15 / 05 / 2024

ev almaya hazır olmak

ev almaya hazır olmak

Üsküdar Üniversitesi Psikiyatri Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Alper Evrensel, ev alacaklara önerilerde bulundu. Evrensel "Ev almadan önce ruhsal olarak buna hazır olmalı ve etraflıca konuyu analiz etmeli" dedi

Ne Brezilya ne Bangladeş! Burası Bursa! Öyle bir ev yaptı ki her an uçuşa hazır vaziyette! Görenler şokta!

Ülke genelinde imar kanunu ihlallerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Vatandaşlar öyle evler yapıyor ki, görenler hayrete düşüyor. Bunlardan biri de Bursa'da yapılan bir ev... Evi görenler; 'uçuş için hazır' yorumunu yapıyor. İşte o ev...

İsrail 4 ülkeden 70 bin inşaat işçisi almaya hazırlanıyor iddiası! 

İsrailli bir yetkili, ülkede 7 Ekim tarihinden sonra yavaşlayan inşaat sektörünü canlandırmak amacıyla Çin, Hindistan, Sri Lanka ve Moldova'dan on binlerce işçi almaya hazırlandıklarını dile getirdi.

Prefabrik evlerde son fırsat! Hemen taşınmaya hazır 2+1 konteyner ev 85 bin liraya satılacak, ilk gelen kapacak!

Depreme dayanıklı ve kurulumu kolay prefabrik evler için son fırsat  açıklandı. Paylaşılan detaylara göre, taşınmaya hazır 2 oda 1 salon konteyner ev 85 bin TL'ye satılacak, ilk gelen kapacak...

Birevim, Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır!

Tasarruf Finansmanı sektörünün yenilikçi markası Birevim’in Genel Müdürü Av. Mahir Orak yaptığı açıklamada Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır olduklarını söyledi.

Türkiye Bitcoin ile ev almaya hazır mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Leyla İLHAN, bugünki yazısında sanal para birimi olan Bitcoin'in gayrimenkul satışında kullanılmasını değerlendirdi.

ENDA Konakları teslime hazır!

Gölbaşı’nda hayata geçirilen “yatay mimari” konseptli ve akıllı ev teknolojili ENDA Konakları teslime hazır...

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi sona erdi!

Bu yıl, Türkiye Hazır Beton Birliği’nin İstanbul’da ev sahipliği yaptığı 17. Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi (ERMCO) 400’ü aşkın katılımcıyla tamamlandı.

Hazır Beton Kongresi’ne 400 uzman temsilci katıldı!

Türkiye Hazır Beton Birliği’nin ev sahipliğinde düzenlenen Hazır Beton Birliği’nin (ERMCO) 2015 Kongresi İstanbul’da yapıldı. 4-5 Haziran 2015 tarihleri arasında İstanbul Askeri Müze’de gerçekleştirilen kongreye 400 temsilcisi katıldı.

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi başladı!

Avrupa Hazır Beton Birliği’nin 2015 Kongresi İstanbul’da düzenleniyor. Türkiye Hazır Beton Birliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen kongrede hazır beton ile ilgili yenilikçi yaklaşımlar, 400 uzman ile birlikte tartışılıyor.

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi 4-5 Haziran'da!

Türkiye Hazır Beton Birliği, 4-5 Haziran 2015 tarihleri arasında üyesi olduğu Avrupa Hazır Beton Birliği’nin Kongresi’ne ev sahipliği yapacak.Kongreye Avrupa başta olmak üzere birçok ülkeden 400’ü aşkın hazır beton sektörü temsilcisi katılacak.

Gaziantepli müteahhitler kentsel dönüşüme hazır!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, belediyeler tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projelerinde özel sektöründe aktif rol üstlenme vaktinin geldiğini belirterek "Bizler bu konuda sorumluluk almaya hazırız"dedi.

100 metrekare arsaya ev yapılır mı?

Bir arsa üzerine inşaat yapılabilmesi için mimari projenin hazırlanarak belediyeden inşaat ruhsatının alınması gerekiyor. Peki ev yapılacak arsanın büyüklüğünün ne kadar olması gerekiyor? 100 metrekare arsaya ev yapılır mı?

Chris Heller: Miamili yatırımcılar 2 günlüğüne Türkiye'ye ev almaya geliyor!

Türkiye gayrimenkul piyasası Amerikalılar'ın gözdesi oldu. Keller Williams Worldwide' ın CEO'su Heller, " Miamili yatırımcılar 2 günlüğüne Türkiye'ye ev almaya geliyor. Pazar çok cazip " dedi...

ev almaya hazır olmak Haberi

ev almaya hazır olmak


Ev sahibi olmak isteyen birçok kişi, bankaların cazip şartlarından etkilenerek büyük bir borç yükü altına giriyor. Ev almadan önce psikolojik olarak hazırlanmayı öneren uzmanlar, altına girilen maddi yük ve ipotek altına alınan uzun yılların psikolojiyi bozabileceğine dikkat çekiyor. Ev sahibi olmanın maddi külfet altına girmeyi gerektirdiğine dikkat çeken Üsküdar Üniversitesi Psikiyatri Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Alper Evrensel, ev alacaklara şunları öneriyor: "Ev almadan önce ruhsal olarak buna hazır olmalı ve etraflıca konuyu analiz etmeli. Zira altına girilen maddi yük ve ipotek altına alınan 10-15 yıllık süre psikolojiyi bozabilir. Ev satışı kampanyalarının hedef kitlesi, kirada oturmaktan bunalmış, sıkıntılı, kaygılı hatta depresyonda olan kişiler. Bu kişilerin karar verme becerileri önemli ölçüde bozulmuş olabilir. Krediyi ödeyemeyenler, icraya düşme, boşanma hatta intihar gibi...