24 / 07 / 2024

Euromoney teknosa anketi

Euromoney teknosa anketi

Euromoney’nin her yıl gerçekleştirdiği Orta ve Doğu Avrupa’nın tamamını kapsayan anketi için bankaların, pazar araştırma şirketlerinin ve danışmanlık firmalarının analistleri, sektöre veya ülkeye göre şirketleri puanlayarak değerlendirme yapıyor...

Teknosa'dan bir haftada iki yeni mağaza!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Teknosa 1 hafta içerisinde 2 yeni mağaza açtı.

Merkez Bankası Beklenti Anketi yayımlandı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Beklenti Anketi'ne göre yıl sonu Tüketici Fiyat Endeksi beklentisi yüzde 13,81 oldu.

Son dakika! Merkez Bankası Nisan ayı Beklenti Anketi yayımlandı!

Merkez Bankası Nisan ayı Beklenti Anketi yayımlandı. 12 ay sonrası TÜFE beklentisi yüzde 10,47'den 11,26'ya, 24 ay sonrası TÜFE beklentisi de yüzde 9,18'den 9,55'e yükseldi.

AA Finans Sanayi Üretimi Beklenti Anketi sonuçları açıklandı!

AA Finans Sanayi Üretimi Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksinin ocak ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 7,9 artış olacağını bekliyor.

AA Finans'ın PPK Beklenti Anketi sonuçlandı!

AA Finans'ın 18 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek PPK toplantısına yönelik piyasa beklenti anketi, 21 ekonomistin katılımıyla sonuçlandı.

AA Finans'ın PPK Beklenti Anketi sonuçlandı!

AA Finans'ın 24 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek PPK toplantısına ilişkin piyasa beklenti anketi, 21 ekonomistin katılımı ile sonuçlandı.

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi sonuçlandı!

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, cari işlemler hesabının ekimde 200 milyon dolar açık vermesini bekliyor.

AA Finans 3. Çeyrek Büyüme Beklenti Anketi sonuçlandı!

AA Finans Büyüme Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, Gayri Safi Yurtiçi Hasıla'nın (GSYH) 3. çeyrekte yüzde 5 büyümesini bekliyor.

AA Finans Sanayi Üretimi Beklenti Anketi sonuçlandı!

AA Finans Sanayi Üretimi Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, arındırılmamış sanayi üretim endeksinin eylül ayında 2019'un aynı dönemine göre yüzde 8,7 artmasını bekliyor.

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi sonuçlandı!

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, cari işlemler hesabının eylülde 2,7 milyar dolar açık vermesini bekliyor.

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi sonuçlandı!

AA Finans Ödemeler Dengesi Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, cari işlemler hesabının ağustos ayında 3,9 milyar dolar açık vermesini bekliyor.

AA Finans'ın eylül ayı 'Enflasyon Beklenti Anketi' sonuçlandı!

AA Finans Enflasyon Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, eylül ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) yüzde 1,38 artmasını bekliyor.

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin birincisi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Dünya'nın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden Euromoney’nin her yıl düzenlediği ve gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçtiği 2020 anketinin kazananları belirlendi.

Euromoney teknosa anketi Haberi

Euromoney teknosa anketi


Teknosa, Euromoney Dergisi tarafından tüm Orta ve Doğu Avrupa’nın perakende alanında en iyi yönetilen şirketi seçildi.


Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, Euromoney’nin her yıl gerçekleştirdiği Orta ve Doğu Avrupa’nın tamamını kapsayan anketi için bankaların, pazar araştırma şirketlerinin ve danışmanlık firmalarının analistleri, sektöre veya ülkeye göre şirketleri puanlayarak değerlendirme yapıyor. On yıldır yapılan araştırma, iş dünyasının şirketler hakkındaki algısını ortaya koyan önemli bir gösterge olarak değerlendiriliyor.


Euromoney Dergisi ödüllendirilecek ilk 3 şirketi, pazarda güç, karlılık, büyüme potansiyeli, yönetim kalitesi ve kazanç kriterlerine göre belirliyor. Değerlendirme sonucunda Teknosa, "Best Managed Companies in CEE Araştırması"nda Tüketici Ürünleri / Perakende kategorisinde en iyi yönetilen şirket seçildi.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Teknosa Genel Müdürü Necil Oyman, Türkiye’de organize teknoloji perakendeciliğinin temellerini atan ve sektörü şekillendirmeye devam eden bir...