20 / 05 / 2024

Euler Hermes inşaat sektörü açıklaması

Euler Hermes inşaat sektörü açıklaması

Sigorta firması Euler Hermes 2014 yılında iş sektörlerindeki risk analiz raporunu sitesinde yayınladı. Rapora göre sektörlerin yüzde 49'u orta seviyede, yüzde 25'i ise yüksek risk grubunda bulunuyor

Kefalet sigortasına en çok talep inşaat sektöründen!

Euler Hermes Türkiye CEO'su Özlem Özüner, "Kefalet sigortası, sigorta sistemimize girmesinden bu yana, özellikle inşaat, enerji, savunma sanayi, imalat, alt yapı ve lojistik projelerinde kullanılıyor." dedi.

Hermes İnşaat Hafriyat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermes İnşaat Hafriyat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Rukiye Çetiner tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnşaat sektörü stoku doğru kredi yöntemleriyle eritiyor!

Euler Hermes’in Türkiye CEO’su Özlem Özüner, sektörlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Özüner’e göre inşaat sektörü iyi dayandı. Çok stok var ve bunu doğru kredi yöntemleri ile eritmeye çalışıyor.

Asgari ücretin 1.300 TL olması inşaat sektörünü etkiler!

Euler Hermes Baş Ekonomisti Subran: "Asgari ücretin bin 300 Türk lirası olmasının turizm, inşaat gibi emek yoğun sektörlere etkisi olur. Türkiye'de özel tüketim çok artmış durumda." dedi.

"İnşaat, metal ve madencilik sektörleri büyük risk altında!"

Euler Hermes: "Emtia fiyatlarının düşmesi, inşaat gibi yerel sektörlerden gelen talebin yanı sıra dış talebi de azaltıyor. Metal ve madencilik sektörleri de zorluk yaşıyor."

Euler Hermes: İnşaat sektörü yüksek risk grubunda!

Sigorta firması Euler Hermes 2014 yılında iş sektörlerindeki risk analiz raporunu sitesinde yayınladı. Rapora göre sektörlerin yüzde 49'u orta seviyede, yüzde 25'i ise yüksek risk grubunda bulunuyor

Ilıca tesis inşaatındaki arkeolojik kazıdan mermer kaide çıktı!

Gölcük ilçesindeki tarihi ılıcada tesis inşaatı sırasında yapılan arkeolojik kazıda, 2. yüzyıla ait, üzerinde tanrıça Kibele ve Hermes figürleri olan mermer kaide ortaya çıkarıldı

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Euler Hermes inşaat sektörü açıklaması Haberi

Euler Hermes inşaat sektörü açıklaması

Büyük bir sigorta şirketi olan Euler Hermes 2014'ün iş sektörlerdeki risk analiz raporunu bu yıl kendi sitesinde yayınladı. 


Rapora göre sektörlerin yüzde 49'u orta seviyede yüzde 25'i ise yüksek risk grubunda bulunuyor. Global ölçekte tekstil, inşaat ve metal sektörleri 2014'de en yüksek risk grubunda yer aldı. îlaç ve gıda hizmet sektörleri ise riskin en düşük olduğu sektörler arasında. Euler Hermes yetkilileri şu açıklamalarda bulundu: "6502 sayılı yeni Tüketici Kanununda yer alan 30 konutun üstünde yapılan projeler için inşaat firmalarının tamamlama sigortası yapmaları gerekiyor. 


Ancak Türkiye'de konut projeleri için yapılacak ve tüketicinin maketten alacağı evi sigorta kapsamına alacak 'tamamlama sigortası' bulunmuyor. Sigorta ürününün olmaması ve ne zaman geleceğinin belli olmaması sigorta uzmanlarını 'Türkiye'de inşaat sektörü yüksek risk grubuna girdiği için sigorta şirketleri...