18 / 05 / 2024

Eurobank Tekfen Genel Müdür

Eurobank Tekfen Genel Müdür

Türk turizm sektörü bu yılı da büyüyerek kapatmayı hedefliyor. Avrupa’da yaşanan krizin ise sektörün önündeki büyük risklerden biri olacağı düşünülüyor

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Tekfen Holding, Katar'da yeni proje inşa edecek!

Tekfen Holding, Katar'da North Field East Onshore projesi EPC-1 paketine ait Common Offsites 2 genel işlerini üstlenmek üzere ihaleyi kazandı.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Tekfen Holding yönetiminde görev değişimi!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul toplantısı sonucunda Dr. M. Ercan Kumcu Yönetim Kurulu Başkanvekili görevine atandı, Cansen Başaran Symes'in ise bağımsız üye olarak kurulda yer almasına karar verildi....

Tekfen Holding 426.5 milyon TL kar dağıtacak!

Tekfen Holding, 2019 yılı kârından ortaklarına toplam 426 milyon 491 bin 600 TL brüt nakit kâr payı dağıtılması ve kâr dağıtım tarihi olarak 27 Nisan 2020 tarihinin belirlenmesi hususlarını olağan genel kurul toplantısında görüşecek...

Tekfen Holding olağan genel kurul toplantısı 26 Mart'ta!

Tekfen Holding'in yıllık olağan genel kurul toplantısı 26 Mart 2020 Perşembe günü Tekfen Tower'da yapılacak...

Tekfen Grubu Başkanı Cahit Oklap oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Tekfen Grup Şirketleri’nin yeni Yönetim Kurulu ve üst düzey yönetimi seçildi.

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul toplantısı 29 Mart'ta!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul toplantısı 29 Mart 2018 Perşembe günü Tekfen Tower'da yapılacak.

Tekfen, Katar'da 40 bin kişilik stadyum inşa edecek!

Tekfen İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, Katar'da inşa edilecek Al Thumama Stadyumu için imzayı attı. 40 bin koltuk kapasiteli Al Thumama Stadyumu, 2020’de tamamlanacak.

Zeynep Hüveyda Oral, Tekfen Emlak Geliştirme'ye atandı!

Zeynep Hüveyda Oral, Tekfen Holding Emlak Geliştirme Grubundan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Oral 30 Nisan'da Saf GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılmıştı.

Tekfen'in olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Tekfen Holding KAP'a açıklama yaptı. Tekfen Holding'in 31 Mart 201 Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirdiği genel kurul toplantısı bugün tescillendi.

Tekfen Holding bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Tekfen Holding 2016 yılında finansal tablolarının bağımsız denetimi için BDO Denet Bağımsız Denetim Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve bu hususun ilk yapılacak genel kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar verdi.

Tekfen, Geri Alım Programı'nı hissedarlarına sunacak!

Tekfen Holding Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Geri Alınan Paylar Tebliği" (No: II-22.1) çerçevesinde ekte yer alan Geri Alım Programı'nın yapılacak ilk Olağan Genel Kurul toplantısında hissedarların onayına sunmaya karar verdi.

Eurobank Tekfen Genel Müdür Haberi

Eurobank Tekfen Genel Müdür


Eurobank Tekfen Genel Müdür Yardımcısı Şebnem Dönbekci, bu daralmanın yeni pazarlarla kapatılacağını düşünüyor. Eurobank Tekfen olarak küçük pansiyondan marina işletmelerine ve 5 yıldızlı otellere, sektördeki farklı yatırımlara kredi verdiklerini hatırlatan Dönbekci, “Bugüne kadar toplamda 350 milyon liralık kredi verdik. Önümüzdeki dönemde de sektöre sunduğumuz yenilikçi hizmetleri çeşitlendirerek yaygınlaştırmayı hedefliyoruz" diyor.


2012 için turizm sektöründen beklentileriniz neler?


Türk turizmi, son 3 yılda sağladığı büyümeyle dünya çapında başarılara imza attı.

Sektör, 2011 yılını 31 milyon turist ve yüzde 14 gelir artışıyla beklentilerin üstünde performansla geçirdi. Buna karşılık 2012. tüm dünyada ekonomik açıdan temkinli olunacak bir dönem. Ancak sektörden aldığımız bilgilere göre Türkiye’nin bu yıl da turizm sektöründe büyüme sağlayacağına ve parlayan destinasyonlar arasında yer alacağına inanıyoruz.


Dünya ekonomisinde yeni bir resesyon beklentisi kuvvetleniyor. Türkiye’nin rakibi...