06 / 05 / 2024

European System Certification iletişim

European System Certification iletişim

European System Certification Belgelendirme Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahram Jelodarı Mamaghani tarafından kuruldu.

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Türkoğlu tarafından kuruldu.

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Anton Pankın tarafından kuruldu.

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer’de Yasemin Aksoy tarafından kuruldu.

Ls Cable & System Ltd Merkezi Güney Kore Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ls Cable & System Ltd Merkezi Güney Kore Şirketi merkez nakli yapıldı. Ls Cable & System Ltd Merkezi Güney Kore Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı. 

System Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

System Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli Abdul Rahman Bahadır Daşdan tarafından kuruldu.

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

European Bina Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

European Bina Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çanak tarafından kuruldu.

Survive System Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Survive System Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Yapıcı tarafından kuruldu.

System Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!    

System Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi Maltepe'de 12 milyon 918 bin TL sermaye bedeli ile Burak Başlılar tarafından kuruldu.

System Altyapı ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!    

System Altyapı ve İnşaat Anonim Şirketi Maltepe'de 11 milyon 108 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Özman tarafından kuruldu.

B House projesine A European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık'ın tasarladığı “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projeler tarafından yarışılan European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” kategorisinde ödülün sahibi oldu

Elips Tasarım Mimarlık imzalı B_Hhouse'a, European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projelerin yarıştığı European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” (Tekil Konut Mimarisi) kategorisinde ödül kazandı…

European System Certification Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

European System Certification Belgelendirme Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahram Jelodarı Mamaghani tarafından kuruldu.

European System Certification iletişim Haberi

European System Certification iletişim

European System Certification Belgelendirme Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahram Jelodarı Mamaghani tarafından kuruldu.

European System Certification Belgelendirme Limited Şirketi konusu:

Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır. 1- Her türlü kalite, sistem, ürün belgelendirmesi yerli ve yabancı ürün ve sistem standartlarına göre, uygunluk denetimi yapmak ve sertifika verilmek. 2- Elektrik, Uzunluk, Kütle, Basınç,Sıcaklık, Mekanik, Zaman ve Tıbbi cihazların kalibrasyonlarını yapmak. Kalibrasyon raporlarını düzenlemek ve sertifika vermek. 3- Her türlü kalibrasyon ve ölçme çihazlarının yurt içinden ve dışından temini,satın alınması, üretilmesi,ürettirilmesi,satışı ve servis verilmesi işlemlerini yapmak. 4- Yurt içinde veya dışında ölçme ve kalibrasyon laboratuarları ile ilgili her türlü ihalelere iştirak etmek, akredite etmek-olmak, 5- Yurtiçinde veya yurt dışında kamu ve özel teşebbüslere ait her türlü taahhütlere...