04 / 05 / 2024

Eval İnşaattan bahçeşehire yeni proje

Eval İnşaattan bahçeşehire yeni proje

Beylikdüzü ve Büyükçekmece’de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de İstanbul’un sürekli değer kazanan Bahçeşehir bölgesine yepyeni bir proje ile imza atmaya hazırlanıyor.

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer ralan 17 adet konut için başvuru dönemi 30 Haziran tarihinde sona eriyor.

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Osmaniye Bahçe orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir grubu projesinde başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe projesi satışa çıktı.

Bahçeşehir Soyak Konforia'da 3 bin 900 TL taksitle 2+1!

Soyak Konforia Evleri projesinde ara ödeme yapmadan ve peşinat vermeden konut sahibi olmak mümkün. İstanbul Bahçeşehir'de yer alan projede ödeme kampanyası 17 Ekim'de sona eriyor...

Akzirve Strada Bahçeşehir’de Off Road heyecanı!

İstanbul Off Road Kulübü, 4x4 dünyasında çok ses getiren yarış konseptini bu yıl Akzirve’nin sponsorluğunda gerçekleştiriyor. Yarışmanın parkuru Bahçeşehir’de yapımı devam eden Strada projesi arazisi üzerinde Akzirve ve İSOFF’un ortak çalışmalarıyla tasarlandı.

Atmaca Bahçeşehir Hayat Evleri fiyat!

Atmaca Gayrimenkul'ün projesi Bahçeşehir Hayat Evleri'nde fiyat listesi 600 bin TL'den başlıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde 150 bağımsız ünite olacak...

Bahçeşehir Strada’da 2+1 alana 3 taş pırlanta hediye!

Akzirve Gayrimenkul’ün İstanbul Bahçeşehir’de hayata geçirdiği STRADA projesinden 18 Mart’a kadar 2+1 daire alanlara 3 taş pırlanta hediye

Evalpark İstanbul yatırımcısına yüzde 20 kazandırdı!

Avrupa yakasında geliştirdiği nitelikli projelere imza atan Eval İnşaat, Bahçeşehir’e komşu Esenkent’te hayata geçirdiği Evalpark İstanbul projesinde yatırımcısına yüzde 20 kazandırdı.

Bahçeşehir Koleji'nin yüzde 48 hissesi Enver Yücel'e satıldı!

ABD'li özel yatırım fonu Caryle, 2011'de satın aldığı Bahçeşehir Koleji'ndeki yüzde 48 hissesini, okulun kurucusu Enver Yücel'e sattı. Yücel, yeniden Bahçeşehir Koleji'nin tamamına sahip oldu.

Bahçeşehir Suites projesi yakında satışta!

Bahçeşehir Suites projesinde konut satışlarının önümüzdeki hafta başlaması planlanıyor. Rutan İnşaat'ın projesi Bahçeşehir Suites'te 107 daire ve 6 ticari birim yer alıyor...

Evalpark İstanbul'da inşaat başladı!

İstanbul Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de pek çok proje hayata geçiren Eval İnşaat, Bahçeşehir'e komşu Bahçekent bölgesinde 'Evalpark İstanbul' projesi için çalışmaları tamamladı, inşaata başladı. İşte ayrıntılar...

Eval İnşaattan bahçeşehire yeni proje Haberi

Eval İnşaattan bahçeşehire yeni proje

Beylikdüzü ve Büyükçekmece’de yaptığı birçok proje ile adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de İstanbul’un sürekli değer kazanan Bahçeşehir bölgesine yepyeni bir proje ile imza atmaya hazırlanıyor.


Yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projelerle yatırımcısına daima kazandıran Eval İnşaat, yakın zamanda yeni projelerini tanıtmaya hazırlanıyor.


Özellikle Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinde yaptığı butik projelerle konut alıcılarından tam not alan Eval İnşaat, modern yaşamın tüm ayrıcalıklarını projelerinde hayata geçiriyor. 


BAHÇEŞEHİR’İN KALBİNE DEV PROJE


Markalı konut sektöründe sembol niteliği taşıyacak bir projeye imzasını atacak firma, Bahçeşehir bölgesinde A plus bir proje geliştiriyor. 870 konut ve 20 ticari alandan oluşacak proje, bölgenin en büyük yatırımları arasında öne çıkıyor.


43.000 metrekarelik alan üzerinde  yükselecek proje, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, 3. Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Metro’nun bulunduğu mega yatırımların çevrelediği...