05 / 05 / 2024

Etkinler Medikal Eletronik İnşaat

Etkinler Medikal Eletronik İnşaat

Etkinler Medikal Eletronik İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Latif Dilek Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

Araratlar Group Gayrimenkul İnşaat Metal Hırdavat Medikal Ürünleri Temizlik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Araratlar Group Gayrimenkul İnşaat Metal Hırdavat Medikal Ürünleri Temizlik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Kubulay Peçen tarafından kuruldu.

Kalko Medikal İnşaat Malzemeleri Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalko Medikal İnşaat Malzemeleri Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın tarafından kuruldu.

Kmö İnşaat Madencilik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmö İnşaat Madencilik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Mutlu tarafından kuruldu.

Turvent Gayrimenkul Ajans Danışmanlık Medikal Temizlik Nakliyat Ve Gıda San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Turvent Gayrimenkul Ajans Danışmanlık Medikal Temizlik Nakliyat Ve Gıda San.Tic.Ltd.Şti. Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Gök tarafından kuruldu.

Karaşal Danışmanlık İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaşal Danışmanlık İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Süngü tarafından kuruldu.

Area Medikal İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Area Medikal İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çoban tarafından kuruldu.

Area Medikal İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Area Medikal İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çoban tarafından kuruldu.

Hhc Grup Elektrik Elektronik Mekanik Medikal İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hhc Grup Elektrik Elektronik Mekanik Medikal İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hanefi Çelik tarafından kuruldu.

Meva Medikal İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Medikal İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün  Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nermin Tayan tarafından kuruldu.

Cey Group Elektronik Medikal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cey Group Elektronik Medikal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gamze Ceylan tarafından kuruldu.

Ocak İstanbul İnşaat Elektrik Temizlik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocak İstanbul İnşaat Elektrik Temizlik Reklam Medikal Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ocak tarafından kuruldu.

Str İnşaat Otomotiv Reklam Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Str İnşaat Otomotiv Reklam Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Gültomruk tarafından kuruldu.

Varyant Lojistik İnşaat Temizlik Medikal Tekstil Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varyant Lojistik İnşaat Temizlik Medikal Tekstil Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tatlı tarafından kuruldu.

Etkinler Medikal Eletronik İnşaat Haberi

Etkinler Medikal Eletronik İnşaat
Etkinler Medikal Eletronik İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Latif Dilek Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül'de kuruldu.


 Etkinler Medikal Eletronik İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Hastane, klinik, poliklinik, laboratuar ve doktor muayenehaneleri ile sağlık kuruluşlarının ihtiyaçları olan her türlü tıbbi cihaz ve yedek parçaları, laboratuar malzemeleri, ortopedik alet ve malzemelerin,röntgen alet ve malzemeleri, cerrahi malzemeler, radyoloji ve nükleer tıp malzemeleri, steril malzemelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak, servis ve bakım hizmetlerinin verilmesi, ayrıca bütün bunların aksam ve yedek parçalarının pazarlanması, alınıp satılması, ithalat ve ihracatı. 2-Her türlü tıbbi malzeme alımı satımı, ithalat ve ihracat, taahhütlere girmek. 3-Her türlü tıbbi cam ve plastik malzemelerin...