02 / 10 / 2024

ev aletleri bakım hizmetleri

ev aletleri bakım hizmetleri

Yılın ilk yarısında mobilya, ev aletleri ve ev bakım hizmetlerine 42,3 milyar lira harcandı. Söz konusu dönemde hanehalklarının tüketim tutarı günlük 232 milyon lirayı aştı.Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Çakar: ''Harcamalar arttıkça karşılaşılan s

Kiracı mı? Ev sahibi mi? Kombi bakımını kim öder? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında her anlamda yaşanan sıkıntılar devam ederken, evde yaşanan sıkıntılı bir surumda da masrafların kim tarafından ödeneceği maalesef sorun olabiliyor. Kiralık bir evde kombi bozulursa bakımının masrafını kim öder? 

Ev sahibi ve kiracılar bunu merak ediyor! Kombi, petek bakımı, çatı tadilatı masrafları kime ait? İşte cevabı...

Kışın yaklaşması ve havaların soğuması ile beraber kombi, petek bakımı, çatı tadilatı gibi giderler, kiracı ile konut sahiplerini karşı karşıya getiriyor. Temizlik ve bakım kiracıya aitken parça değişikliği ve tamir konut sahibinin sorumluluğunda yer alıyor. İşte yasal hakların detayları...

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim!

Migros bu haftaya özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 220 adet elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yüzde 25 indirimle satışa çıkarılacak.

Çeyiz düzenler müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerine yüzde 30 indirim!

Migros Market haftanın kampanyalı ürünlerini duyurdu. Kampanya kapsamında Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerine yüzde 30 indirim uygulandı. İşte detaylar...

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Piyasanın en ucuz küçük ev aletleri A101’de! A101 27 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 marketler zinciri bu hafta dopdolu kataloğuyla karşımızda. 20 Ekim’den itibaren yayınladığı katalogda yok yok.. Piyasanın en uygun fiyatlı kaliteli küçük ev aletleri A101 markete geliyor. Küçük ev aletleri A101’de kaç TL? İşte A101 27 Ekim 2022 fiyat listesi..

Arzum'dan özel tasarım kişisel bakım aletleri! 7 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Sektöre ilk olarak elektrik süpürgeyle giren Arzum markası, küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde de "yenilikçi, inovatif" olmayı hedefliyor. 

Şok markette küçük ev aletleri indirimde! İşte 21-27 Eylül fiyat listesi...

Her hafta birbirinden indirimli ürünlerden oluşan kataloglarıyla müşterilerine çeşitli fırsatlar sunan Şok'tan küçük ev aletleri indirime girdi. İşte 21-27 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanyaya dahil edilen ürünler ve fiyat listesi...

Devlet çalışmayana 3.336 TL veriyor! Evde bakım maaşı yattı mı? Hemen hesabınıza bakın son 2 gün

Devlet, bakıma ihtiyacı olan yaşlı vatandaşların ev ortamında bulunan ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bu kişilere ve ailelerine her ay ödeme yapıyor. Bu aylık ödeme yaklaşık olarak 3 bin 336 TL. Peki Ağustos ayı evde bakım maaşları yattı mı?

Prefabrik evlerin bakımı nasıl olur? Prefabrik evlere bakım gerekir mi?

Prefabrik ev alacak ya da sıfırdan yaptırmayı düşünenler, bakım konusuna da dikkat ediyor. Prefabrik evlerin bakımı nasıl olur? İşte yanıtı!

Arçelik’ten dev kampanya! İşte kampanyaya dahil kişisel bakım ürünleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Arçelik, fırsat ve indirimleri ile kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. 40 inç ve üzeri TV alımına tüm küçük ev aletlerinde geçerli 800 TL indirim uygulanıyor. İşte tüm detaylar ve kampanyaya dahil kişisel bakım ürünleri fiyatları…

Global 360 Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Elektrikli Ev Aletleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global 360 Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Elektrikli Ev Aletleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Altınışık tarafından kuruldu.

Fakir Küçük Ev Aletleri, yelpazesini farklı renk seçenekleriyle genişletiyor!

Fakir Hausgeräte, rengarenk tasarımlarıyla evlerin her köşesine baharın canlılığını getiriyor. Estetik ve renkli tasarım ürünleriyle evinizin her alanında kullanacağınız Fakir Küçük Ev aletleri, ürün yelpazesini farklı renk seçenekleriyle genişletiyor.

ev aletleri bakım hizmetleri Haberi

ev aletleri bakım hizmetleri

Bu yılın ilk yarısında mobilya, ev aletleri ve ev bakım hizmetlerine 42 milyar liradan fazla harcadık. Bu döneme denk gelen 182 günde, mobilya, ev aletleri ve ev bakım hizmetlerine yapılan günlük ortalama tüketim tutarı 232 milyon lirayı aştı. 

AA muhabirinin, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) ''Yerleşik ve Yerleşik Olmayan Hanehalklarının Yurtiçi Tüketimi'' araştırması sonuçlarından derlediği bilgilere göre; yurtiçinde yerleşik ve yerleşik olmayan hanehalklarının mobilya, ev aletleri ve ev bakım hizmetleri tüketimi 2011'in ilk yarısında 39 milyar 474 milyon 115 bin lira iken, 2012'nin ilk yarısında bu rakam yüzde 7,3 artışla 42 milyar 348 milyon 375 bin liraya yükseldi. 

Yılın ilk 6 ayına denk gelen 182 günde mobilya, ev aletleri ve ev bakım hizmetlerine günlük ortalama 232 milyon liradan fazla harcandı. 

     

'Harcamalar...