06 / 05 / 2024

Etimesgut Yukarıyurçu imar planı askıda

Etimesgut Yukarıyurçu imar planı askıda

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından, Ankara Etimesgut'a bağlı Yukarıyurtçu Mahallesi'nin imar planı bugün askıya çıktı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Medipol için hazırlanan imar planlarını İBB iptal ettirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol için hazırlamış olduğu imar planlarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi iptal ettirdi. Paylaşılan detaylara göre mahkeme planı hukuksuz buldu. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm kapsamında acele kamulaştırma başladı! 334 konut ile 106 iş yerinde dönüşüm başladı

Zeytinburnu'nda çoğunluğu imar mevzuatına aykırı olan ve afet riski taşıyan yapılar tasfiye edilip ilçe belediyesince acele kamulaştırma yapılıyor.

Doğu İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Doğu İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Mustafa İlhamı Hotamış tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'nin imar planları kabul edildi!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Gürpınar Mahallesi için meclis gündemine sunduğu imar planı notları oy çoğunluğu ile kabul edildi. 

Fuat Pamukçu: İmar müdürlükleri işleri uzaktan yürütülmeli!

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu yaptığı açıklamada, "Bu dönemde kamu, belediye ve imar müdürlükleri işlerinin uzaktan yürütülmeye devam etmesi gerekli" dedi.

Doğuş GYO'dan Maslak ve çevresi uygulama imar planı hakkında açıklama! 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 3 Kasım 2015 tarihli ÖDA (güncelleme) 1/100 ölçekli Maslak ve çevresi uygulama imar planı davasının istinaf talebi reddedildi...

Gebze'nin yeni imar planlarına yürütmeyi durdurma kararı!

Gebze'nin Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalleleri’nde vatandaşların davacı olduğu imar planı için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı verildi.

Sinop’un en büyük sorunu 'imar planı yoksunluğu'!

Sinop Belediye Başkanı seçilen Barış Ayhan, Sinop’un en büyük sorununun 'imar planı yoksunluğu' olduğunu söyleyerek,''Sinop’un yeni imar planının da Aralık 2019’da yapılması planlanıyor'' dedi.

Ümraniye Yukarı Dudullu imar planı tadilatı askıda!

Ümraniye ilçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi, 7 pafta, 9882 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11 Eylül 2019 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Görev süremin önemli bir kısmını Güneydoğu'nun imarı için harcadım!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada iki yılı aşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde, görev süresinin önemli bir kısmını Güneydoğu'da şehirlerin imar ve ihyası için harcadığını belirtti.

Kıbrıs'ın imar planı çalışmaları havaya uçtu!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Mağusa, İskele ve Yeniboğaziçi bölgeleri için başlatılan imar planı çalışmalarının havaya uçtuğunu söyledi.

Ümraniye Yukarı Dudullu Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Ümraniye İlçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi, 8 pafta, 7635 ve 7640 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmet Özhaseki Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar etti!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki'nin Güneydoğu ve Doğu'yu yeniden imar ettiğini söyledi.

Etimesgut Yukarıyurçu imar planı askıda Haberi

Etimesgut Yukarıyurçu imar planı askıda

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğünden:

Belediye Meclisimizin 06/03/2015 tarih ve 162 sayılı kararı ile uygun görülen, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 09/06/2015 tarih ve 1095 sayılı kararı ile onanan "Etimesgut İlçesi, Yukarıyurçu Mahallesi, imarın 1 ada 1 sayılı parseline ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama imar Planı Değişikliği" 23/07/2015 günü Müdürlüğümüz ilan panosuna asılmıştır.

İlgililere ilanen...