07 / 05 / 2024

Eurolıne Holıdays

Eurolıne Holıdays

Eurolıne Holıdays Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Alaa Jawısh Ve Mohannad Jawıch ortaklığında kuruldu.

Porland The Sunny Days serisinin fiyatı ne kadar? İşte 24 Mart 2023 fiyat listesi

Porland, birbirinden keyifli tasarımlarıyla hayatları renklendirmeyi amaçlayan PSC markası ile birlikte The Sunny Days serisini ortaya çıkardı. Peki The Sunny Days serisi kaç liradan satışa çıktı? İşte Porland The Sunny Days serisinin güncel fiyatı...

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Shakoush ve Omar Abd Al Daım ortaklığında kuruldu. 

Ottomare Holıdays Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ottomare Holıdays Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Nasıef ve Hasan Jamal ortaklığında kuruldu. 

Legend Holıdays Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Legend Holıdays Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Shadı Nassıf tarafından kuruldu. 

Almadar Holıdays Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almadar Holıdays Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bozoğlan ve Khaled Mohammed Aladb ortaklığında kuruldu.

Eurolıne Holıdays Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eurolıne Holıdays Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Alaa Jawısh Ve Mohannad Jawıch ortaklığında kuruldu.

Yangın güvenlik holü nedir?

Kaçış merdivenlerine yangının ve dumanın geçişini engellemek için yapılacak bölümü olan yangın güvenlik holü nedir? Yangın güvenlik holü nasıl olmalı? Yangın güvenlik holü ne kadar geniş olmalı? İşte yangın güvenlik holü özellikleri...

Seha İnşaat Konya Uluslararası Fuar Merkezi'ne 4 Adet İlave Hol yapacak!

İttifak Holding tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Konya Ticaret Odası Uluslararası Fuar Merkezi'nde yer alan 4 Adet İlave Hol Yapım işini Seha İnşaat gerçekleştirecek...

Güneş Park Evleri'nde 1.732 TL taksitle 3+1! Hemen teslim!

Halkalı'da inşa edilen Güneş Park Evleri'nde 3+1'ler aylık 1.732 TL taksitle satılıyor

Anel, güneş enerjisi paneli üretecek!

Aneles Elektronik Alman Solarhandelsgesellschaft GmbH ile güneş modülleri üretimi yapmak üzere görüşüyor

Adana Karaisalı Eğlence Köyüne ilköğretim okulu yaptırılacak

Adana İl Özel İdaresi, Adana-Karaisalı Eğlence Köyüne 8 derslikli ilköğretim okulu inşaatını yaptıracak

Dilek Hanif evini InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Ünlülerin ve sosyetenin modacısı Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı

Güneş Park Evleri'nde 255 bin TL'ye! Hemen teslim!

Halkalı'da hayata geçirilen Güneş Park Evleri'nde fiyatlar 255 bin TL'den başlıyor

Eurolıne Holıdays Haberi

Eurolıne Holıdays


Eurolıne Holıdays Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Alaa Jawısh Ve Mohannad Jawıch  ortaklığında kuruldu. 


Eurolıne Holıdays Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir,...