30 / 04 / 2024

ev dekorasyonu ürünleri

ev dekorasyonu ürünleri

Safran sarısından hardala, bal renginden açık sarıya her tonu asil ve vazgeçilmez. Bu yaz sarının en enerjik tonunu seçin eviniz için. Güneş sizin evinizden doğup batsın..

Sandalyeci bahar koleksiyonunu sergiliyor!

Sandalyeci’nin birbirinden şık döşeme seçenekleriyle mekanlar rengarenk olacak...

Sandalyeci özel konseptli masalarını tanıttı!

Sandalyeci’nin kahve desenleriyle bezeli masaları, kahve keyfinize keyif katacak…

Duş Seti 1.159 TL! Bauhaus’ta banyo ürünleri ne kadar? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Bauhaus’ta banyo ürünleri ne kadara satılıyor? Birçok ev ürünü bulunan Bauhaus’ta banyo malzemeleri indirimli olarak satışta. İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

İşte en çok tercih edilen Vestel ürünleri ve 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sayısız haneye, beyaz eşya, televizyon, küçük ev aletleri ve ankastre setleriyle konuk olan Vestel'in en popüler ürünleri hangileri? Fiyatları ne kadar?  İşte detaylar...

English Home’da fırsat ürünleri: sepette yüzde 60’a varan indirim! English Home 12 Ekim 2022 fiyat listesi..

Dönem trendlerini evlere taşıyan ev tekstil mağazası English Home’da tüm kategorilerdeki indirimlere ek seçili ürünlerden oluşan ‘fırsat ürünleri’ kategorisinde sepette yüzde 60’a varan indirim var. İşte indirimli fırsat ürünleri..

Bim’den uygun fiyatlı çeyiz ürünleri! Yemek takımından tencere setine yok yok… Bim 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler her hafta yayınladığı kataloğunda mutlaka belirli bir bölümü çeyizlik ürünlere ayırıyor. Gecelikten sabahlığa, yemek takımından tencere setlerine, küçük ev aletlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle ucuz çeyiz ürünleri tüketicileri bekliyor. İşte o ürünler..

Bella Maison ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 50 indirim! Bella Maison 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette net %50 indirim sizleri bekliyor. İşte Bella Maison ev dekorasyon ürünleri 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

BİM’den yeni ev dekorasyon ürünleri! BİM 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketlerin bu hafta yayınladığı yeni katalogda evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek birbirinden güzel ev dekorasyon ürünleri yer alıyor.

BİM uygulamaya özel ürünler! BİM’in indirimli teknolojik ürünleri işte liste fiyatları

BİM 6 Mayıs’tan itibaren Market Uygulamasında yer alan özel ürünleri yayınladı. Bu hafta BİM Market uygulamasında elektronik ürünlerden küçük ev aletlerine birçok indirimli ürün mevcut. BİM’in indirimli ürünlerine uygulamayı indirip kaydolarak ulaşabilirsiniz. 

Arçelik’ten dev kampanya! İşte kampanyaya dahil kişisel bakım ürünleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Arçelik, fırsat ve indirimleri ile kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. 40 inç ve üzeri TV alımına tüm küçük ev aletlerinde geçerli 800 TL indirim uygulanıyor. İşte tüm detaylar ve kampanyaya dahil kişisel bakım ürünleri fiyatları…

A101 ev tekstil ürünleri 32,95 TL'den başlayan fiyatlarla! İşte A101 2022 fiyat listesi...

A101 ev tekstil ürünlerinin kampanyalı fiyatlarının rakamlarını açıkladı. Peki A101 kampanyalı ev tekstil ürünleri kaç TL? İşte fiyat listesi...

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad I.A. Ataya tarafından kuruldu.

Size enerji verecek ev dekorasyonu: Bohem!

Özgür ve renkli dekorasyon tarzlarından hoşlananlar evlerini bohem tarzda dekore ederek yaratıcı bir ev dekorasyonu oluşturuyorlar.  Antikalar, renkli örgüler, desenli kilimler... Birbirine zıt ama bir o kadar da uyumlu bohem tarzı ev dekorasyonunun püf noktalarını sizler için derledik...

Kavaklıdere Koleksiyon'da imzalı ev ürünleri bölümü açıldı!

Ankara’nın en işlek bölgelerinden olan Kavaklıdere’deki Koleksiyon mağazasında artık ofis ürünlerinin yanı sıra ev ürünleri de yer alıyor. Yeni özel alan Ankara’daki tüm tasarım meraklıları için yeni bir nokta olacak.

Eka Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eka Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Evelina Eranosyan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz'da Başakşehir, İkitelli OSB Keresteciler Sitesi'nde kuruldu.

ev dekorasyonu ürünleri Haberi

ev dekorasyonu ürünleri

Bu yazın tartışmasız kraliçesi sarı! Geçtiğimiz günlerde indigo için yazın rengi derken sarıya haksızlık ettiğimi düşünmüştüm. Neden bilmiyorum ama renklere cinsiyet veriyorum zihnimde galiba. İndigo, bu yazın rengi, kesin ama olsa olsa kral olur. Sarı, benim gözümde kraliçe! Her tonuyla, her haliyle... Safran sarısından hardala, bal renginden açık sarıya kadar her tonu, her dokuya uyarlanmış haliyle asil ve vazgeçilmez! Hayatımın hiçbir döneminde sarı ile aramda böyle bir bağ kurulmamıştı. Hatta önceleri gözümde hastalıkla ilintili bir yere sahipti sarı. Sararmak, solmaktan mıdır bilmem, sarının o enerjik etkisini göz ardı etmişim bunca yıldır. Bir anda keşfettim sarıyı. Geçtiğimiz yıl çok güzel bir safran sarısı yastık almamla başladı bu tutku, sonra kıyafetlerime de sirayet etti. Hem de öyle bir sardı ki beni,...