18 / 05 / 2024

European Open Water Swimming Cup

European Open Water Swimming Cup

Avrupa Açık Deniz Yüzme 3. Etap Yarışları - European Open Water Swimming Cup/Len Cup 3”, 5 Temmuz 2014 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. İşte Avrupa Açık Deniz Yüzme 3. Etap Yarışları'na mekan olacak adres...

Spring Water en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  12 Ocak 2023 fiyat listesi

Şebeke sularına artık güven kalmadı, siz de bi su arıtma cihazı istiyorsanız ''Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma'' cihazı tam size göre olabilir Peki Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma cihazı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Anton Pankın tarafından kuruldu.

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer’de Yasemin Aksoy tarafından kuruldu.

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Yalıtım Sistemleri Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bedia Sultan Yıldız tarafından kuruldu.

Open Constructıon İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Open Constructıon İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Okan Ünaldı  tarafından kuruldu.

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

European Bina Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

European Bina Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çanak tarafından kuruldu.

Water Pool İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Pool İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 TL sermaye bedeli ile Mohammed Y.E. Ezzulddin tarafından kuruldu. 

B House projesine A European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık'ın tasarladığı “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projeler tarafından yarışılan European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” kategorisinde ödülün sahibi oldu

Elips Tasarım Mimarlık imzalı B_Hhouse'a, European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projelerin yarıştığı European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” (Tekil Konut Mimarisi) kategorisinde ödül kazandı…

European System Certification Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

European System Certification Belgelendirme Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahram Jelodarı Mamaghani tarafından kuruldu.

Water Gate Corporation Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Water Gate Corporation Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Jahid, Jaseel K.Kanarth Abdulla ve Mehmet Ak ortaklığıyla kuruldu...

Water Gate Corporation Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Water Gate Corporation Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Jahid İshan, Emrah Kalabanklı, Jaseel K. Kanarth Abdulla ve Mehmet Ak ortaklığında kuruldu.

European Open Water Swimming Cup Haberi

European Open Water Swimming Cup


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Türkiye Yüzme Federasyonu işbirliğiyle, Spor AŞ. ev sahipliğinde düzenlenen “Avrupa Açık Deniz Yüzme 3. Etap Yarışları -European Open Water Swimming Cup/Len Cup 3” 5 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek.


Avrupa Açık Su Yüzme Yarışlarının 3. Etabı olan yarışlara Bulgaristan, Fransa, İsrail, İtalya, Portekiz, Polonya, Rusya, İsviçre, Türkiye, Macaristan’dan yaklaşık 100 sporcu katılıyor. İsrail ve Macaristan’ın ardından Türkiye’de 3.etabı düzenlenecek olan Avrupa Açık Su Yüzme Yarışları (Len Cup), Hollanda, İspanya ve İtalya’da gerçekleştirilecek finalle son erecek. 


Kocamustafapaşa Sahil Parkı’nda 5 Temmuz Cumartesi sabah start alacak olan yarışlarda sporcular, kendileri için özel hazırlanmış platformdan suya atlayıp açığa yüzdükten sonra dubalarla belirlenen dikdörtgen parkurda 2 tur atıp tekrar başladıklarına noktaya geri yüzecekler. Başlangıç...