07 / 05 / 2024

Etstur Suat Özbek

Etstur Suat Özbek

Etstur, 2014-2015 erken rezervasyon kampanyasının 4.döneminde önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 61 'lik artış yakaladı. 2015'te yüzde 30 büyüme hedefleyen Etstur 1 milyar ciro ile 900 bin misafir bekliyor.

Dursun Özbek: Galatasaray Riva ile Florya projesi zorda!

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, "Riva, Florya projesi bugün zordadır. İstenmeyen bir şekilde istenmeyen bir tarzda neden olduğunu bilmediğimiz bir şekilde çıkmazın eşiğindedir" dedi...

Özbek Turizm'den icra açıklaması!

Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek'in sahibi olduğu Özbek Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, sarı-kırmızılı takıma haciz gönderdiği şeklindeki haberlere karşın bir açıklama yaparak verilen 10 günlük söze rağmen herhangi bir işlem başlatmadıklarını duyurdu...

Dursun Özbek Düşler Vadisi’nden villa aldı!

Düşler Vadisi Riva, Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek’in yanı sıra 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) üyelerini ağırladı. Başkan Dursun Özbek ve dernek üyeleri Düşler Vadisi’nden villa alarak Riva’lı oldu. 

ÇEİS’in Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çalbıyık oldu!

ÇEİS, 29. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetimini belirledi. ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanlığı’na OYAK Çimento-Beton-Kağıt Grubu Başkanı Suat Çalbıyık seçildi...

Özbek-Türk İş Forumu Taşkent’te gerçekleştirildi!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent’te gerçekleştirilen Özbek-Türk İş Forumu'na inşaat, sanayi, elektronik, madencilik, enerji, taşımacılık, turizm ve diğer alanlarda faaliyet gösteren 30’a yakın Türk iş adamı katıldı.

Özbek Otelcilik Turizm Ve Restoran Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbek Otelcilik Turizm Ve Restoran Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Özbek, Emine Özbek, Mahir Özbek ve Meral Özbek ortaklığında kuruldu.

Etstur'un Fikirtepe'deki 35 milyon dolarlık binası açıldı!

Etstur'un patronu Mehmet Ersoy'un görevi devrettiği Coşkun Tünay gazetecilere açıklamalarda bulundu. Tünay, Etstur'un Fikirtepe'deki 35 milyon dolarlık binasının açıldığını söyledi.

Bekaş Başkent'te Etstur'dan 15 bin TL hediye çeki!

Bekaş Başkent'te Etstur'dan 15 bin TL hediye çeki imkanı sağlanıyor. Bekaş Başkent Çiğdem'de 4 blokta 377 daire bulunuyor.

Özbek Güneş Enerji Santrali Anonim Şirketi kuruldu!

Özbek Güneş Enerji Santrali Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Serhan Süzer tarafından kuruldu. 

Dursun Özbek: Galatasaray Adası'na köşk yapacağız!

Sarı-kırmızılı takımın eski başkanı ve yeni adaylarından Dursun Özbek, seçildiği takdirde Galatasaray Adası'na bir köşk yapacağını söyledi. 

Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun başkanı oldu!

Oyak Çimento, Beton, Kağıt Grup Başkanı olan Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun yeni başkanı oldu...

Dursun Özbek'in Galatasaray projeleri!

Galatasaray Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunda başkanlık yarışını Mustafa Cengiz'e karşı kaybeden Dursun Özbek'in görev süresi 2 yıl 8 ay kaldı. 

Dursun Özbek: Riva ve Florya için zamana ihtiyacımız var!

Dursun Özbek, "Ben sizden projeler için yetki alırken, Riva ve Florya'dan 1,5 milyar lira elde edeceğimizi söyledim. Şu anda bu rakamı da geçeceğiz. Florya'da daha ihaleye dahi çıkmadık. Bu projeler için zamana ihtiyacımız var." dedi.

Etstur Suat Özbek Haberi

Etstur Suat Özbek

Tüm zamanların en iyi artış oranı olduğunu belirten Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek "Özellikle dış pazarlardaki bazı dinamiklerin değişmesi ile Türkiye'ye olan taleplerin düşmesi bu sene erken rezervasyon döneminde misafirlerin geçen senenin de altında fiyatlarla satın alma yapmalarını sağladı" dedi. Özbek, nisan ve mayıs aylarının uygun fiyatlar için son 2 ay olduğunu da sözlerine ekledi. 2014 erken rezervasyon döneminde en çok tercih edilen destinasyonların Kemer, Marmaris, Didim, Seferhisar olduğu belirlenirken, Etstur 2014 cirosu ise 766 milyon lira oldu. 


2015'te yüzde 30 büyüme hedefleyen Etstur 1 milyar ciro ile 900 bin misafir bekliyor. 


30 çifte hediye tatil 


Ayrıca, Etstur'un 3 aydır devam eden instagram fotoğraf yarışması 'Tatil Yağmuru' 30 çifte Rixos Hotels'te tatil kazandırdı. 


Rixos Hotels Türkiye Direktörü Cem Uzan, Etstur ile birlikte...