02 / 05 / 2024

ev alan ünlüler

ev alan ünlüler

Gayrimenkulü geleceğin yatırımı olarak gören birçok ünlü Türkiye'nin ve dünyanın bir çok noktasından ev alıyor. Bizde 2018 yılında ev alan ünlüleri sizler için derledik...

2017'de hangi ünlü nereden gayrimenkul aldı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2017 yılına ait konut satış rakamlarını açıkladı. Peki 2017'de hangi ünlüler gayrimenkul aldı?

Ceylan Bodrum Gümüşlük'ten 2 lüks villa aldı!

Ceylan, gayrimenkul sektöründe büyümek için emin adımlar atıyor. Kazandığı yatırımları ev alarak değerlendiren Ceylan, bu kez gözünü Bodrum'a dikti. Sanatçı, Gümüşlük'ten kendisine 2 adet lüks daire satın aldı.

Ev alacaklara kredi şoku! Bir ev alan iki ev parası faiz ödüyor: 2.4 milyon TL kredinin aylık taksiti en az 72 bin TL!

Konut kredilerinde aylık maliyet de resmen fırladı. Artık bir konut alan vatandaş, iki ev parasını da bankaya faiz şeklinde ödüyor. İşte ayrıntılar...

Günlük kiralık ev arzı yüzde 97 artarak zirveye yerleşti! Toplamda 110 bin 857 ev günlük olarak kiralanıyor

Türkiye'de son iki yılda günlük kiralık ev arzı yüzde 97 arttı. Özellikle pandemi sonrasında artışların başlaması ile toplam 110 bin 857 ev günlük olarak kiraya veriliyor. 

Instagram'dan en çok para kazanan ünlüler belli oldu! Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya...

Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı olan Instagram uygulamasından en çok para kazanan ünlüler belli oldu. Peki, Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...

Kiracılar ve ev sahipleri dikkat! Yeni ev alan kiracı evden çıkarılabilir mi? 

Kiracılar ile ev sahipleri arasındaki anlaşmazlıklar katlanırken, son günlerde sık sık 'Ev alan kiracı evden çıkarılır mı? Kira sözleşmesi kiracının ev alması gerekçesiyle sona erer mi?' sorularının yanıtları merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Krediyle ev alan depremzedelerin durumu ne olacak?

Konut kredisi ile ev alan ve evi yıkılan ya da ağır hasarlı duruma gelen depremzede ne yapacak? Banka borcunu talep edebilecek mi?

Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler en güvenilir yatırımlar arasında yer alan gayrimenkule yatırım yapmaya devam ediyor. Peki Türkiye'de hangi ünlünün kaç evi var? İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Türkiye'den ev alan yabancılara vatandaşlık şartları 2022!

Türkiye'den belli bir sınırda bedel ödeyerek ev alanlar vatandaşlığın da sahibi olabiliyor. İşte Türkiye'den ev alan yabancılara vatandaşlık şartları 2022...

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

Ünlüler yurt dışında da ev sahibi oldu!

Magazin sayfalarını süsleyen ünlü isimler kazandıklarını gayrimenkule yatırıyor. Bazı ünlü isimler yatırım için ev alırken, bazıları ise yeni yaşamlarına hazırlık yapıyorlar..

Pandemiden kaçan ünlüler doğaya akın etti!

Magazin dünyasının ünlü isimleri koronavirüs pandemisinde kalabalık şehirlerden kaçarak doğayla iç içe yaşamı tercih etti. Birçok ünlü isim sakin kasabalardan arsa veya ev satın aldı.

Türkiye'den konut alan yabancılar kime güveniyor?

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER), Türkiye'den konut alan yabancıların güven haritasını ortaya çıkardı. Buna göre; Türkiye'den konut alan Ruslar emlakçılara Ürdünlüler ise referansa güveniyor. 

Burcu Esmersoy Alaçatı’dan ev aldı!

Güzel sunucu ve spiker Burcu Esmersoy, Çeşme'den ev aldı. Port Alaçatı’dan yazlık ev alan ünlü sunucu, Evinin dekorasyon işlerini, yakın arkadaşı Mehmet Yücebaşoğlu’na emanet etti.

ev alan ünlüler Haberi

ev alan ünlüler

Birçok ünlü isim kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Şarkıcılar, mankenler, oyuncular, sunucular ev almak için sıraya girmiş durumda. 

Gayrimenkulü geleceğin yatırımı olarak gören ünlüler, Türkiye'nin ve dünyanın bir çok noktasından ev sahibi oluyor. Bizde 2018 yılında ev alan ünlüleri sizler için sıraladık. 

1- Kendall Jenner Sunset Strip'te 6.5 milyon dolara ev aldı!

Genç model Kendall Jenner "Kıyafetlerim sığmıyor" diyerek Sunset Strip'te 6.5 milyon dolar değerinde bir ev aldı.

2- Kim Kardashian ve Kanye West Miami'den 14 milyon dolara ev aldı!

Dünyanın en ünlü çiftlerinden biri olan Kim Kardashian ve Kanye West Miami’den 14 milyon dolara bir ev satın aldı. 18 katlı, şehrin ünlü Faena House binasından satın aldıkları ev 470 metrekare. Dairede, dört yatak odası, beş banyo ve bir de teras yer alıyor. 

3- Yasemin Kozanoğlu İbiza’dan...