17 / 05 / 2024

EÜAŞ sosyal tesisleri

EÜAŞ sosyal tesisleri

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, EÜAŞ bünyesindeki lojmanlara ve sosyal tesisleri meclis gündemine taşıdı. Gürer, oturulamaz haldeki lojman sayısını sordu..

SGK taşınmazları elektronik ortamda satılacak! Peş peşe açıklandı! 

Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) sahibi olduğu taşınmazlar, kurumun konuya ilişkin duyuruyu yayınlamasından sonra elektronik ortamda satılmaya başlayacak. Detaylar peş peşe açıklandı. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce vatandaş devlet tarafından sağlanan sosyal yardımlardan faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

TOKİ Mart 2023 kura takviminde son dakika! TOKİ İlk Evim kuraları başlıyor! Peş peşe açıklandı, hemen bakın!

TOKİ İlk Evim sosyal konut kuraları merak ediliyor. TOKİ Mart 2023 kura takviminde son dakika! TOKİ İlk Evim kuraları başlıyor! Peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? Sosyal medyada 7 Mart iddiası! Deprem uzmanları peş peşe açıkladı...

Kahramanmaraş merkezli büyük yıkıma neden olan depremler, Türkiye'nin deprem bölgesi olduğunu ve deprem riskli bölgeleri yeniden gündeme getirdi. Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? Sosyal medyada 7 Mart iddiası! Deprem uzmanları peş peşe açıkladı...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı zamları buz kestirdi! Maaşlar peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

Binlerce kişinin yararlandığı sosyal destek ödemesi zamları merakla bekleniyordu. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı zamları buz kestirdi! Maaşlar peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla resmen buz kestirdi! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

Binlerce dar gelirli vatandaş sosyal destek ödemelerinden faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla resmen buz kestirdi! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın açıklamaları sonrasında sosyal destek ödemeleri araştırılmaya başlandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

e-Devlet'ten başvuranın hesabına hemen yatırılıyor! Çocuk parası zamlandı mı? Şimdi peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca ihtiyaç sahiplerine çocuk yardımı gerçekleştiriliyor. e-Devlet'ten başvuranın hesabına hemen yatırılıyor! Çocuk parası zamlandı mı? Şimdi peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammı tam bu kadar! Rakamlar peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Sosyal yardımlardan faydalanan binlerce vatandaş zamlı maaşları merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammı tam bu kadar! Rakamlar peş peşe açıklandı!

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

Sosyal destek ödemelerinden faydalanan binlerce vatandaş yeni zamlı maaşları merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

TOKİ'nin il il kura takvimi peş peşe açıklandı! 25 Aralık-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illeri kapsıyor?

TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin güncel takvimi resmen peş peşe açıklandı. Peki, 25 Aralık-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illeri kapsıyor?

Emeklileri bayram ettirecek karar geldi! Vakıfbank, Ziraat ve Halk Bank, peş peşe açıkladı! Kimliğini kapan koştu!

Bankaların emekli promosyon yarışlarına kamu bankaları da katıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından verilen karardan sonra kamu bankalarının emekli promosyon ücretleri yükseltildi. Vakıfbank, Ziraat, Halkbank emekli kampanyasını peş peşe açıkladı! Hemen bakın...

Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri yeniden açılıyor!

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri inceledi.

EÜAŞ sosyal tesisleri Haberi

EÜAŞ sosyal tesisleri

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, EÜAŞ bünyesindeki lojmanlara ve sosyal tesislere ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Gürer önergesinde "EÜAŞ'ın bağlı ortaklıkları ve işletmelerinden özelleştirmeler sonucu devredilen birçok yerde bulunan lojmanlar ve sosyal tesislerin özelleştirme kapsam ve programında olmaması nedeniyle özelleştirilen varlıklarla birlikte devredilmeyen ve EÜAŞ bünyesinde kalan, çeşitli birimlere bağlı olarak faaliyetini sürdüren lojman ve sosyal tesisler ile Afşin-Elbistan-A ve B Termik Santralları ile Afşin-Elbistan Linyit İşletmeleri bünyesinde yer alan ve bakımsızlıktan oturulamaz hale gelen lojmanların sayısı kaçtır?" diye sordu.

Gürer ayrıca bu lojmanlar ve sosyal tesislerin geleceği ile bir karar verilip verilmediğini sordu.