28 / 04 / 2024

euro kaç lira

euro kaç lira

Emtia piyasalarında son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakın şekilde takip ediliyor. Altın ve döviz piyasası bu hafta hareketli günler yaşadı. Altın fiyatları sert bir şekilde düşerken dolar hızlı bir şekilde yükseldi peki euro ne oldu?

Euro’da çöküş devam ediyor! Analistler ise Euro’nun tavan yapacağı tarihi açıkladı! Elinde Euro olanlar dikkat

Euro kuru, son zamanlarda dolar karşısında adeta bir erime yaşadı. 19 lira seviyelerini test eden dolar Fed'in sert mesajları ile yükselmeye hala devam ediyor. Fakat tüm bunların aksine ünlü analistler euronun fırlayacağı tarihi resmen açıkladı. İşte detaylar…

Euroda son dakika! Euronun dolarla kavgası devam ediyor! Elimizdeki Euroları ne yapalım?

Dolar kurunun son zamanlarda yükselmesinin tersine euro kuru ise değer kaybetmeye başladı. Euro dolar paritesi 0,95 seviyelerine kadar düşerken yatırımcılar, ‘Euro kuru yükselecek mi, yoksa düşecek mi?’ sorularının yanıtlarını aramaya başladı. Avrupa Merkez Bankası ise euronun kaderini takından ilgi

Bugün dolar,euro, sterlin ne kadar oldu? Bugün dolar fiyatı kaç TL oldu? 2 Eylül Cuma dolar, euro ne kadar?

Dolar bugün ne kadar? Euro ne kadar oldu? 2 Eylül Cuma dolar ve euro fiyatları bu haberde…

Dolar kuru bugün ne kadar? Dolar bugün 28 Ağustos Pazar ne oldu? İşte dolarda son durum!

Doların 28 Ağustos Pazar günü ne kadar olduğu vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından merak ediliyor? Piyasalarda son durum nedir? 28 Ağustos Pazar günü dolar, euro kaç tl?  İşte 28 Ağustos Pazar dolar kuru…

Euronun hızına kimse yetişemiyor! Son dakika euro kuru 8 Haziran 2022

Avrupa Merkez Bankası faiz kararının 9 Haziran'da açıklayacak. Kararın ardından euro kurunda hızlı bir yükseliş bekleniyor. Peki euro bugün ne kadar? Euro kaç lira oldu 8 Haziran 2022? İşte euro/TL 8 Haziran 2022...

Gram altın 523 liraya yükseldi, euro/TL 10'u aştı!

Güne yükselişle başlayan altının gram fiyatı 523 lirayı geçti. Dolar/TL kuru gün içinde en yüksek 8.47 seviyesinden işlem görürken, akşam saatlerinde euro 10 lirayı aştı.

Hafta sonu döviz kurları 27 Ocak 2024! Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira oldu?

Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 45'e yükseltmesinin ardından döviz kurları dalgalanmaya başladı. Bugün dolar ne kadar? Euro kaç lira? Hafta sonu döviz kurları 27 Ocak 2024!

Faiz kararı sonrası dolar ve euroda yeni zirve! Dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 250 baz puan faiz artışı ile dün yükselen dolar ve euro kuru bugün yeni rekoruna imza attı. Peki Dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 22 Aralık 2023 döviz kurları...

Dolar ve eurodan yeni rekor geldi! 15 Kasım Çarşamba dolar ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? Son dakika döviz kurları

Yukarı yönlü hareket eden dolar ve euro/TL kuru güne yeni rekorla başladı. Peki bugün dolar/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? 15 Kasım 2023 Çarşamba güncel döviz kurları.

Euro haftaya nasıl başladı? Euro/TL bugün kaç lira? 9 Ekim 2023 euro/TL kuru

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 30'a çıkarmasından sonra dolar ve euroda yaşanan hareketlilik bugün de devam ediyor. Peki Euro haftaya nasıl başladı? Euro/TL bugün kaç lira? 9 Ekim 2023 euro/TL kuru.

27 Eylül 2023 euro fiyatı! Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira?

27 Eylül 2023 Çarşamba euro/TL kuru yatırımcıların odağında. Dolar kuru güne 27,31 lira ile düşüşe geçerken euro/TL ne kadar oldu? 27 Eylül 2023 euro fiyatı! Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira?

Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Euro/TL kuru haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası faiz kararından sonra yükselişe geçen euronun bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

1 euro ne kadar? 16 Eylül Cumartesi euro/TL alış satış fiyatı kaç lira? 

Dün 28,68 liradan kapanış yapan euro/TL kuru bugün de döviz almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Peki 1 euro ne kadar? 16 Eylül Cumartesi euro/TL alış satış fiyatı kaç lira? 

Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Eylül 2023 döviz kurları

Dolar/TL 27 seviyesine doğru sınırlı yükselişe geçti. Vatandaşlar euro kurunun bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Euro ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Eylül 2023 döviz kurları.

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

Euro bugün kaç TL? 26 Ağustos Cumartesi canlı Euro/TL kuru alış ve satış fiyatları kaç lira?

26 Ağustos Cumartesi günü döviz bürolarına giderek Euro alış ve satışı yapmak isteyenler yoğun olarak Euro kaç TL, ne kadar? sorularını araştırıyor. İşte  26 Ağustos canlı Euro/TL kuru alış ve satış fiyatları.

Euro ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba euro/TL kaç lira? Döviz kurlarında son dakika!

23 Ağustos Çarşamba döviz kurlarında son dakika gelişmesi yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar/TL 27.21 TL seviyesi ile yükselişe geçerken euro/TL kurunun bugün ne kadar olduğu merak konusu. Euro ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba euro kaç lira? Döviz kurlarında son dakika.

17 Ağustos euro ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç lira? Son dakika euro/TL kuru

Dolar/TL kuru 27,10 TL ile yeni tarihi zirvesinin hemen altında işlem görüyor. Dolar güne yükselişle başlarken, 17 Ağustos Perşembe euro ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç lira? Son dakika euro/TL kuru.

16 Ağustos döviz fiyatları ne kadar? Euro/TL kuru kaç lira? 16 Ağustos Çarşamba euro/TL kuru

Euro ve dolar kaç TL? 16 Ağustos Çarşamba euro kuru kaç lira? Döviz kurları bugün ne kadar oldu? Dolar ve euro alış satış fiyatı ne kadar? İşte döviz kurlarında son dakika...

euro kaç lira Haberi

euro kaç lira

Emtia piyasaları bu hafta kritik zamanlardan geçti. Açıklanan veriler ve riskli rakamlar altın ve döviz piyasası üzerinde son derece etki yarattı. Herkesin gözü, kulağı ise ABD Merkez Bankası Fed tutanakları, ABD enflasyon rakamları ve tüm bunların yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti ekim ayı piyasa katılımcıları anketine yönelmişti.  Tüm dünyayı ilgilendiren sonuçlar ise geçtiğimiz hafta tek tek açıklandı. 

Altın fiyatları yeni haftaya düşüş ile başlarken, dolar ise hafta başından itibaren yükselişini devam ettirdi. Fed tutanaklarının açıklanması sonrası yatay seyir gösteren dolar kuru ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından ise hızlı bir şekilde yükselişe geçti. Altın fiyatlarında ise sert yaşanan düşüş devam etti.

Fed her toplantısında enflasyon rakamları ciddi şekilde düşene kadar faiz artırımlarına gideceğine yönelik açıklamalar gerçekleştirmişti. Bu hafta açıklanan enflasyon rakamları 40 senenin...