09 / 05 / 2024

ets tur erken rezervasyon avantajları

ets tur erken rezervasyon avantajları

Etstur, 2014- 2015 erken rezervasyon kampanyasının 4.döneminde önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 61’lik artış yakaladı.

Turizm firmaları ‘yazlık kiralama’ işine girdi! 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil planları da hız kazandı İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu,sayfiye yerlerinde fiyat artışlarının yaşanabileceğini belirterek, Bu evleri Trivago, ETS TUR gibi turizm firmalarının pazarlamaya başladığını dile getirdi.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

7. Otelpuan Ödülleri sahiplerini buldu!

Gloria Hotels&Resorts otelleri, ETS Tur tarafından düzenlenen 7. Otelpuan Ödüller'inde Akdeniz Bölgesi'nin en beğenilen otelleri ödülüne layık bulundu.

ETS erken rezervasyonda patlama yaşıyor!

Etstur, 2014- 2015 erken rezervasyon kampanyasının 4.döneminde önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 61’lik artış yakaladı.

Jolly Tur: Bu yıl yerli turist iki kez tatil yapabilir!

Erken rezervasyon sistemine Kasım ayında geçen Jolly Tur, ilk dönem sonuçlarını açıkladı. Toplantıda konuşan Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan bu yıl iç pazarda ciddi artış yakalandığını belirtti.

Erken rezervasyon yüzde 48 oranında arttı!

KASIM 2014 sonu itibariyle başlattıkları erken rezervasyon kampanyası ile ilgili bilgi veren Jolly Tur, Erken rezervasyon açısından Aralık 2014, Ocak 2015 ve Şubat 2015’ten oluşan 3 aylık periyodda çok ciddi bir büyüme yakaladıklarını iletti.

Yurt dışı turları yüzde 60 artış gösterdi!

Jolly Tur erken rezervasyon dönemi ilk sonuçlarını açıkladı. Şirket, 7 Kasım- 15 Şubat arasındaki 3 aylık erken rezervasyon döneminde iç turizmde yüzde 48, yurtdışında yüzde 60, Cruise turlarda 45, Kıbrıs'ta ise yüzde 30 büyüme hacmi yakaladı.

Erken rezervasyonda muhafazakar otellere büyük ilgi!

Tatil planlarını yapmaya başlayanlar şimdiden erken rezervasyon indirimlerinden faydalanmak için araştırmalarına başlıyor. Tur şirketleri, özellikle muhafazakar hizmetler sunan otellere ve erken rezervasyonlara ilgi gösterdiğinin altını çiziyor.

ETS erken rezervasyonu iki katına çıkardı!

Erken rezervasyon dönemini 19 Kasım 2014’te yüzde 45 indirimle başlatan Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, geçen yıla göre yaptıkları karşılaştırmada erken rezervasyonda 2 kat artış gözlemlediklerini dile getirdi.

Suat Özbek: Alternatif turizm için yeni tesisler gerekli!

ETS Tur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, alternatif turizmin gelişmesi için tesis yatırımlarının artması gerektiğini söyledi. Özbek, "Henüz yeterli tesis yok" dedi..

ETS Tur şehir otelciliğinde yüzde 300 büyüyecek!

İç pazarda yüzde 56 paya sahip olan ETS Tur, 2015'e hızlı giriyor. Bu yıl satışlarını yüzde 15 artırmayı planlayan şirket, şehir otelciliğinde de yüzde 300 büyümeyi hedefliyor.

Turistler için erken rezervasyon büyük fırsat!

Rusya, Ukrayna ve Avrupa’nın krizde olduğunu hatırlatan Anı Tur’un patronu Veli Çilsal, yerli turiste erken rezervasyonda büyük fırsat oluştuğunu belirterek, “İnsanlar 3 yıldızlı otel fiyatına 5 yıldızlı tesislere herşey dahil gidebilir” dedi..

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu!

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu. 2015 erken rezervasyon dönemini Burcu Esmersoy’un reklam yüzü olduğu ‘Tatil Yağmuru Yarışması’ ile başlatan Etstur, yüzde 45 indirim sunuyor.

ets tur erken rezervasyon avantajları Haberi

ets tur erken rezervasyon avantajları

Tüm zamanların en iyi artış oranı olduğunu belirten Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek “Özellikle dış pazarlardaki bazı dinamiklerin değişmesi ile Türkiye’ye olan taleplerin düşmesi bu sene erken rezervasyon döneminde misafirlerin geçen senenin de altında fiyatlarla satın alma yapmalarını sağladı” dedi. Özbek, nisan ve mayıs aylarının uygun fiyatlar için son 2 ay olduğunu da sözlerine ekledi. 2014 erken rezervasyon döneminde en çok tercih edilen destinasyonların Kemer, Marmaris, Didim, Seferhisar olduğu belirlenirken, Etstur 2014 cirosu ise 766 milyon  lira oldu. 2015’te yüzde 30 büyüme hedefleyen Etstur 1 milyar ciro ile 900 bin misafir bekliyor.


30 çifte hediye tatil

Ayrıca, Etstur’un 3 aydır devam eden instagram fotoğraf yarışması ‘Tatil Yağmuru’ 30 çifte Rixos Hotels’te tatil kazandırdı. Rixos Hotels Türkiye Direktörü Cem Uzan, Etstur...