24 / 07 / 2024

ev dekore fas tarzı

ev dekore fas tarzı

Sedef kakmalı, ahşap ayaklı sini sehpalar, incecik kilimler, sedirler, çini yer karoları ve rengarenk ipek yastıklarla öne çıkan Fas stilini evlere uyarlamak çok kolay. İşiniz bittikten sonra nane çayı içmeyi unutmayın...

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Size enerji verecek ev dekorasyonu: Bohem!

Özgür ve renkli dekorasyon tarzlarından hoşlananlar evlerini bohem tarzda dekore ederek yaratıcı bir ev dekorasyonu oluşturuyorlar.  Antikalar, renkli örgüler, desenli kilimler... Birbirine zıt ama bir o kadar da uyumlu bohem tarzı ev dekorasyonunun püf noktalarını sizler için derledik...

Türkiye'den 40 öğrenci Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nden 40 öğrenci 'daha sürdürülebilir bir gelecek için' Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek. “Solar Decathlon" yarışmasını kazanan projeler ise ödüllendirilecek.

Ev dekore edilirken alıcı gözüyle bakılmalı!

Evinizin dekorasyonuyla uğraşmak gerçekten keyifli bir uğraş. Fakat dekorasyon için para dökmek gerekmiyor, biraz dikkat ve çabayla mekanları yenileyebilir, dekora etmenin tadını çıkarabilirsiniz...

Gönye Proje Tasarım'dan ev dekorasyonunun modası!

Türkiye’nin büyük inşaat projelerine iç mimarlık çözüm ortağı olarak katkı sağlayan Gönye Proje Tasarım, 2016 yılında ev dekorasyonunun modasını anlattı. 2016’da evler, “esinini yaşamın kendisinden alan bir tarzda dekore edilecek.

İşte emlakçıları bile şaşırtan o ev!

Dışarıdan bakıldığında sıradan bir görüntüsü olan bu ev içerisini görenleri şaşırtıyor. İşte emlakçıları bile şaşırta muhteşem bir zevkle dekore edilmiş olan o ev...

Ev dekorasyonunda dresuar modası!

Ev dekorasyonuna önem veren bayanlar artık evlerinin giriş kısımlarını çeşitli ürünler ile dekore ediyor. Dresuarlar ev girişlerine biraz İngiliz biraz da provence stili etkisi veriyor.

Toronto'da dekorasyonu şaşırtan ev satışa çıktı!

Dışarıdan bakıldığında sıradan bir görüntüsü olan ev içerisini görenleri şaşırtıyor. 96 yaşındaki ev sahibi, 1950 ile 1960 yılları arasında dekore ettiği evini satışa çıkardı.

Selma Ergeç Ulus'tan ev aldı!

Star TV'deki Gönül İşleri'nde oynayan Selma Ergeç ile 1,5 yıldır aşk yaşadığı Can Yayınları'nın sahibi Can Öz evlilik kararı aldı. İlk adım olarak da Ulus'ta bir ev tutup dekore ettiler.

Ev dekorasyonunda doğadan esintiler!

Evinizi dekore ederken doğadan esintiler de olsun ister misiniz? Dekorasyonunuza doğayı taşımak istiyorsanız sadece ağaç dallarınden değil deniz temalı aksesuarlardan da yararlanabilirsiniz.İşte ev dekorasyonunda doğadan esintiler...

Alara Koçibey 3 ülkede ev dekore etmiş!

İç Mimar Alara Koçibey, Instyle Home Dergisi'ne villasının kapısını açmıştı. Evi yıkıp yeniden yapan, eşyalarını da tasarlayan Alara Hanım bu fotoğrafların ardından Londra, Paris ve Dubai'den teklif almış.

Sibel Can Beykoz Konakları'ndaki evini tekrar dekore ettiriyor!

Sibel Can, Beykoz Konakları'ndaki evinin dekorasyonu nedeni ile mahkemelik olan iki firmaya kızdı. Şimdi 1.200 metrekarelik ev başka bir firma tarafından yeniden dekore ediliyor.

Ekin Türkmen İznik Gölü kenarında ev tuttu!

Ekin Türkmen, yeni projesi Hatasız Kul Olmaz dizisinin çekimleri için iki aydır İznik'te yaşıyor. Türkmen, İznik Gölü kenarında ev tuttu. Set dışında kalan zamanda evini dekore eden oyuncu iznik çinisi kurslarına da gidiyor...

ev dekore fas tarzı Haberi

ev dekore fas tarzı

Fas'ın mistik tarzını evinize taşıyın


Yaz evlerini dekore ederken egzotik bir dokunuş gerektiğini düşünmüşümdür hep. Yunan evlerini sembolize eden mavi-beyaz renkler gibi Kuzey Afrika'nın çöllerini, sıcaklığını ve egzotizmini sembolize eden de pek çok ayrıntı var. 


Salonunuzda içine kanepe yerleştirilebilecek büyüklükte bir niş varsa, buraya sedir gibi, sırt kısmı olmayan bir pan yerleştirip, üstünü de rengarenk yastıklarla doldurabilirsiniz. 

Yastıkları baharat tonlarında ve ipekli kumaştan seçerseniz, istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz. 

Büyük bakır sini sehpa olmadan olmaz, mutlaka bir tane edinmelisiniz. Ahşap ayak üzerine yerleştirilen büyük bakır sinili sehpalar yerine, stilize edilmiş sini sehpaları da tercih edebilirsiniz. 

Salonunuzun boş bir duvarına köpük gibi bir malzemeden kubbe formu oluşturup, yalnızca o duvarı baskın bir renge boyatabilirsiniz. 

Desenleri çok belirgin olmayan, ama rengiyle öne çıkan, doygun renge sahip, ama mat, ince...