!

Sofa Loca Etimesgut iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile Baş Yapı ve Solar Yapı tarafından hayata geçirilen projede teslimler 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek.

Etimesgut Bağlıca ve Ayyıldız imar planı değişikliği askıda!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından, Etimesgut Bağlıca Mahallesi ve Ayyıldız Mahallesi için hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıktı. Askı ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Etimesgut'ta satış memurluğundan 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Batı 2. (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu Ankara Etimesgut'ta bulunan 4 bin 281 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı 3 milyon 852 bin TL'ye satışa çıkardı.

Etimesgut Sofa Loca daire fiyatları!

Sofa Loca konut projesinde yer alan evlerin alanları minimum 180 metrekare, maksimum ise 291 metrekare olarak belirlendi. Peki Etimesgut Sofa Loca daire fiyatları ne kadar?

etimesgut Kayalar Tower Haberi

etimesgut Kayalar Tower

Kayalar Grup Yapı ve RCK Yapı Ankra Kayalar Tower projesi, Ankara Etimesgut'ta yükseliyor. Projedeki daireler home office konseptinde tasarlandı.


Kayalar Tower Ankara projesi 115 daire ve 23 adet ticari dükkandan meydana geliyor. Kayalar Tower'daki dairelerin tamamı 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Bugün satışa çıkan Ankara Kayalar Tower projesinde ilk 10 daire için lansman avantajı sunuluyor. Ankara Kayalar Tower fiyat listesi kapsamında fiyatlar 165 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Ankara Kayalar Tower fiyat listesi detaylı olarak satış ofisinden öğrenilebilir. Projede anahtar teslimlerin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.


Ankara Kayalar Tower satış ofisi;

Piyade Mahallesi 1857. Sokak. No: 11 Etimesgut/Ankara


Ankara Kayalar Tower iletişim;

Web: http://www.kayalartower.com/

Tel: 0312 245 66 70

Öznur...