28 / 04 / 2024

ev dekorasyon trendi 2017

ev dekorasyon trendi 2017

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İç Mimar Kubilay Yıldırım; 2017’de evlerde koyu yeşil ağırlıklı dekorasyonun yanı sıra doğal ürünlerin kullanılmasını öneriyor.

Konut almak isteyenlerin yeni trendi: Eski ve metruk evler! Fiyatları 600 bin liradan başlıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi ve faiz oranlarının artmasıyla ev alamayan vatandaşların yeni trendi eski ve metruk binalardan yana oldu. Bu evlerin fiyatları 600 bin liradan başlıyor. 

Demet Özdemir Yunanistan'dan 1 milyon euroya ev almıştı! Evin masrafları bitmiyor...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde gittiği Yunanistan'dan ev aldığı haberi gelmişti, 1 milyon euroya aldığı ev, Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunuyor. Özdemir evi aldığını açıklayarak dekorasyon işlerinin devam ettiğini belirtti.

Ev kiralamada yeni boyut: Evi pansiyona çevirdiler, ranza başına 3.500 TL istediler!

Ev sahiplerinden yeni kiralama trendi evi pansiyona çevirmek. Bazı ev sahipleri artık odalara ranza koyup kaçak pansiyonculuk yapıyorlar. Ranza başına ise 3.500 TL istiyorlar.

Linens'ten dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerine yüzde 30 bahar indirimi! İşte Linens güncel fiyat listesi

Bahar geldiğinde ev dekorasyonunu yenilemek isteyenler için harika bir fırsat doğdu! Linens, dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerinde %30 indirim kampanyası başlattı. Bu fırsatı kaçırmayın ve evinizi güzelleştirmek için gerekenleri uygun fiyata edinin. İşte detaylar ve fiyat listesi...

Turizmin yeni trendi; tiny house... Hem düşük maliyetli hem de ev ortamında bir tatil...

Turizmde artan maliyet ve rekabet yüzünden son yılların gözde mimari yapısı tiny house oldu. Otellerin yerini almaya başlayan bu konsept yerli ve yabancı turistlerinde ilgisini çekmeye başladı. Düşük maliyetle ve ev ortamında bir tatil yaşamak isteyenler tiny house otelini tercih etmeye başladı.  İş

7 adımda İskandinav tarzı ev dekorasyonu!

Ev dekorasyonun yükselen trendi İskandinav tarzı pek çok kişi tarafından beğeni topluyor. Sosyal medyada gördüğünüz o şık evler gibi bir dekorasyon arıyorsanız, bu 7 adımı takip ederek evinizde minimalist, doğal ve sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz.

10 adımda depreme uygun ev dekorasyonu!

Yaşanan depremler ve binlerce can kaybının ardından vatandaşlar, evlerini depreme uygun hale getirmek için araştırmalar yapıyor. İşte evinizi 10 adımda depreme uygun hale getirecek ev dekorasyon önerileri...

English Home banyo kategorisinde tam yüzde 50 indirim! English Home 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Ev dekorasyon ve tekstil markası English Home banyo kategorisinde tam yüzde 50 indirim yaptı. İşte o ürünler..

English Home ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 60 indirim! English Home 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Ev dekorasyon ve tekstil markası English Home tüm indirimlere ek ev dekorasyon ürünlerinde sepette yüzde 60 indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte indirimli o ürünler…

Bella Maison ekinoks festivali: sepette ekstra indirimler! Bella Maison 25 Eylül fiyat listesi

Trend ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette dev indirimler sizleri bekliyor. İndirimli ürünlerin yanında ekinoks festivaline özel sepette net yüzde İşte indirim kampanyası var.

Vivense’den ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 30’a varan indirim! Vivense 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken mobilya markası Vivense Eylül ayına özel indirim fırsatlarıyla karşımızda. Ev dekorasyon ürünlerine özel sepette yüzde 30’a varan indirim sizleri bekliyor.

Bella Maison ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 50 indirim! Bella Maison 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette net %50 indirim sizleri bekliyor. İşte Bella Maison ev dekorasyon ürünleri 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

BİM’den yeni ev dekorasyon ürünleri! BİM 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketlerin bu hafta yayınladığı yeni katalogda evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek birbirinden güzel ev dekorasyon ürünleri yer alıyor.

ev dekorasyon trendi 2017 Haberi

ev dekorasyon trendi 2017

Yeni yıl beraberinde yeni başlangıçları da getiriyor.  Değişikliğe evlerinden başlamak isteyenler için 2017 dekorasyon trendleri bu yıl evlerin modasını belirliyor. Evlerde yeni yıla özel küçük değişiklikler yaparak yaşam alanlarını geliştirilebileceğini belirten Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İç Mimar Kubilay Yıldırım; 2017’de evlerde koyu yeşil ağırlıklı dekorasyonun yanı sıra doğal ürünlerin kullanılmasını öneriyor.


Yeni başlangıçlar yapmak için en çok tercih edilen zaman olan yeni yılda yaşam alanlarına yapılacak küçük dokunuşlarla tüm atmosferi değiştirmek mümkün. Evlerine daha modern bir görünüm katmak isteyenlere için 2017 ev dekorasyonu trendleri ipuçlarını veriyor.


Küçük objelerle yeni bir yaşam alanı oluşturmanın mümkün olduğunu belirten Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İç Mimar Kubilay Yıldırım;  yeni yılda cesur tonlarda renklerin ve doğal materyallerden aksesuarların...