28 / 04 / 2024

euro dolar paritesi son dakika

euro dolar paritesi son dakika

Piyasaların merakla beklediği Türkiye Cumhuriyeti faiz kararı açıklandı. Karar sonrasında piyasalarda hareketlilikler yaşanırken euro/TL kuru ne kadar oldu? Euro kaç TL? 20 Ekim 2022 euro/TL kuru.

Yastık altındaki euroları bozduralım mı? Elinde euro olanlar acil bakmalısınız

Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD enflasyon rakamlarında. Enflasyon rakamlarının belli olması ile piyasalarda hareketlilik yaşanacak. Euro bugün de değer kaybederken yatırımcılar ''yastık altındaki euroları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor.

Elimizdeki euroları bozduralım mı, bekletelim mi? Herkesin merak ettiği o sorunun yanıtı

Fed'in faiz kararı ile dolar 18,76  TL seviyelerine kadar yükselmesi euro/TL'nin değer kaybetmesine neden olmuştu. Dolar güçlendikçe euro değer kaybetti. Peki elimizdeki euroları bekletelim mi, bozduralım mı? Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyor.

Euro/TL bugün ne kadar? Euro kaç lira? 5 Ekim 2022 euro kuru

Euro bölgesinden gelen kötü ekonomik veriler euro kurunu etkilemeye devam ediyor. Euro/TL kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Peki euro bugün kaç TL? Euro ne kadar? Euro kaç lira? İşte 5 Ekim 2022 euro/TL kuru...

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Son dakika... Eurosu olanlar bakmadan geçmeyin 

Euro/TL'nin haftanın ikinci işlem günü kaç lira olduğu yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından piyasalarda yakından takip ediliyor. Yatırımcılar elimizdeki euroları bozduralım mı? sorusunun yanıtını araştırıyor. Euro olanlar bakmadan geçmeyin.

Euro tahta geçiyor hazır olun! 3 haftadan sonra bir ilk! Elinde euro olanlar acil bakın

Dün 75 baz puan faiz artışı yapan Avrupa Merkez Bankası, faiz artışlarının devam edeceğini belirtmesinin ardından euro kuru yükselişe geçti.

Euro için asıl rakam bugün belli oluyor! Nefesler tutuldu! Hemen bakın

Euro kuru için bugün kritik gün. Euro kurunda son dakika gelişmeler yakındfan takip ediliyor. Bugün Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. 

Dolar euroya meydan okuyor! Makas gittikçe açıldı! Peki Türkiye bu durumdan nasıl etkilenecek?

Fed Başkanı mart ayından itibaren faiz artırımı kararları alırken dolar kuru hızla değer kazandı. Öte yandan Yüksek enflasyonun etkisi ile euro değer kaybediyor. Aradaki makas gittikçe açıldı. Peki Türkiye bu durumdan nasıl etkilenecek?

Euroya olan güven 28 aydan sonra ilk kez böyle oldu! Resmen dibe vurdu

Euro bölgesinde son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Euro bölgesinde yatırımcıların güveni 28 aydan sonra ilk kez bu kadar dibe vurdu.

Elinde euro olanlar ne yapmalı: Bozdurmalı mı, bekletmeli mi? Son dakika euro gelişmesi

Euro dolar paritesi bugün 20 yılın ardından ilk kez 0,99 seviyesinin altına geriledi. Euro dolar karşısında değer kaybederken yatırımcılar euro bozduralım mı yoksa bekletelim mi? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

Euro 20 yıl aradan sonra ilk kez bu rakamı görüyor! Aklınız gidecek! Elinde 1 euro bile olanlar acil bakın

Euro kurunda son dakika gelişmesi yaşanıyor. 20 yıl aradan sonra euro dolar karşısında ilk kez bu kadar değer kaybetti. 

Doların gücü karşısında euro ve sterlin ezildi! Elinde euro ve sterlin olanlar bakmadan geçmeyin

Merkez Bankası faiz kararından sonra  dolar kurunda yükseliş görüldü. Doların gücü karşısında euro ve sterlin resmen esildi. Elinde euro ve sterlin olanlar dikkat. İşte ayrıntılar...

Euro'dan yeni bir tarihi rekor! Euro 31,0123 TL'yi gördü...

Dolar rakamları, Türkiye piyasalarının açık olduğu saatlerde 28,64 Türk Lirası'na kadar çıkarak, böylelikle piyasalar açıkken gördüğü zirve seviyesine kadar ulaştı. Euro fiyatları ise, Euro/dolar paritesinin desteği ile değer kazanarak yeni tarihi rekorunu kırdı. İşte ayrıntılar...

Deutsche Bank'tan flaş euro/dolar tahmini! Yıl sonu beklentisini aşağı yönlü olarak revize etti!

Deutsche Bank'tan euroya yönelik beklentisini nötr olduğunu açıkladı. Euro/dolar paritesi için 2023 sonu tahminlerini 1,15 seviyesinden 1,07'ye düşürdüklerini açıkladı.

Dolar yarın bu kadar olacak! 30 Ağustos 2023 Döviz Kurları: Dolar, Euro, Sterlin!

Şu günlerde, anlık olarak dolar, euro ve sterlin gibi temel para birimlerinin döviz kurları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Peki, Bugün dolar ne kadar? 30 Ağustos çarşamba euro, dolar, sterlin kaç TL? İşte güncel döviz kurları...

Yatırımcılar dikkat! 12 Ağustos 2023 Döviz Kurunda kritik hareketlilik: Euro, dolar, sterlin ne kadar oldu?

Dolar, Euro gibi evrensel para birimleriyle ilgilenen yatırımcı ve vatandaşlar, Döviz Kurundaki son dakika gelişmelerini mercek altına aldı. Peki, 12 Ağustos 2023 Döviz Kuru - Euro, dolar, sterlin ne kadar? İşte detaylar...

Doların bütün kaderi o gün değişecek! Acilen buraya bakın! Bugün euro, dolar, sterlin ne kadar? 21 Temmuz 2023!

Son dönemde, dolar, euro ve sterlin fiyatları oldukça dikkat çekici hale geldi. Özellikle geçen gün, ülkenin Merkez Bankası faiz kararını duyurdu. Bu önemli açıklamada, faiz oranları 250 baz puan artırılarak yüzde 15'ten yüzde 17.50'ye yükseltildi.

1 doları bile olan acilen baksın! Bugün euro, dolar, sterlin ne kadar? 20 Temmuz 2023!

Dolarda fırtına derinden koptu... İnternette, birçok kişi dolar ve euro alış-satış fiyatlarını araştırıyor. 20 Temmuz 2023 dolar, euro, sterlin ne kadar? İşte son durum!

Doları olan olmayan hemen buraya baksın! Bugün 1 dolar ne kadar? 18 Temmuz 2023 euro, dolar, sterlin...

Bugün doların TL karşılığı ve Euro'nun değeri, en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte 18 Temmuz'da güncel döviz kurları...

Kabine piyasayı etkiledi! 2 Haziran Cuma dolar ne kadar? İşte güncel euro, dolar alış satış fiyatı

Dolar 2 Haziran Cuma günü kaç TL oldu? Dolar bugün yine yükseldi mi? İşte 2 Haziran Cuma dolar kuru…

Euro dolar güç kazanmaya devam ediyor! Euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı! 1 Eurosu bile olanlar hemen baksın

Almanya Üretici Fiyat Endeksinin beklentiden yüksek gelmesi, euroyu güçlendirdi. Avrupa Merkez Bankası şahin duruşuna devam ederken euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı. 1 eurosu bile olanlar hemen baksın.

Fed faizleri 25 baz puan artırdı! Altın fiyatları ve döviz kurları yükselişe geçti!

ABD Merkez Bankası politika faizini 25 baz daha artırarak son 16 yılın en yüksek seviyesine çıkardı. Fed’in faiz kararının ardından piyasalar hareketlendi. Ons altın 2 bin 43 seviyelerine çıkarken, euro/dolar paritesi de yükseldi.

Euro/TL'nin geleceği pik seviye belli oldu! Euro 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 

Euro/dolar paritesi dün 1,1076 ile 13 ayın ardından en yüksek seviyesini gördü. Euro değer kazanmaya başlarken yatırımcıları gözü euro kuruna çevrildi. Euro/TL'nin geleceği pik seviye belli oldu! Euro 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 

Euro, dolar karşısında giderek güçleniyor! Euro/dolar paritesi son 13 ayın zirvesinde!

ABD Merkez Bankası Fed’in enflasyondaki yavaşlamaya paralel faiz artırımlarını sonlandıracağına ilişkin beklentilerin kuvvetlenmesi uluslararası piyasalarda euroya yaradı. Euro/dolar paritesi 1,1076 dolara kadar tırmanarak son 13 ayın rekorunu kırdı.

Rekordan rekora koşan euronun geleceği seviye resmen belli oldu! Euro tam olarak bu kadar olacak!

Dün euro dolar paritesi 1,0920 seviyesine yükselmesi ile euro kuru 21,050 seviyesine yükseldi. Rekordan rekora koşan euronun geleceği seviye ise resmen belli oldu! Euro tam olarak bu kadar olacak!

euro dolar paritesi son dakika Haberi

euro dolar paritesi son dakika

Bugüb Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Karar sonrasında altın ve döviz piyasası hareketlenmeye başladı. Dolar yukarı yünlü hareket ederken euro ne kadar oldu? Euro karar sonrasında düşütü mü yükseldi mi? Euro ne kadar? Euro/TL kaç lira? İşte 20 Ekim 2022 euro kuru.

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI

Piyasaların heyecanla beklediği Merkez Bankası faiz kararı bugün saat 14:00'da açıklandı. Merkez Bankası faizi 150 baz puan daha düşürerek yüzde 10,5'e indirdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 83'ü aşan resmi enflasyona rağmen yıl sonuna kadar faizin tek haneye indirilmesi talimatını vermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen ayki faiz indirimi kararından sonra; “Yıl sonunda temennim tek hanelere indirmeliyiz” ifadelerini kullanmıştı.

TCMB son bir yılda politika faizini yüzde 19’dan yüzde 11’e indirirken, resmi tüketici enflasyo oranı ise yüzde...